Przykład jest dobry, sam to potwierdziłeś: "owszem początkowo panował zachwyt nad grawerem i samą muzyką bo chłopaki mają oryginalne brzmienie i ten jeden kawałek tworzy genialny klimat". A to, że się w miarę szybko ludzie opanowali w swojej głupocie nie zmienia faktu, że ileś tam kopii się jednak sprzedało na fali zbiorowej egzaltacji tym zespołem... ;-)vvorldvvithoutshit pisze:glut pisze:Nawet, gdyby wydać to jako 100 stronicowy booklet za cenę 30 zł to zawsze znajdzie się ktoś, kto powie, że te 100 stron to przesada, barok. To samo tyczy się samej muzyki. "WHTN" jest melodyjna, to nie ma chuja, żeby jakiś koleś nie napisał, że za melodyjna. Jeśliby była połamana, to natychmiast pojawiłaby się opinia, że jest zbyt połamana.Akurat przykład kiepski, bo ostatnia epka TB (na której jest jeden utwór) była z reguły na forach krytykowana za przerost formy nad treścią. Owszem początkowo panował zachwyt nad grawerem i samą muzyką, bo chłopaki mają oryginalne brzmienie i ten jeden kawałek tworzy genialny klimat, ale to nie zmienia faktu, że pozostał mały niedosyt i z tego powodu praktycznie się już o tym krążku nie mówi. A ogólne marudzenie było, jest i będzie, bo dzisiaj jakby nie patrzeć jesteśmy trochę rozpieszczeni łatwym dostępem do muzyki (sklepów internetowych jest sporo, poczta działa lepiej niż kiedyś, nielegalne źródła), więc łatwo teraz wybrzydzać z byle powodu.glut pisze:Jednocześnie wystarczy, że taki modny, zagraniczny Teitanblood wyda kilkunastominutową epkę na której i tak połowa zawartości to hałas między dwoma (w gruncie raczej przeciętnymi) kompozycjami, a polski koneser nie tylko kupi to za absurdalnie wysoką cenę, jaką za ostatnią epkę Hiszpanów żąda NED, i jeszcze będzie rozwodził się na 40 postów, jak zajebiste i natchnione rzekomo są te dwa kawałki...
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- starszy świeżak
Re: MGŁA
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
co nie zmienia faktu ze to zajebista EP jest
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
1. Cywilizacje bardziej rozwinięte występują na zachód od Odry i na Północ od Gdyni.immortal93 pisze:nicram
Które to są bardziej rozwinięte cywilizacje, z Atlantydy?
Co to jest "całe jebane Polactwo"?
Kim ty jesteś i skąd piszesz, z Izraela?
Jak bym słyszał naczelnego rabina Nowego Jorku. Na forum o muzyce zajmij się muzyką i odpierdol się od "polactwa"
Sovie się w ogóle chce?
Ogromny szacunek dla człowieka za jego profesjonalizm i za to, że wydaje dobre kapele ale nie sądzę żeby męczył się przy tym jak przy zapierdalaniu 10h na budowie. Wydaje mi się, że robi coś co lubi i że jest fanem metalu więc nie ma tu kwestii czy mu się chce.
2. Jebane Polactwo to większość polskiego społeczeństwa bezpośrednio wywodzącego się z terenów wiejskich, które dominowało w społeczeństwie przedprzemysłowym, a które z racji zaborów, II wojny światowej jest dominującą siłą w Polsce. Ta część społeczeństwa ciągle narzeka, mało robi, dużo chce. Wykazuje się także nikłą zdolnością do samodzielnego myślenia.
3. Należę do gatunku homo sapiens sapiens. Nie, nie piszę z Izraela.
4. Nigdy nie słyszałem naczelnego rabina NY, ale skoro jesteś częstym słuchaczem jego kazań to napisz jakąś ciekawostkę na jego temat. Rozumiem, że zaliczasz siebie do "polactwa" i mój post bezpośrednio Cię dotknął?
5. Jak sądzę Sovie się chce. Gdyby się nie chciało, to pewnie płyty same się nie pakowały i nie wysyłały. Rozumiem, że w równoległym wszechświecie "polactwa" jest zupełnie inaczej?
LOLPlastek pisze:Odpuść sobie pisanie do nicrama, to upośledzony zjeb, który i tak ci z sensem nie odpowie.
all the monsters will break your heart
- immortal93
- rozkręca się
Spierajmy się na temat muzyki do upadłego. Nie ma problemu. Ale nie obrażaj Polaków na polskim forum bo to nieładnie. Tyle.
- Morph
- Kontakt:
- maciek z klanu
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
immortal93 pisze:Spierajmy się na temat muzyki do upadłego. Nie ma problemu.

Nie obrażam Polaków, boimmortal93 pisze:Ale nie obrażaj Polaków na polskim forum bo to nieładnie. Tyle.
Morph pisze:Polacy =/= polactwo
all the monsters will break your heart
-
- świeżak
to jest polactwo :immortal93 pisze:nicram
Jak bym słyszał naczelnego rabina Nowego Jorku. Na forum o muzyce zajmij się muzyką i odpierdol się od "polactwa"
Sovie sie w ogóle chce?
Ogromny szacunek dla człowieka za jego profesjonalizm i za to, że wydaje dobre kapele ale nie sądze żeby męczył sie przy tym jak przy zapierdalaniu 10h na budowie. Wydaje mi się, że robi coś co lubi i że jest fanem metalu więc nie ma tu kwestii czy mu sie chce
http://polaczkybiedaczky.blogspot.de/
-
Ta cala mgla ma takie wziecie ze sova móglby to sprzedawac po 57 zl a i tak plyty by schodzily.i byloby elitarnie;DDolo1972 pisze:30 zł to za dużo?To za ile ma być za 10?Obserwując przez lata co się dzieje w tym kraju,doszedłem do wniosku,iż to nie płyty winny być tańsze,a my powinniśmy więcej zarabiać.Nie stać mnie to nie kupuję,ale gdy sytuacja finansowa się zmieni to nadrobię zaległości i luzik.Nie mam ciśnienie,żeby mieć płytę w dniu premiery...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
a wracając do tematu.. całkiem udana płyta, własnie odsłuchałem.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- immortal93
- rozkręca się
Widziałeś kiedyś zaszczanych, obrzyganych, totalnie naćpanych wyspiarzy (Anglia, Irlandia) w sobotnią noc?Horus pisze:to jest polactwo :immortal93 pisze:nicram
Sovie sie w ogóle chce?
Ogromny szacunek dla człowieka za jego profesjonalizm i za to, że wydaje dobre kapele ale nie sądze żeby męczył sie przy tym jak przy zapierdalaniu 10h na budowie. Wydaje mi się, że robi coś co lubi i że jest fanem metalu więc nie ma tu kwestii czy mu sie chce
http://polaczkybiedaczky.blogspot.de/
Ja miałem tę przyjemność.
Co chciałeś pokazać tymi zdjęciami, że tak wszyscy wyglądają czy że ty jesteś lepszy?
- immortal93
- rozkręca się
Wszystkie złote myśli na temat "polactwa" prosze kierować do gościa ze zdjęcia. Z mojej strony to wszystko na ten temat.

- Blackult
- rasowy masterfulowicz