Cała płyta mogłaby tyle trwać.Żułek pisze:30 sekundowy fragment podobał mi się bardziej :P
DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: DEICIDE
support music, not rumors
- vicek
żadna większa wytwórnia obecnie nie wydałaby takiego materiału .Pacjent pisze:Brzmi jak komponowane w studio zaraz przed sesją nagraniową. Vaderowatość dla frajerów. Nie wiem co Glenowi przeszkadza w nagraniu nowego materiału z brzmieniem i wokalami zerżniętymi z dwóch pierwszych albumów? Niemcy go ostrzegli, że to się nie sprzeda?Harlequin pisze:Taki troche death metal dla mas. Bardzo nikaji, nowoczesnie brzmiący. To w ogóle nie brzmi jak Deicide moim zdaniem. Zła w tym tyle ile w płatkach kukurydzianych. To nawet ie ma podskoku do czegokolwiek z poprzedniej płyty.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dlaczego?vicek pisze:żadna większa wytwórnia obecnie nie wydałaby takiego materiału .Pacjent pisze:Brzmi jak komponowane w studio zaraz przed sesją nagraniową. Vaderowatość dla frajerów. Nie wiem co Glenowi przeszkadza w nagraniu nowego materiału z brzmieniem i wokalami zerżniętymi z dwóch pierwszych albumów? Niemcy go ostrzegli, że to się nie sprzeda?Harlequin pisze:Taki troche death metal dla mas. Bardzo nikaji, nowoczesnie brzmiący. To w ogóle nie brzmi jak Deicide moim zdaniem. Zła w tym tyle ile w płatkach kukurydzianych. To nawet ie ma podskoku do czegokolwiek z poprzedniej płyty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
On takich wokali to juz nawet w studiu by nie dał rady zrobić. Od wielu juz lat na koncertach jest tylko buczenie... A ten kawałek aż tak tragiczny nie jest. Ani gorszy ani lepszy niż te z poprzedniej płyty. Kupić nie kupie ale całość przesłucham.Pacjent pisze:Brzmi jak komponowane w studio zaraz przed sesją nagraniową. Vaderowatość dla frajerów. Nie wiem co Glenowi przeszkadza w nagraniu nowego materiału z brzmieniem i wokalami zerżniętymi z dwóch pierwszych albumów? Niemcy go ostrzegli, że to się nie sprzeda?Harlequin pisze:Taki troche death metal dla mas. Bardzo nikaji, nowoczesnie brzmiący. To w ogóle nie brzmi jak Deicide moim zdaniem. Zła w tym tyle ile w płatkach kukurydzianych. To nawet ie ma podskoku do czegokolwiek z poprzedniej płyty.
-
W studio można zrobić niemal wszystko. Gdyby chciał to by zrobił. Najwidoczniej jednak płyty DEICIDE z takim materiałem sprzedają się bardzo dobrze, bo w przeciwnym razie Glen zagrałby inaczej albo zamknąłby interes.AroHien pisze:On takich wokali to juz nawet w studiu by nie dał rady zrobić. Od wielu juz lat na koncertach jest tylko buczenie... A ten kawałek aż tak tragiczny nie jest. Ani gorszy ani lepszy niż te z poprzedniej płyty. Kupić nie kupie ale całość przesłucham.Pacjent pisze:Brzmi jak komponowane w studio zaraz przed sesją nagraniową. Vaderowatość dla frajerów. Nie wiem co Glenowi przeszkadza w nagraniu nowego materiału z brzmieniem i wokalami zerżniętymi z dwóch pierwszych albumów? Niemcy go ostrzegli, że to się nie sprzeda?Harlequin pisze:Taki troche death metal dla mas. Bardzo nikaji, nowoczesnie brzmiący. To w ogóle nie brzmi jak Deicide moim zdaniem. Zła w tym tyle ile w płatkach kukurydzianych. To nawet ie ma podskoku do czegokolwiek z poprzedniej płyty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem jak im się teraz płyty sprzedają. Pewnie to ulamek tego co sprzedawali na początku lat 90'tych. Może i mógłby zrobić studyjnie wokale jak na debiucie ( nawet przez jakiego pomocnika hehe) ale wtedy na koncertach to juz by nawet żenada nie była.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie jest, ale też niczego szczególnego nie zapowiada. Nie dodam, że niestety, bo sprawdziłem go tylko z ciekawości. Nie spodziewałem się niczego ponad to, co słychać.AroHien pisze: ten kawałek aż tak tragiczny nie jest
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Czemu komentarze pod filmem wyłączone? Jakaś gównoburza była?
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- vicek
Brzmi jak komponowane w studio zaraz przed sesją nagraniową. Vaderowatość dla frajerów. Nie wiem co Glenowi przeszkadza w nagraniu nowego materiału z brzmieniem i wokalami zerżniętymi z dwóch pierwszych albumów? Niemcy go ostrzegli, że to się nie sprzeda?[/quote]
żadna większa wytwórnia obecnie nie wydałaby takiego materiału .[/quote]
Dlaczego?[/quote]
Bo w większych wytwórniach artysta np. co do masteringu nie ma nic do gadania , ma być głośno , wsio wypolerowane jak psa jajca , przecież teraz wszystko z nuclear blast brzmi tak samo , Dimebag ma rację [youtube][/youtube]
żadna większa wytwórnia obecnie nie wydałaby takiego materiału .[/quote]
Dlaczego?[/quote]
Bo w większych wytwórniach artysta np. co do masteringu nie ma nic do gadania , ma być głośno , wsio wypolerowane jak psa jajca , przecież teraz wszystko z nuclear blast brzmi tak samo , Dimebag ma rację [youtube][/youtube]
- Lucek
dokładnie w punkt, kurwa ile razy mozna dac sie opluć i sprawdzać nowe Deicide, czuje sie jak stara owca podchodząca do elektrycznego pastucha.vicek pisze:Brzmi jak komponowane w studio zaraz przed sesją nagraniową. Vaderowatość dla frajerów. Nie wiem co Glenowi przeszkadza w nagraniu nowego materiału z brzmieniem i wokalami zerżniętymi z dwóch pierwszych albumów? Niemcy go ostrzegli, że to się nie sprzeda?
-
Vicek mówi z sensem, mało tego: prawidłowo stosuje interpunkcję. To znak, że sprawa Deicide doszła do trzeciego szeregu - albo jego dilera zamknęli.
- ozob
Nie pierdol. 3 to zajebista plyta.Deathhammer66 pisze:Te wokale to jest jakaś groteska w porównaniu do jedynki czy dwójki. Bezpłciowe burczenie bez wyrazu. Zero ekspresji. W ogóle olać można ten zespół po "Legion" :D
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Czwórka lepsza.ozob pisze:Nie pierdol. 3 to zajebista plyta.Deathhammer66 pisze:Te wokale to jest jakaś groteska w porównaniu do jedynki czy dwójki. Bezpłciowe burczenie bez wyrazu. Zero ekspresji. W ogóle olać można ten zespół po "Legion" :D
- dzik
To oczywiste.Pacjent pisze:Czwórka lepsza.ozob pisze:Nie pierdol. 3 to zajebista plyta.Deathhammer66 pisze:Te wokale to jest jakaś groteska w porównaniu do jedynki czy dwójki. Bezpłciowe burczenie bez wyrazu. Zero ekspresji. W ogóle olać można ten zespół po "Legion" :D
dobry kościół to kościół spalony
- Mental
gówno na plastikowych kółkach.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- ozob
Taki chuj.Pacjent pisze:Czwórka lepsza.ozob pisze:Nie pierdol. 3 to zajebista plyta.Deathhammer66 pisze:Te wokale to jest jakaś groteska w porównaniu do jedynki czy dwójki. Bezpłciowe burczenie bez wyrazu. Zero ekspresji. W ogóle olać można ten zespół po "Legion" :D
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Believer
Dla mnie najlepsza jest dwójka, agresja i chaos z 1 pozostały i przybrały dojrzalszą, jeszcze bardziej złowieszczą formę. Za młodu autentycznie bałem się tej płyty. Potem stawiam jedynkę, trójkę, czwórkę i scars, reszty nie jestem w stanie słuchać.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Believer pisze:Dla mnie najlepsza jest dwójka, agresja i chaos z 1 pozostały i przybrały dojrzalszą, jeszcze bardziej złowieszczą formę. Za młodu autentycznie bałem się tej płyty. Potem stawiam jedynkę, trójkę, czwórkę i scars, reszty nie jestem w stanie słuchać.
No. Swój człowiek. DDDD