We wkładce jest napisane Mr. Vincent.Deathless King pisze:To jak Vincent sie teraz podpisuje? Evil Di? Mr Vincent? Ice-D? Vince Ice?
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: MORBID ANGEL
The madness and the damage done.
- chaos
- w mackach Zła
- evildead
- weteran forumowych bitew
Raf pisze:no kogoś tutaj pojebało ostro, doktora nie trzeba?Triceratops pisze:no tenze emogrungowy Willard wyprzedzil czas o 10 lat i byl najciezszy w Seattle, o tenRaf pisze:co tam że co tam ma niby być tą najcięższą kapelą z Seatte wyprzedzajacą o 10 lat swój czas ???
ej, jest na świecie jakiś zespól którego nie słyszałeś? :>>
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
tak, jest kilka dobrych, ale z drugiej strony, zestaw to z tym co Trey wyczynial na dowolnym starszym albumie. Nawet zjechany generalnie Heretic solowki mial doskonale. Na tym tle i ten aspekt III wyglada srednio.
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
oczywista sprawa,jesli ktos naprawde posluchal tej plyty kilka/kilkanascie razy ;)chaos pisze:muszę jednak przyznać, że solówki są fajne
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
no ja posluchalem, jestem wyznawca treya od wielu lat, zreszta zwracam na jego solowki tym wieksza uwage, ze sam gram na gitarze i staram sie ten styl szalenstwa odtwarzac. partie solowe sa bez porownania slabsze niz na dotychczasowych plytach, wyrozniaja sie na tle nijakosci reszty muzki (mowie tu o czesci typowo deathmetalowej, nie o odjazdach),ale jak porownac z leadami z The Ancient Ones, Chambers of Dis, Summoning Redemption, Rapture czy - najlepszym solo wszech czasow - Invocation of the continual One, to jest taaak sobieee...
- Realista
Musisz być wiec nie lada instrumentalistą, grasz w jakiejś kapeli? Szkoda by było zmarnować taki talent.
- Riven
- Kontakt:
jak masz cos ciekwaszego do powiedzenia na temat jego solowek to smialo, chetnie pogadam, akurat tematem interesuje sie nie od dzis
- martyrdoom
- postuje jak opętany!

ten zadumany Dawid...
- Realista
Skądże, nie będę dyskutował z osobą tak doświadczoną w tej kwestii, ja biedny laik przegrałbym z kretesem... jestem po prostu zafascynowany Twoją wiedzą w tej dziedzinie, wcześniej DsO teraz Morbid Angel... no no noRiven pisze:jak masz cos ciekwaszego do powiedzenia na temat jego solowek to smialo, chetnie pogadam, akurat tematem interesuje sie nie od dzis
- Riven
- Kontakt:
- panthyme
- w mackach Zła
[V] pisze:oczywista sprawa,jesli ktos naprawde posluchal tej plyty kilka/kilkanascie razy ;)chaos pisze:muszę jednak przyznać, że solówki są fajne
solówki na tej płycie mi się podobają:)
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
-
Zwlaszcza ten gitarowy motyw pod koniec Blades for Baal jest naprawde wysmienity.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
-
Przeciez sa bardzo dobre poza wstawkami typu ouuuuaaaaaaaaaaaa które sa powpychane tu i ówdzie zupelnie niepotrzebnie (vide koncówka Radikult).
-
- rasowy masterfulowicz
Racja.
Solówki są zajebiste, te z Beauty Meets Beast i Radikult najbardziej mnie kręcą.
Solówki są zajebiste, te z Beauty Meets Beast i Radikult najbardziej mnie kręcą.
I AM MORBID
-
- w mackach Zła
Pewnie całe masy ;) ale Willard akurat mam gdzieś na półce z płytami (gdzieś tanio kupiłem) i się dlatego zdziwiłem jakim cudem on taki genialny ma być ;)evildead pisze: ej, jest na świecie jakiś zespól którego nie słyszałeś? :>>
- Skaut
polecam także tych gości:ultravox pisze:O Autopsy się póki co nie wypowiadam, bo raptem 2-3 razy przesłuchałem i nie wiem jeszcze do końca co o tej płycie myśleć. Jak dla mnie (dla mnie!) lepsze są płyty Ulcerate, Mitochondrion, Negative Plane, Burzum, Necrophagia, Deceased, Macabre... a jeszcze masy rzeczy nie słyszałem. Wiem, przynajmniej jeden typ jest dość kontrowersyjny ;) , ale jednak bardziej mnie te płyty przekonują niż nowy Morbid (Morbid, Morbid!). Cały czas jednak zaznaczam, że mi się ta płyta podoba - nie na tyle jednak, by zaraz pchać ją na czoło jakiegoś zestawienia.hcpig pisze: A co wyszło lepszego? Tylko nie pisz że Autopsi czy inny Nekroskristos.

Edyta: a z tym Burzum to nieśmieszny żart, a nie kontrowersyjny typ ;)
Coś tam było! Człowiek!
-
- w mackach Zła
tutaj co chwila jakaś nowa płyta jest genialna (ostatnio Pentagram) więc się nie dziwcie ;)Drone pisze: LOL
Masz, poczytaj sobie i wskaż, gdzie ktoś wspominał o genialności WILLARD:
viewtopic.php?f=13&t=8523&start=112
- Kingu
Niezupełnie, bo następnych płyt może już nie być komu sprzedawać. Koncerty też się gra dla kogoś i za coś.Drone pisze:To już tylko i wyłącznie problem fanów, a nie MORBID ANGEL. Co to ma być? Koncert życzeń?Olo pisze:Bo logo Morbid Angel dla fanów death metalu znaczy kurewsko dużo.
Wolność twórcza jak najbardziej ale markę zespołu buduje się wokół nazwy i wraz z określonym charakterem muzyki. To jest sztuka artystyczna na rynku. Kto tego nie rozumie ten traci to na co pracował przez lata. Ciekawe czy jakby Slayer odpierdolił taki samplowany album, to byłyby równie pozytywne recenzje.
Mogli przecież wydać jakiś MCD z tymi nie pasującymi do MA kawałkami pod innym szyldem i prawdopodobnie sprzedałby się jak ciepłe bułeczki. A tak... strzelili sobie samobója.