ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ULVER
Tragedii nie ma ale dobrze też nie jest, najlepsze że cały czas łapałem się wyczekiwaniu, kiedy właściwie ten album się rozkręci i taki mi zostało aż do końca, takie smęty bez polotu, chyba pora się temu Garmu przejść na korki do ciszy coby przypomnieć sobie jak się śpiewa. Bo taka to muzyka na razie, bezrefleksyjna i nieinwazyjna, śmierdzi obmierzłym filistrem.
Mimo wszystko najlepszy Ulver od czasu BI ale... will not buy.
Mimo wszystko najlepszy Ulver od czasu BI ale... will not buy.
Yare Yare Daze
-
Shadows of the Sun to naprawdę piękna płyta.Childhood's end również.Ta nowa jest lepsza od Wars of the hipsters,ale I tak jest to rozaczarowujące..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rozkręca się
Jeszcze nie słuchałem tej płyty, coś tam pobierznie jedynie, na razie nie jest to dobra aura na odbieranie takiej muzy, niech troche jesiennej nostalgi zagosci...
Z tego co tu czytam po opiniach, to jest po chuju, a Garm wstawia na profil FB same pochlebne opinie recenzentów, zaczyna jebac to hipokryzją z deczka
Z tego co tu czytam po opiniach, to jest po chuju, a Garm wstawia na profil FB same pochlebne opinie recenzentów, zaczyna jebac to hipokryzją z deczka
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Intryguje mnie ta płyta. Mam za sobą kilka odsłuchów i cały czas chce się jej słuchać. Intryguje mnie to połączenie elektroniki z muzyką klasyczną. I to bardzo dobrej elektroniki, która jest siłą tego albumu. Wokale na 3-, w Mother of Mercy nie przeszkadzają, zaś w Son of Man chyba gorzej nie dało się ich zaaranżować. Jeśli chodzi o jakąś konkretną atmosferę czy klimat to nic mi się tu nie klei.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
zenujace sa te recenzje,10/10 maksymalny spust hipsterów.TheAgeOfQuarrel pisze:Z tego co tu czytam po opiniach, to jest po chuju, a Garm wstawia na profil FB same pochlebne opinie recenzentów, zaczyna jebac to hipokryzją z deczka
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rozkręca się
Mówisz? osobiscie ich jeszcze nie czytałem[V] pisze:zenujace sa te recenzje,10/10 maksymalny spust hipsterów.TheAgeOfQuarrel pisze:Z tego co tu czytam po opiniach, to jest po chuju, a Garm wstawia na profil FB same pochlebne opinie recenzentów, zaczyna jebac to hipokryzją z deczka
to widzieli?
http://www.youtube.com/watch?v=f2qUmkJDQQU
-
egzaltowane gówno. a te recenzje to jak bicie piany na zamówienie,takie cuda na kiju,jacy to nie sa wspaniali,jacy zajebisci.och,ach,ta płyta jest porażką na całej lini,Garm sie wypalił ewidentnie,kryzys wieku sredniego albo coś w tym stylu.albo za duzo siedzi na fejsie I słucha tych kwiecistych komplementów wystukiwanych przez szesnastolatki.jebać.
- Skaut
ej no już nie bądź taki hejter numer jeden, daj się innym wykazać.[V] pisze:egzaltowane gówno. a te recenzje to jak bicie piany na zamówienie,takie cuda na kiju,jacy to nie sa wspaniali,jacy zajebisci.och,ach,ta płyta jest porażką na całej lini,Garm sie wypalił ewidentnie,kryzys wieku sredniego albo coś w tym stylu.albo za duzo siedzi na fejsie I słucha tych kwiecistych komplementów wystukiwanych przez szesnastolatki.jebać.
Coś tam było! Człowiek!
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Ważne, że jest lepsze niż Wars. Może z każdym albumem będzie lepiej i w końcu, za 30 lat, wydadzą kolejne Perdition City
You've got nothing to lose but your lives.
- grot
- weteran forumowych bitew
Auć, te wokale w Son of Man...
Mogliby zrobić pełen album z tym plumkaniem pod niemieckie syntezatory tak swoją drogą, najlepszy moment na Messe.
Mogliby zrobić pełen album z tym plumkaniem pod niemieckie syntezatory tak swoją drogą, najlepszy moment na Messe.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
i omamy
Ostatnio zmieniony 31-08-2013, 21:01 przez Knokkelmann, łącznie zmieniany 1 raz.
This is where everything goes backwards.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Jeśli pytasz o płytę Zweizz & Joey Hopkins, to cała jest zajebista. Jedna z lepszych w katalogu Jester Records.
This is where everything goes backwards.
-
- postuje jak opętany!
O to, to.Knokkelmann pisze: Kiedyś stałem za tym zespołem murem, dzisiaj mam mieszane uczucia i duże wątpliwości, czy kiedyś wrócą jeszcze na właściwe tory.
Jeszcze do niedawna Ulver był jedynym zespołem, którego logo mogłem sobie wytatuować będąc pewnym, że nigdy nie zejdą na psy. To bym się dopiero wpierdolił, niczym świnia w pomidory xD
Nowej płyty nie słuchałem, bo zwyczajnie się boję. Z jednej strony konkretna zjebka na masterchuju, z drugiej strony hektolitry ejakulatu wylewane przez fejsbuczych hipsterów. To nie wróży niczego dobrego.
-
- postuje jak opętany!
To samo mówiłem po przesłuchaniu Wars of the Roses.0ms pisze:Daloby sie z tego wykroic kilka strawnych minut.
A mnie, człowiekowi, który całościowo łyka wszystkie albumy do SotS włącznie (może oprócz śmisznego Vargnatt, ale oni wtedy byli gimbusami), takie coś nie wystarczy.
Nie sądziłem, że kiedykolwiek to napiszę, ale:
Ulver - srulver.
I niech to będzie epitafium dla tego wspaniałego niegdyś zespołu.