CULTES DES GHOULES

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

Re: CULTES DES GHOULES

28-09-2018, 14:36

ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

28-09-2018, 14:39

nagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

28-09-2018, 14:40

nagrobek pisze:ŻONDAM BY MUZYKA BLACK METALOWA NATYCHMIAST ZAPRZESTAŁA OBRAŻANIA UCZUĆ RELIGIJNYCH I GWAŁCENIA NORM OBYCZAJOWYCH!!!
:D:D:D

Poza tym nie wzięto pod uwagę, że to mógł być grób rodzinny akurat.
'Come the Blessed Madness'
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 14:45

COFFIN pisze:

ale co w tym ekstremaln3ego oprocz ekstremalnego debilizmu? Serio to robi na was wraznie? Widac jaka grupa docelowa taki nergal XD
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
COFFIN

28-09-2018, 14:46

Ale na serio takie słowa, jak: konwencja, stylistyka, i np image nic naprawdę Ci nie mówią? Jeśli dobrze pamiętam, to gdzieś kiedyś pisałeś, że lubisz takie Cannibal Corpse. I co teras?
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

28-09-2018, 14:53

COFFIN pisze:

Przeanalizowałem dane ze strony Grobonet Cmentarz Komunalny w Radomiu i żadna z 21 mogił z tym nazwiskiem nie wygląda jak to
Obrazek
... i co teras? ;D
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 14:53

COFFIN pisze:Ale na serio takie słowa, jak: konwencja, stylistyka, i np image nic naprawdę Ci nie mówią? Jeśli dobrze pamiętam, to gdzieś kiedyś pisałeś, że lubisz takie Cannibal Corpse. I co teras?
Bardzo lubie CC, tak samo bardzo lubie Haxan CGD. Niemniej te foty to poziom gowniarza marzacego sprejem po scianie - ale widac efekt osiagniety. Mrocznym metalowkom juz sie mokro zrobilo a forumowy Kijowski z dronem juz stugaja pinokia. Dokladnie tak - konwencja i stylistyka, debilizm to debilizm. Jesli dla kogos to ekstremalne i wow taky bm kvlt tru i chuj wie co jeszcze to tylko smiac mi sie chce. Kuc kucem pozostanie,
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

28-09-2018, 14:54

Pan_Kimono pisze:
COFFIN pisze:

ale co w tym ekstremaln3ego oprocz ekstremalnego debilizmu? Serio to robi na was wraznie? Widac jaka grupa docelowa taki nergal XD
Nie robi to na mnie zadnego wrazenia. Jebie mnie to. Dziwi mnie natomiast to, ze kogos dziwi, iz ktos z kregu BM moze odpierdolic taka akcje z grobem. Wszak ci ludzie przeciez nie do konca maja rowno pod deklem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

28-09-2018, 14:56

Pan_Kimono pisze:
COFFIN pisze:

jak na razie chyba tylko na tobie robi mocne wrażenie bo sie spompowaleś konkretnie a wciaz nawet nie masz pewnosci czy to nie inscenizacja:)
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-09-2018, 14:57

Pan_Kimono pisze:
COFFIN pisze:Ale na serio takie słowa, jak: konwencja, stylistyka, i np image nic naprawdę Ci nie mówią? Jeśli dobrze pamiętam, to gdzieś kiedyś pisałeś, że lubisz takie Cannibal Corpse. I co teras?
Bardzo lubie CC, tak samo bardzo lubie Haxan CGD. Niemniej te foty to poziom gowniarza marzacego sprejem po scianie - ale widac efekt osiagniety. Mrocznym metalowkom juz sie mokro zrobilo a forumowy Kijowski z dronem juz stugaja pinokia. Dokladnie tak - konwencja i stylistyka, debilizm to debilizm. Jesli dla kogos to ekstremalne i wow taky bm kvlt tru i chuj wie co jeszcze to tylko smiac mi sie chce. Kuc kucem pozostanie,

Wypraszam sobie!! Jestem oburzony... Kijowski... pfff....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
COFFIN

28-09-2018, 15:03

Pan_Kimono pisze:
Czyli w takim razie powinieneś słuchać większości BM/DM z mp3, żeby nie widzieć fot, okładek, teksty pomijam, bo nie zawsze da się zrozumieć, co 'śpiewają'.... Zupełnie bez sensu ktoś wykopał te stare foty. Dzisiaj CDG broni się po pierwsze muzyką i to chyba jest najważniejsze.
Ołówkiiiii pisze:
Przeanalizowałem dane ze strony Grobonet Cmentarz Komunalny w Radomiu
Zgniłem:D
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 15:06

COFFIN pisze:
Pan_Kimono pisze:
Czyli w takim razie powinieneś słuchać większości BM/DM z mp3, żeby nie widzieć fot, okładek, teksty pomijam, bo nie zawsze da się zrozumieć.... Zupełnie bez sensu ktoś wykopał te stare foty. Dzisiaj CDG broni się po pierwsze muzyką i to chyba jest najważniejsze.
A w czym sluchanie tych albumow przeszkadza w nazwaniu mi tego po imieniu - debilizmem.
Broni sie, za wyjatkiem Coven bo to niesamowity kloc. Momenty sa ale jako calosc to wali kapa
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
Sybir

28-09-2018, 15:07

Pan_Kimono pisze:A co rzuci na mnie klatwe w swietle ksiezyca ?XD Naplulbym mu w ryj, a na miejscu rodziny i wlascicieli tego grobu rozjebal ta pusta pale. Niczym sie to nie rozni od zachowania durnia w dresach rozbijajacego szyby w sklepach. W dodatku fotki strzela chyba zeby zrobic wrazenie na czarnych mewach i zdobyc poklask u nastoletnich kucy. atencjon horing na poziomie gimnazjum.
Pan_Kimono pisze:Czyli to po prostu zwykły śmieć z niedojebaniem mozgowym. Na lopate I do pieca.
Pan_Kimono pisze:Za to wiemy kto jest dziecinym kucem na którym coś takiego robi wrażenie.
Widać jak na dłoni :)
Pan_Kimono pisze:to jest dla ciebie ekstrema? Lol
Poniekąd jest. Poza grabarzami i kamieniarzami nie znam osób, które raz na jakiś czas wejdą sobie do grobu, a co dopiero takich, które robią to chcąc wywołać konkretny, spodziewany efekt.
Umarłem :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

28-09-2018, 15:09

O take forume nic nie robiłem!
Awatar użytkownika
Sybir

28-09-2018, 15:09

Ołówkiiiii pisze:Przeanalizowałem dane ze strony Grobonet Cmentarz Komunalny w Radomiu i żadna z 21 mogił z tym nazwiskiem nie wygląda jak to
Obrazek
... i co teras? ;D
Hahaha :D
A co w sytuacji, jeśli primo: koleś byłby sierotą, a secundo: to byłby jego grób rodzinny? ;)
Oczywiście, proszę powyższego nie brać poważnie - piszę to na wszelki wypadek :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Drone

28-09-2018, 15:11

Rodzina w Polce to ŚWIĘTOŚĆ!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
COFFIN

28-09-2018, 15:12

Sybir pisze:
Poza grabarzami i kamieniarzami nie znam osób, które raz na jakiś czas wejdą sobie do grobu.
Mojej znajomej były już mąż ubierał na ostatnią drogę tych, co odeszli. To był dopiero przypadek:D
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 15:12

Sybir pisze: Poniekąd jest. Poza grabarzami i kamieniarzami nie znam osób, które raz na jakiś czas wejdą sobie do grobu, a co dopiero takich, które robią to chcąc wywołać konkretny, spodziewany efekt.
nic wiecej nie mam do dodania.
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

28-09-2018, 15:13

Ołówkiiiii pisze:
COFFIN pisze:

Przeanalizowałem dane ze strony Grobonet Cmentarz Komunalny w Radomiu i żadna z 21 mogił z tym nazwiskiem nie wygląda jak to
Obrazek
... i co teras? ;D
CULTES DES GHOULES Kielce, Poland
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

28-09-2018, 15:13

Zaznaczę, że pominąłem dane z tej witryny, bo to cmentarz rzymskokatolicki i tam to se mogą profanować...
yossarian84 pisze:
CULTES DES GHOULES Kielce, Poland
O KURWA! :<
ODPOWIEDZ