CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CANNIBAL CORPSE
Nile miał za 300 zyli składana piramidę tylko nie pamiętam do której to było płyty, więc jeśli chodzi o figurkę Cannibali to na serio nie ma o czym mówić;-) i tak kupię wersje podstawową, więc mi zwisa jakiej wielkości z jakiego materiału i jak bardzo limitowana jest ta figurka
- Scaarph
- zahartowany metalizator
totalna porażka ta piramida nile, kumpel to ma. w środku płyta i jebany zwitek papieru przewiązany wstążeczką, no deluxe edition pełną gębą :DD
-
- mistrz forumowej ceremonii
akurat to wydanie wyzej pasuje do tego zespolu/do tej konwencji horror/gore. dla maniaków takich specjalnych edycji to musi byc fajna rzecz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
macie problem :) Gdyby ta płyta wyszła tylko w takiej formie to rozumiem, że ktoś by marudził...
- Morph
- Kontakt:
Poczekaj to się na wyprzedaży trafi. Jak kiedyś te superduperfigur wersje LotR na pierdylionie DVDków. Najpierw po 400 czy 500 sztuka a po paru latach leżało na stosy w marketach w cenie sześciopaka :D.Headcrab pisze:Ja bym chętnie kupił tą wersję z figurką, ale nie za dwie stówy, trochę droga ta zabawka.
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- w mackach Zła
zienciu nie dyskutuj :-)Maria Konopnicka pisze:macie problem :) Gdyby ta płyta wyszła tylko w takiej formie to rozumiem, że ktoś by marudził...
-
- w mackach Zła
epki - zajebista rzecz ,vicek pisze:tylko podstawowa , ep tez nie kupujemaciek z klanu pisze:aha. jak masz w cenie 50 zl winyl zwykly? a jak w cenie 60 zl die hard reczny limit + naklejka , naszywka, ekran, cuda na kiju to wybierasz wersje podstawowa?
to samo jak masz limit cd z dodatkowa CD z koncertu albo dvd?
- vicek
Dupa tam, demka to zajebista rzecz.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
He he, zastanawiałem się kiedyś jak to cudo może wyglądać, ale skoro tak jak piszesz to mina Twojego kumpla po otrzymaniu tej wersji musiała być nieciekawa.Scaarph pisze:totalna porażka ta piramida nile, kumpel to ma. w środku płyta i jebany zwitek papieru przewiązany wstążeczką, no deluxe edition pełną gębą :DD
-
A czy ta pyramyda Nile ostrzy żyletky?
- Morph
- Kontakt:
Tak, te dołączone do ostatniego Shining. :D
Give birth to something dead
-
:D
nawet nie wiem który to ostatni, ten z tymi solówkami z góry na dół, w te i wewte, tam a siam?
nawet nie wiem który to ostatni, ten z tymi solówkami z góry na dół, w te i wewte, tam a siam?
Widocznie tam gdzie nie wystarcza muzyka potrzeba wypełniacza...a czasem nawet piórka w d...

- vicek
a no , bo to wina wszytko internetu :P kiedyś nie trzeba było pierdół dodawać żeby ludzie kupowali płyty
-
Nie no, tak na poważnie to mi to w ogóle nie przeszkadza. A domyślam się, że w wieku nastu lat być może coś takiego by mnie kręciło. Mniemam, że te wszystkie zespoły mają rzesze nastoletnich fanów. Miałem kiedyś kubek Deicide i piłem z niego kakao.
"Cacao demon", jednym słowem.
TAA gremialnie kupowali z mg, bg i ze starlinga...vicek pisze:a no , bo to wina wszytko internetu :P kiedyś nie trzeba było pierdół dodawać żeby ludzie kupowali płyty
-
o kurwa, lech na monitorze:D:D:D
- vicek
ja tam płyt przez neta nie kupuje
- maciek z klanu
troche sie zrobilo tutaj pierdolenie ale kto jak kto METALOWCY to mega zbieracze. z plyty sie ciesza jak male dzieci :) a jak dostana cos ekstra to w ogole szok. przeciez my lubimy limity, reczne numeracje itd itd...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Nie wiem jak inni, ale ja przyzwyczjony w dzieciństwie do siermiężnej rzeczywistości "opakowania zastępczego". Gdzie szczytowym osiągnięciem wydawniczym były jedynka REPUBLIKI, czy koncertowe wydania brytyjskich drużyn V i IM nie przykładam do tego jakiejś większej wagi. Pewnie, że lubię jak coś jest "ładne" i estetyczne. Natomiast najważniejszym jest, by chwytało za jajka i trzepało sercem, bądź na odwrót. Cóż z pięknych opakowań dodatków, bonusów jak zawartość muzyczna mierna.
Abstrahując od powyższej myśli. Przypomniało mi się stoisko z duperelami na ostatnim koncercie MORBID ANGEL. Ogólnie ceny wysokie. Natomiast słynna skrzyneczka, tylko 350 złotych. Pamiętacie ile kosztowała w "preorderze" ? 650? Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Abstrahując od powyższej myśli. Przypomniało mi się stoisko z duperelami na ostatnim koncercie MORBID ANGEL. Ogólnie ceny wysokie. Natomiast słynna skrzyneczka, tylko 350 złotych. Pamiętacie ile kosztowała w "preorderze" ? 650? Poprawcie mnie jeśli się mylę.