Foo Fighters wynajmują nawiedzoną chałupe aby nagrać album, diabeł opętuje Grohla i leje się krew w oparach debilizmów
SLAYER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SLAYER
no mi sie podobało 
Foo Fighters wynajmują nawiedzoną chałupe aby nagrać album, diabeł opętuje Grohla i leje się krew w oparach debilizmów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Dobry material żeby umysł wyłaczyć. Będzie oglądane:)
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Dokładnie o to mi chodziło. Oddanie hołdu plus pokazanie "tym lalusiom" jak sie gra punk.Hellion pisze: ↑13-02-2024, 22:09Jedno nie wyklucza drugiego.nagrobek pisze: ↑13-02-2024, 22:01co za bzdury, chcieli oddać po swojemu hołd klasykom i swoim inspiracjom a nie udowadniać że coś tam powinno brzmiec inaczej .oryginałom niczego nie brakowało. tak to pamiętam.Sgt. Barnes pisze: ↑11-02-2024, 18:18Dokładnie, pamiętam wywiady z epoki, Chcieli pokazać, jak powinien brzmieć prawdziwy punk. I pokazali, nawet za bardzo.![]()
Pamiętam wywiad z Metal Hammera, jak King albo Jeff, narzekał, że dla wielu punk to te "lalusie z Green Day" i generalnie jebać ich.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Sgt. Barnes
Co tam u Lombardo w torbie piszczy. Okazuje się, że ma szerokie horyzonty muzyczne. Penderecki nawet się trafił
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Dragazes
- w mackach Zła
No jest to interesujące biorąc pod uwagę aktywność KK
Slayer wraca.
Slayer wraca.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- 10,5
- postuje jak opętany!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zabawne a ponoć Kerry ostatnio gadał z Tomkiem na ostatnim koncercie
a to kłamczuszek

a to kłamczuszek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Czemu? Nie ma powodów, by mu nie wierzyć, podejrzewam, że cała ta akcja została zaplanowana po tym wywiadzie, bo gdyby to było planowane wcześniej na pewno rozmowa wyglądałaby inaczej. A druga sprawa, że oni raczej nie ustalają tego ze sobą, tylko przez management i agentów. Na pewno nie było tak, ze się spotkali na próbie i "fajnie to brzmi, zagrajmy koncert".
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Stoigniew
może pieniądzuf zabrakło
niech na Byczyne przyjadom
niech na Byczyne przyjadom
- DST
- rasowy masterfulowicz
-
mocny2_3
- rasowy masterfulowicz
niech sie skumają z kk i wypierdolą rudzielca z Mystic
- 10,5
- postuje jak opętany!
Będzie jak Misfits original. Smutno mi. Podobało mi się odejście w takiej formie, jak byli w 2019. Teraz jest szansa na hujowizne.
Nono.
- Najprzewielebniejszy
Brakuje jeszcze hologramu Hannemana i Lombardo grajacy na zmiane z Bostaphem.
ale i tak pojade jak beda w PL
ale i tak pojade jak beda w PL
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Chrzanić Lombardo! Najwazniejsze, by Bostaph z nimi grał do końca świata i jeden dzień dłużej
W mojej głowie to jest prawdziwy perkusista Slayera.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Kurwaaaa serio myślałem że będą mieć jaja, a tu się okazuje że są wydmuszką i kurwa po chwili przerwy wracają.... Mam nadzieję że wrócą do pozycji klubu stodoła i wtedy może pojechałbym zobaczyć tych lamusów a tak KIJ IM W PORTFEL...
Za dużo razy ich widziałem żebym miał patrzeć na $$$$
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Bonecrusher
-
Sturm
- postuje jak opętany!
$LAYER KURWA!piotraz pisze: ↑21-02-2024, 23:42Kurwaaaa serio myślałem że będą mieć jaja, a tu się okazuje że są wydmuszką i kurwa po chwili przerwy wracają.... Mam nadzieję że wrócą do pozycji klubu stodoła i wtedy może pojechałbym zobaczyć tych lamusów a tak KIJ IM W PORTFEL...