DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozzy
- postuje jak opętany!
Re: DEUS MORTEM
Zdecydowanie należy odpuścić ten kanał i tego gościa. Swoją drogą zastanawiają mnie jego zasięgi i jakas tam popularność na yt - przecież on tylko czyta z kartki info z metal archives xD
SODOM i chuj
-
- zaczyna szaleć
Szukałem, ale nie znalazłem. Wisi to gdzieś jeszcze?Only_True_Believers pisze: ↑11-11-2024, 15:35Pewnego razu Maria Konopnicka dodał na fb zdjęcie w koszulce z tego kanalu.
W komentarzach pojawiły się wpisy ludzi na dany temat. Jakaś podstarzala słuchaczka pisała, że groził jej dzieciom wiadomo czym. Napisalem, że w internecie każdy może napisać wszystko bezkarnie. Więc zaczela dodawac skany dokumentów potwierdzajcych sprawę. Gościu dostał 5 tysięcy kary i prace społeczne.
Odpuściłem sobie ten kanał.
-
- postuje jak opętany!
O, to nie wiedziałem, że taka akcja byłaOnly_True_Believers pisze: ↑11-11-2024, 15:35Pewnego razu Maria Konopnicka dodał na fb zdjęcie w koszulce z tego kanalu.
W komentarzach pojawiły się wpisy ludzi na dany temat. Jakaś podstarzala słuchaczka pisała, że groził jej dzieciom wiadomo czym. Napisalem, że w internecie każdy może napisać wszystko bezkarnie. Więc zaczela dodawac skany dokumentów potwierdzajcych sprawę. Gościu dostał 5 tysięcy kary i prace społeczne.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Maria szybko skasował posta i już tej koszulki nie zakłada. Jestem pewny, że typ raczej nie jest pedo i tylko chciał zastraszyć babkę ale czuć ,że jest jakiś śliski. Ja podziękuje.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
"tylko"
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Przeprowadzający wywiad jest wystarczającym powodem, żeby tam nie zaglądać, proste
-
- postuje jak opętany!
+1Soundterror pisze: ↑11-11-2024, 16:15O, to nie wiedziałem, że taka akcja byłaOnly_True_Believers pisze: ↑11-11-2024, 15:35Pewnego razu Maria Konopnicka dodał na fb zdjęcie w koszulce z tego kanalu.
- vicek
- zahartowany metalizator
A to dziwne bo Wened mówił że to stary naziol jest więc wydawał się spoko xd . Jeżeli to prawda że to pedryl , to chujowo że robił nam recenzje . A być może to tylko lewackie pomówienia .
- ozzy
- postuje jak opętany!
Akurat to żadna wiedza tajemna, ani lewackie pomówienia. Typ ma wyrok za to że groził jego konkubinie iż zgwałci jej córkę (wówczas 11 letnią). Do tego wypisywał do różnych niewiast a jak te odrzucały jego zaloty to wyzywał je od kurew itp. Wyjątkowy dureń.
SODOM i chuj
- vicek
Ja pierdole , chory zjeb.
-
- zaczyna szaleć
Powiedział naziol. Obaj jesteście siebie warci.
-
- weteran forumowych bitew
Czy vicek kocha hitlera?
A może woli himmlera?
Całuje portret goringa,
Czy czyta hansa franka?
Od towarzystwa schindlera,
Preferuje dirlewangera,
Pięć piw zamawia,
Taka tu trzecia rzesza.
A może woli himmlera?
Całuje portret goringa,
Czy czyta hansa franka?
Od towarzystwa schindlera,
Preferuje dirlewangera,
Pięć piw zamawia,
Taka tu trzecia rzesza.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- vicek
Powiedział lewak . Obaj jesteście siebie warci . To że mam prawicowe poglądy to nie znaczy że nazista . Dziadek walczył i zabijał Niemców , ale nie gardzę swastyka bo tego symbolu używali słowianie dawno przed Hitlerem i więcej w nas aryjskiej krwi jak w Niemcach . Na więcej nic tobie nie będę odpisywał bo szkoda nerwów .
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
+5vicek pisze: ↑12-11-2024, 14:56Powiedział lewak . Obaj jesteście siebie warci . To że mam prawicowe poglądy to nie znaczy że nazista . Dziadek walczył i zabijał Niemców , ale nie gardzę swastyka bo tego symbolu używali słowianie dawno przed Hitlerem i więcej w nas aryjskiej krwi jak w Niemcach . Na więcej nic tobie nie będę odpisywał bo szkoda nerwów .
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
Doświadczenie życiowe wskazuje raczej, że realny pedo nie grozi gwałtem, tylko buduje zaufanie, po czym go dokonuje. Z tego, co powyżej, wynika, że typ formułował wybitnie mało inteligentnie groźby karalne i za to ma wyrok. Swoją drogą można domniemywać, że w takiej sytuacji przetrzepano go pod kątem materiałów pedofilskich, skoro skończyło się na 5 tysiącach i pracach społecznych, to z wynikiem negatywnym.
- vicek
Ale jak można nawet dla żartów powiedzieć że zgwalce ci córkę .
-
- postuje jak opętany!
Po takiej akcji tylko do polityki, w świecie black metalu i innych dobrych towarzystwach nie ma czego szukać.
- SATYROS
- w mackach Zła
Powiedziałbym, że do seminarium 

- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tolerancja godna lewicowca. Humor godny prawicowca. O ile dobrze interpretuje wypowiedź. Jak jednak błędnie, to błędnie*
* Teraz doczytałem wpis powyżej. Do tolerancji dodałbym chrześcijańską zgodę na to, że człowiek błądzi i ma prawo jak nie obowiązek popełniać błędy.
Poro
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
to oczyvviste, że dzieci vinne gżehu: "Słowa abp. Michalika o dziecku, które "lgnie, szuka i zagubi się samo i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga"

"Potem takie zboczone dzieci "lgną" do księży i robią z nich pedofilów"
https://natemat.pl/77509,abp-jozef-mich ... eka-wciaga
https://www.pudelek.pl/artykul/59979/mi ... i_rodzice/

"Potem takie zboczone dzieci "lgną" do księży i robią z nich pedofilów"
https://natemat.pl/77509,abp-jozef-mich ... eka-wciaga
https://www.pudelek.pl/artykul/59979/mi ... i_rodzice/
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4