PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: PHIL ANSELMO & THE ILLEGALS
ooo, boczek o/ szkoda ze mi sie jajka skonczyly KURWAAAAAAAAA
this is a land of wolves now
- Triceratops
- Riven
- Kontakt:
:D
akurat znalazlem dwa jeszcze takze spierdalaj :D
akurat znalazlem dwa jeszcze takze spierdalaj :D
- Triceratops
do wrzuc je na patelnie, tylko uwazaj zebys sobie dupy nie przypalil :D
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
juz ojebane z boczkiem, dupa przypalona, boli, tak jak lubie
- Triceratops
taka rysa? czy moze male ulomnosci dodaja boskosci ludzkiej twarzy? :D
woodpecker from space
- vicek
- zahartowany metalizator
gdzie admin co to za burdel :D? :P
Brak praktyki - gdy Ty tańczyłeś przy Duran Duran to ja w tym czasie kupowałem nowe płyty :) Kiedy Ty poznawałeś kroki czaczy i uczyłeś się stepować to ja układałem płyty na półkach i sprawdzałem czy przypadkiem, któraś się nie odfoliowała :)Triceratops pisze:taka rysa? czy moze male ulomnosci dodaja boskosci ludzkiej twarzy? :D
myślę, że dobrym pomysłem byłoby zamknięcie forum na czas wakacji :)vicek pisze:gdzie admin co to za burdel :D? :P
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
To doskonała idea. Wakacje to czas wykwitających polipów w rodzaju Platków (specjalnie piszę bez "s", bo tak brzmi jeszcze mniej wiarygodnie), Bezdechów czy innych sztukmistrzów z Lublina pozujących na odwróconego Jezusa. Niech dziatwa zajmie się gonitwą za szmacianą kulą zamiast ulegać złudzeniu, że jest warta coś więcej niż zero w zerojedynkowym świecie Internetu.Maria Konopnicka pisze:myślę, że dobrym pomysłem byłoby zamknięcie forum na czas wakacji :)vicek pisze:gdzie admin co to za burdel :D? :P
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
W czasie wakacji ujawniają się także dzieci udające recenzentów:
http://pablosreviews.blogspot.com/2013/ ... rough.html
To jest właśnie to o czym pisałem - doskonale rozumiem, że komuś nie podoba się ta płyta, bo przecież nie wszystko wszystkim musi się podobać. Pisanie jednak: "Nie lubię recenzować (ani słuchać) monotonnych płyt, na których każdy utwór brzmi identycznie, co wszystkie pozostałe" - jest czystym idiotyzmem wartym dokładnie tyle samo co "wszystkie płyty Motorhead są takie same", albo "death metal to napierdalanie i darcie mordy, wszystkie zespoły brzmią tak samo".Drone pisze:W czasie wakacji ujawniają się także dzieci udające recenzentów:
Rozumiem, że ktoś nie darzy sympatią samochodów marki Mercedes, ale jak ktoś będzie przekonywał, że te samochody są identyczne jak bmw i audi to nie uznam go za znawcę motoryzacji.
- Triceratops
Kiedy ja tanczylem przy Duran Duran, to ty jeszcze metalu nie sluchales jak sam sie przyznales niedawno i nic kupywales, jedynie mama kazala ci w zimie nosic rajstopy, dzieki ktorym zakupiles potem plyty Helloween :)Maria Konopnicka pisze:Brak praktyki - gdy Ty tańczyłeś przy Duran Duran to ja w tym czasie kupowałem nowe płyty :) Kiedy Ty poznawałeś kroki czaczy i uczyłeś się stepować to ja układałem płyty na półkach i sprawdzałem czy przypadkiem, któraś się nie odfoliowała :)Triceratops pisze:taka rysa? czy moze male ulomnosci dodaja boskosci ludzkiej twarzy? :D
woodpecker from space
- Triceratops
Marian a przed chwila popisales sie calkiem sensownym zdaniem w temacie Watejn, ze jezeli by wszystkim sie podobalo to nie byloby o czym rozmawiac. Albo klepiesz te zdania z jakiegos generatora albo sam nie wiesz co myslisz :) Forum to nie jest zaden przymus, nie chcesz nie piszesz, nie czujesz sie na silach - tez nie piszesz. W sumie moglbys to wytlumaczyc swojemu koledze rekompensujacemu podmiejskie kompleksy tetnem wielkich miast, ktore oglada na fotografiach z onet.pl :)Maria Konopnicka pisze:myślę, że dobrym pomysłem byłoby zamknięcie forum na czas wakacji :)vicek pisze:gdzie admin co to za burdel :D? :P
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
+1Maria Konopnicka pisze:To jest właśnie to o czym pisałem - doskonale rozumiem, że komuś nie podoba się ta płyta, bo przecież nie wszystko wszystkim musi się podobać. Pisanie jednak: "Nie lubię recenzować (ani słuchać) monotonnych płyt, na których każdy utwór brzmi identycznie, co wszystkie pozostałe" - jest czystym idiotyzmem wartym dokładnie tyle samo co "wszystkie płyty Motorhead są takie same", albo "death metal to napierdalanie i darcie mordy, wszystkie zespoły brzmią tak samo".Drone pisze:W czasie wakacji ujawniają się także dzieci udające recenzentów:
I co sprawiło, że się człowiekowi przy odsłuchu tej płyty wyświetliły Venom i Slayer? Nie ogarniam.
Raz piszę poważnie, a innym razem żartuję :) Po prostu na forum tego nie wyczuwasz :)Triceratops pisze: Marian a przed chwila popisales sie calkiem sensownym zdaniem w temacie Watejn, ze jezeli by wszystkim sie podobalo to nie byloby o czym rozmawiac. Albo klepiesz te zdania z jakiegos generatora albo sam nie wiesz co myslisz :)
Cholera, a ja przez 7 lat myślałem, że muszę .... :(Triceratops pisze: Forum to nie jest zaden przymus, nie chcesz nie piszesz, nie czujesz sie na silach - tez nie piszesz.
Będziemy się widzieć w sobotę na giełdzie warzywno-owocowej w Broniszach - mam mu podwieźć trochę gazetek do pakowania pomidorów - to od razu mu powiem :)Triceratops pisze: W sumie moglbys to wytlumaczyc swojemu koledze rekompensujacemu podmiejskie kompleksy tetnem wielkich miast, ktore oglada na fotografiach z onet.pl :)
- Drone
Przywieź dużo - plony są obfite. Wyślę też platon kabaczków do Inowrocławia, żeby Adi dokarmił bachora. Oto dowód, że mam gołębie serce!Maria Konopnicka pisze:Będziemy się widzieć w sobotę na giełdzie warzywno-owocowej w Broniszach - mam mu podwieźć trochę gazetek do pakowania pomidorów - to od razu mu powiem :)Triceratops pisze: W sumie moglbys to wytlumaczyc swojemu koledze rekompensujacemu podmiejskie kompleksy tetnem wielkich miast, ktore oglada na fotografiach z onet.pl :)
- Drone
Prawdopodobnie te płyty znał i nie znalazł innych, podobnych odnośników :)neuro pisze:+1Maria Konopnicka pisze:To jest właśnie to o czym pisałem - doskonale rozumiem, że komuś nie podoba się ta płyta, bo przecież nie wszystko wszystkim musi się podobać. Pisanie jednak: "Nie lubię recenzować (ani słuchać) monotonnych płyt, na których każdy utwór brzmi identycznie, co wszystkie pozostałe" - jest czystym idiotyzmem wartym dokładnie tyle samo co "wszystkie płyty Motorhead są takie same", albo "death metal to napierdalanie i darcie mordy, wszystkie zespoły brzmią tak samo".Drone pisze:W czasie wakacji ujawniają się także dzieci udające recenzentów:
I co sprawiło, że się człowiekowi przy odsłuchu tej płyty wyświetliły Venom i Slayer? Nie ogarniam.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Im lepsza płyta tym większa jest prędkość powstawania postów, flameów i offtopu w temacie na masterfulu...