KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KAT
Zgadza się, ale kto powiedział, że zwykły facet nie może pieprzyć bzdur? Kostrzewski to wybitny wokalista i to jest w tej sprawie najważniejsze.PureHate pisze:Jasne,że w porządku miałem okazje dwa razy rozmawiać osobiście i zero gwiazdorstwa,pozy itp zwykły facet.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Pestilential Mists
- rozkręca się
Rozmawiałem z Romanem kilkakrotnie, choć rozmawiałem w tym przypadku to zwykłe nadużycie, ponieważ Roman w swych opowieściach się rozpływa i taka odpowiedź może zająć chwilkę :) Gość jest naprawdę w porządku.
-
- weteran forumowych bitew
Dokładnie a wracając do Luczyka to ten facet ma kompleks nieosiągniętego sukcesu na arenie międzynarodowej takie mam wrażenie.Jako człowiek jest ignorantem,który tworzy własną rzeczywistość jednak uważam,że jest świetnym gitarzystą.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nie popadajmy w paranoje. nie lubie luczyka ale ta odpowiedz to calkiem fajny żart :) do tego niezapominajmy ze o sile KATa swiadczyly (oczywiscie oprocz genialnych wokali Romka) genialne riffy luczyka. Sam Roman bez Luczyka to raczej dosc srednio, co pokazali na Biało-Czarnej, ktora moim zdaniem jest calkiem spoko, ale nie jako KAT.Pacjent pisze:"Czy gdyby dano Panu możliwość skorzystania z wehikułu czasu, to zmieniłby Pan coś na „Oddech Wymarłych Światów”? Kusiłoby Pana?PureHate pisze:http://musicamok.pl/kat-oddech-minionych-czasow/
Luczyk po raz kolejny pokazuje,że jest zadufanym w sobie ignorantem.
Oczywiście. Brzmienie I wokalistę."
Ale to jest niskich lotów... Co ma powiedzieć zadufany w sobie facet gdy najjaśniejszym punktem jego szczytowego osiągnięcia jest inny facet... Ciekawe dlaczego przez 12 lat od wywalenia Kostrzewskiego z Kata nie potrafił znaleźć wokalisty choć w 1/10 tak dobrego jak Roman?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
No i fajnie, nikt tych Luczykowi autorstwa tych riffów nie odbierze, nie ma więc powodu robić z siebie głupka.
Cóż, tak się składa, że mamy płytę KATa bez Luczyka i płytę KATa bez Romana. Każdy może porównać jak wyszły...Sam Roman bez Luczyka to raczej dosc srednio, co pokazali na Biało-Czarnej, ktora moim zdaniem jest calkiem spoko, ale nie jako KAT.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
No ale kazdy wie, ze ta bez romana obsysa niemilosiernie, a ta z romanem ma kilka fajnych utworow :)WaszJudasz pisze:No i fajnie, nikt tych Luczykowi autorstwa tych riffów nie odbierze, nie ma więc powodu robić z siebie głupka.
Cóż, tak się składa, że mamy płytę KATa bez Luczyka i płytę KATa bez Romana. Każdy może porównać jak wyszły...Sam Roman bez Luczyka to raczej dosc srednio, co pokazali na Biało-Czarnej, ktora moim zdaniem jest calkiem spoko, ale nie jako KAT.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
Standardowe wydania w pudełkach. Wczoraj widziałem w szczecińskim MM.harvestman pisze:
i na koniec fotka Larsa Ulricha ;) z ( chyba) tymi reedycjami. Nie wiem czy on wyciągnął wkładki, czy te płyty są powkładane w jakieś chujowe koperty, rodem z dodatków do gazet.
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
Na forum czarne zastępy piszą, że kilka z tych winyli jest zrobiona chujowo, tzn. krzywe, falujące, etc. Co ciekawe sklepy jak fan.pl, empik czy nawet tłocznia gmrecords wymieniają te złe egzemplarze. Brak wkładek z tekstami i ogólnie słabo to zrobili.
- Anzhelmoo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Niespodzianka na wieczór. Ja tego nie komentuję póki co, ale już oczyma wyobraźni widzę te hejty, które zaleją FB i fora :)
Niespodzianka na wieczór. Ja tego nie komentuję póki co, ale już oczyma wyobraźni widzę te hejty, które zaleją FB i fora :)
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Skomentuję, że to jest bardzo słabe.Anzhelmoo pisze:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Anzhelmoo
Nie mogę tego pojąć. Muza jak muza - ani mnie nie grzeje, ani nie ziębi. Takie granie z pewnością ma swoich zwolenników i... no właśnie - czemu Piotr nie postanowił tego wydać solo/pod szyldem innego projektu? Wówczas fani byliby zadowolenie, a w konsekwencji recenzje i odbiór byłyby znacznie lepsze. Wydając cokolwiek w tym stylu pod szyldem Kat musi liczyć się z nieustannym hejtem i nie widzę w tym nic dziwnego. Znów koncertów nie będzie grał ze strachu i obrazi się na polskich słuchaczy, którzy nie dojrzeli do takich zachodnich brzmień? Nie ma nic złego w eksperymentach - ale jeśli Luczyk sam przyznaje, że nie czuje żadnej więzi z dawną muzyką, odcina się od tego dziedzictwa... to chyba wydawanie tego pod tym szyldem jest nieco dziwne.
Odnoszę zresztą wrażenie, że Luczyk żyje w swoim świecie. Ma prawa do nazwy - nie dziwię się, że nie chciał jej oddać Lothowi i Kostrzewskiemu. Ale czy on na serio myśli, że promowanie nią swojej - właściwie solowe - twórczości coś mu przyniesie? Że dotrze do szerszego audytorium? Guzik prawda - Luczyk to firma sama w sobie i z jego talentem mógłby robić naprawdę świetne rzeczy - dużo lepsze niż Kostrzewski teraz. No ale cóż...
Odnoszę zresztą wrażenie, że Luczyk żyje w swoim świecie. Ma prawa do nazwy - nie dziwię się, że nie chciał jej oddać Lothowi i Kostrzewskiemu. Ale czy on na serio myśli, że promowanie nią swojej - właściwie solowe - twórczości coś mu przyniesie? Że dotrze do szerszego audytorium? Guzik prawda - Luczyk to firma sama w sobie i z jego talentem mógłby robić naprawdę świetne rzeczy - dużo lepsze niż Kostrzewski teraz. No ale cóż...
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
na pierwszy rzut ucha kojarzy się to z mało oryginalnym graniem w stylu heavy/trash dla niemieckich odbiorców...
samo w sobie takie granie nie jest jakieś strasznie złe. W normalnych okolicznościach bym to olał nie krytykując - ot taka se muzyczka, ale logo KATa sprawia że staję się uprzedzony i jestem na "raczej nie" :)
generalnie chujnia - zero Kata w Kacie
samo w sobie takie granie nie jest jakieś strasznie złe. W normalnych okolicznościach bym to olał nie krytykując - ot taka se muzyczka, ale logo KATa sprawia że staję się uprzedzony i jestem na "raczej nie" :)
generalnie chujnia - zero Kata w Kacie