MGŁA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Maria Konopnicka

Re: MGŁA

19-07-2012, 12:53

Maleficio pisze:Ale czekaj czekaj Torcki....przeciez to Maria mowil, ze to Drone sie dobrze zna i lubi z Mikolajem!?!!?
Czy to nie Ty pisałeś kiedyś, że rozmowy w zamkniętej grupie na facebooku są rozmowami prywatnymi i powtarzanie ich osobom trzecim jest moralnie naganne? :)))
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

19-07-2012, 13:03

Marian, ale Maleficio jest moralnie zepsutym dziwkarzem, nihilistą i w ogóle złem wcielonym, nie możesz mu mieć za złe, że jest amoralny :DDDD
Maria Konopnicka

19-07-2012, 13:04

twoja_stara_trotzky pisze:Maria, który z tych kawałków jest bardziej melodyjny, przystępny i ma w sobie mniej dysonansu?

;D obleciałeś 100 gatunków muzycznych, przeczytałeś o muzyce też nie mało, napisałeś o niej w internecie pewnie więcej niż ktokolwiek inny w tym kraju, ale nic to nie pomogło. Black metal wciąż jest i pozostanie dla Ciebie niezgłębioną tajemnicą, czarną i bezkresną próżnią, odchłanią w którą ile byś nie spoglądał, to ono nigdy nie spojrzy w Ciebie :)) I tą radosną parafrazą zakończmy tę dyskusję :) Ja wracam do słuchania Mgły, a Ty do Behemotha :) Dla każdego coś dobrego.
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

19-07-2012, 13:06

Triceratops pisze:
aginsiak pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:może Mikołaj wszystkich lubi? i dlatego takie wesołe, radosne riffy wymyśla?
Mikołaj przede wszystkim jest od roznoszenia prezentów.Ewentualnie rózg dla głupich i grubych jebanych debili.
Dlaczego sie smiejesz z grubych? Ze sie nabieraja na magiczne specyfiki od chudniecia? Jest taki film "grubsi nie glupsi"
A zastanawiałeś się kiedyś dlaczego są grubsi? Z okradania chudszych, oczywiście!
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Maria Konopnicka

19-07-2012, 13:06

twoja_stara_trotzky pisze:Marian, ale Maleficio jest moralnie zepsutym dziwkarzem, nihilistą i w ogóle złem wcielonym, nie możesz mu mieć za złe, że jest amoralny :DDDD
Maleficio jest tatą, głową rodziny, ciężko pracuje i pije kawę ze starbucksa. Tym wszystkim o czym napisałeś to może on być najwyżej w Internecie jak już wykąpie dzieci a żona pójdzie spać :)))
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

19-07-2012, 13:09

Maria Konopnicka pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:Maria, który z tych kawałków jest bardziej melodyjny, przystępny i ma w sobie mniej dysonansu?

;D obleciałeś 100 gatunków muzycznych, przeczytałeś o muzyce też nie mało, napisałeś o niej w internecie pewnie więcej niż ktokolwiek inny w tym kraju, ale nic to nie pomogło. Black metal wciąż jest i pozostanie dla Ciebie niezgłębioną tajemnicą, czarną i bezkresną próżnią, odchłanią w którą ile byś nie spoglądał, to ono nigdy nie spojrzy w Ciebie :)) I tą radosną parafrazą zakończmy tę dyskusję :) Ja wracam do słuchania Mgły, a Ty do Behemotha :) Dla każdego coś dobrego.
NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ na pytanie.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

19-07-2012, 13:10

Maria Konopnicka pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:Marian, ale Maleficio jest moralnie zepsutym dziwkarzem, nihilistą i w ogóle złem wcielonym, nie możesz mu mieć za złe, że jest amoralny :DDDD
Maleficio jest tatą, głową rodziny, ciężko pracuje i pije kawę ze starbucksa. Tym wszystkim o czym napisałeś to może on być najwyżej w Internecie jak już wykąpie dzieci a żona pójdzie spać :)))
co nie zmienia faktu, że obgadałeś Drona na zamkniętej grupie na FB, a teraz masz pretensje, że ktoś o tym na forum napisał :DDDDD
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

19-07-2012, 13:12

Bezdech pisze:A zastanawiałeś się kiedyś dlaczego są grubsi? Z okradania chudszych, oczywiście!
Na to nie wpadlem ;/
woodpecker from space
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

19-07-2012, 13:13

Triceratops pisze:
aginsiak pisze:
twoja_stara_trotzky pisze:może Mikołaj wszystkich lubi? i dlatego takie wesołe, radosne riffy wymyśla?
Mikołaj przede wszystkim jest od roznoszenia prezentów.Ewentualnie rózg dla głupich i grubych jebanych debili.
Dlaczego sie smiejesz z grubych? Ze sie nabieraja na magiczne specyfiki od chudniecia? Jest taki film "grubsi nie glupsi"
Nigdy sie nie śmialem z grubych. Po prostu bardziej, niż chudzi kojarzą mi się z debilami... Wiadomo - chudy nie jest gruby i choćby z tego powodu jest mądrzejszy. Jak bym miał jakis zespół, to bym nagrał jakies demo anty fat cruel metal of death from bloody religious hell.
Myslę kurwa, że wszystko jest jeszcze przede mną.
Awatar użytkownika
Triceratops

19-07-2012, 13:17

aginsiak pisze:niegdy sie nie śmialem z grubych. Po prostu bardziej,niż chudzi kojarzą mi się z debilami...Wiadomo chudy nie jest gruby i choćby z tego powodu jest mądrzejszy. jak bym miał jakis zespół , to bym nagrał jakies demo anty fat cruel metal of death from bloody religious hell
myslę kurwa ,że wszystko jest jeszcze przede mną
o dobry pomysl, ja ci moge napisac teksty, wspomne cos o fosforofruktokinazie blokujacej wlasciwe przyswajanie weglowodanow i powodujaca nieprzydatnosc ich w spozyciu jako zrodla anergii a na koniec dodam death i destrakszyn
woodpecker from space
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

19-07-2012, 13:27

super.W takim razie biore sie do roboty i wymysle pare dobrych riffow.W co bardziej wejsc?? W "ni ladu a skladu" Deth spell omego ,czy bardziej w melodie malopolskiej Mgły.Co bardziej chwyci?? bo nie ukrywam ,że zrobie to dla hajcu oficjalnie.I tak sie nikt nie jarnie
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

19-07-2012, 13:28

jak to zrobisz, to wszyscy będziemy mieć traumę.
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

19-07-2012, 13:30

no kurwa niewątpliwie
Maria Konopnicka

19-07-2012, 13:31

twoja_stara_trotzky pisze:co nie zmienia faktu, że obgadałeś Drona na zamkniętej grupie na FB, a teraz masz pretensje, że ktoś o tym na forum napisał :DDDDD
Nikogo nie obgadałem - przy okazji koncertu Mgły o nim rozmawialiśmy :) "Obgadywanie" zwykle odbywa się za czyimiś plecami i ma wydźwięk pejoratywny - a ja jak do Drone coś miałem to mu to pisałem tutaj, a nie gdzieś na facebooku tak, żeby nie mógł odpowiedzieć. O jakiś kremach, używanych ciuchach, zakupionych płytach na allegro czy innych żałosnych pierdołach. Mentalaność baby handlującej na targu łuskanym bobem była mi całowicie obca dopóki nie zalogowałem się na facebooku i nie poczytałem Waszych dyskusji :))) Oczywiście nie mam do nikogo pretencji :) Bardzo Was wszystkich lubię :)
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

19-07-2012, 13:34

ale na pytanie nadal nie odpowiedziałeś :DDDD
Awatar użytkownika
Triceratops

19-07-2012, 13:37

aginsiak pisze:super.W takim razie biore sie do roboty i wymysle pare dobrych riffow.W co bardziej wejsc?? W "ni ladu a skladu" Deth spell omego ,czy bardziej w melodie malopolskiej Mgły.Co bardziej chwyci?? bo nie ukrywam ,że zrobie to dla hajcu oficjalnie.I tak sie nikt nie jarnie
Surowy blek graj bez obrobki,
defu i traszu dodaj do kupki.
Dograj solowki w tonacji d-dur
To tyle w kwestii muzycznych procedur
woodpecker from space
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

19-07-2012, 13:40

Napisz mnie teksty
o paru grubasach
dużych jebanych
spoconych kutasach
Żadnych refrenów
zero powtórzeń
dużo słów tajnych
chemicznych "wynurzeń"
Awatar użytkownika
Triceratops

19-07-2012, 13:48

Napisze teksty ostre i mocne
beda w nich rzeczy kurwa okropne
adipocyty i mnostwo enzymow
miadzyca wielka jak sto skurwysynow
otylosc brzuszna i podgardlowa
na udach tlusta tkanka tluszczowa
spasione knury, tluste maciory
cykl krebsa i rozne zlozone wzory
woodpecker from space
Awatar użytkownika
maciek z klanu

19-07-2012, 13:51

Lepsze są teksty o chudych cipkach,
którzy chodzą w XXS slipkach,
i potem wyszydzają grubych wojowników,
bo cie wstydza swojej natury herbatników.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Maria Konopnicka

19-07-2012, 13:52

twoja_stara_trotzky pisze:ale na pytanie nadal nie odpowiedziałeś :DDDD
Bo to trochę tak jakby odpowiedzieć niewidomemu od urodzenia czym różni niebieski od czerwonego :) Dobra, spadam - pracować muszę! Kurwa! Wy w tej Gdyni w redakcjach to całymi dniami się opierdalacie, a później płacz, że w sobotę na dyżurach trzeba siedzieć .... :)
ODPOWIEDZ