Nie lubię Lost Soul ale Dies Irea to potencjał 3/4 składu Vader uwolniony z jarzma tyranii lidera, każda płyta Dies Irea niszczy wydaną równolegle płytę Vadera, myślałem że to oczywiste i mamy to dawno za sobą.
AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AZARATH
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Słucham Azarath od początku. Pamiętam, jak po strzale w postaci Litany zagościł w moim odtwarzaczu Demon Seed... To była miazga na tym samym poziomie. Później czekałem i na nowego Vadera i Azarath... Viader trochę spuścił z tonu i powoli zacząłem na nich klnąć. Za to Azarath zawsze trzymał poziom. Kocham wszystkie ich płyty i każda ma to coś... Ciekawe jak będzie tym razem, bo akurat ten singiel średnio zachęca do płyty.
Ale i tak ją kupię.
Nie mogę się doczekać grudniowej trasy, tylko szkoda, że zagrają na samym początku każdego wieczoru. Będzie trzeba z pracy urwać się szybciej, aby zdążyć. Spokojnie mogliby zagrać zamiast Rotting Christ w roli headlinera, a Rotting (te popłuczyny dla małolatów) Christ na początku.
Ale i tak ją kupię.
Nie mogę się doczekać grudniowej trasy, tylko szkoda, że zagrają na samym początku każdego wieczoru. Będzie trzeba z pracy urwać się szybciej, aby zdążyć. Spokojnie mogliby zagrać zamiast Rotting Christ w roli headlinera, a Rotting (te popłuczyny dla małolatów) Christ na początku.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
Nie żebym był jakimś Die Hardem Vadera i Generała, ale przypomnij mi proszę, co to 3/4 składu uwolnionego spod jarzma tyranii lidera osiągnęło i gdzie znajduje się aktualnie? No i jeżeli którakolwiek z tych generycznych płyt Dies Irae wg. Ciebie niszczy Litany to ta dyskusja jest bezcelowa