CLANDESTINE BLAZE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Re: CLANDESTINE BLAZE
No to jest jasne. Pomorska rzeczywistość 

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Jaka pompa z tej pomorskiej rzeczywistości. Już oddaje swoje serce bólem i krwią przepełnione hehehe.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Znałbyś Laski z Przymorza to byś oddał...
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Byłem kupiony już po pierwszym odsłuchu. W tej chwili za wcześnie na takie wnioskowanie co prawda, ale mam wrażenie, że nieznacznie "Falling Monuments" przebija "Deliverers of Faith" i "Church of Atrocity", a były to pozycje które bardzo wysoko plasowały się w moich rankingach.
Płyta, która kompletnie nie przystaje do XXI w. Archaizm jest tak autentyczny tutaj, że gdyby nie rok wydania to byłbym (nie)święcie przekonany, że data premiery oscyluje wokół początków lat 90. Sporo racji jest w stwierdzeniu, że Mikko wyciągnął całą esencję Darkthrone, Burzum i wczesnego Immortal.
Summa summarum zajebioza. Prędko to płyciwo z szuflady nie wyjdzie.
Płyta, która kompletnie nie przystaje do XXI w. Archaizm jest tak autentyczny tutaj, że gdyby nie rok wydania to byłbym (nie)święcie przekonany, że data premiery oscyluje wokół początków lat 90. Sporo racji jest w stwierdzeniu, że Mikko wyciągnął całą esencję Darkthrone, Burzum i wczesnego Immortal.
Summa summarum zajebioza. Prędko to płyciwo z szuflady nie wyjdzie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- boroowa
- weteran forumowych bitew
masz złe wrażenieLykantrop pisze:ale mam wrażenie, że nieznacznie "Falling Monuments" przebija "Deliverers of Faith" i "Church of Atrocity"

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie inaczej.boroowa pisze:masz złe wrażenieLykantrop pisze:ale mam wrażenie, że nieznacznie "Falling Monuments" przebija "Deliverers of Faith" i "Church of Atrocity"bardzo dobra płyta, ale mimo wszystko sporo za dwiema poprzedniczkami
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- maciek z klanu
mam to samo.boroowa pisze:
a co do CB: płyta dobra, z każdym przesłuchaniem zyskuje, ale również odczuwam, żeSkaut pisze:Brakuje tutaj tej patologii z poprzednich krążków
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dobra pyta jest, skończta pierdolić.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
plyta jest bardzo dobra, ale cos w tym jest ze stylistycznie troche stoi na uboczu do wczesniejszego CB.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- twoja_stara_trotzky
widzę profesora, z lekkim opóźnieniem, trafia podobny kryzys wiary, jaki był (i nadal jest) i moim udziałem 

- Riven
- Kontakt:
podstawowym problemem tej plyty jest brak patologii, to w sumie moglby nagrac ktokolwiek.
this is a land of wolves now
- Lykantrop
Na pewno nie ma tej "dusznej" atmosfery, która tak urzekała na "Church of Atrocity", ale to wcale nie przesądza o jej słabości. Mam wrażenie, że to kwestia priorytetów które dany petent uważa za wiążące przy ocenie płyty danej kapeli.
Tak czy siusiak, mocna pozycja.
Tak czy siusiak, mocna pozycja.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Riven
- Kontakt:
po niesamowitym Stabat Mater, jest to straszny zawod. mialem spore oczekiwania co do tej plyty, a tu lipa. na chuj komu jakies sentymentalne wycieczki w przeszlosc? plyta moze i jest ok, ale po takich projektach oczekuje sie znacznie wiecej.
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
Myślę, że to dobry moment, aby profesor, jeżeli jeszcze tego z jakiegoś powodu nie zrobił, zaprzyjaźnił się z drugim albumem GALLHAMMER. :lol:Drone pisze:Byłem dość chory przez ostatni tydzień i coś przez ten czas się zmieniło. Nie mogę znieść tego pitolenia, to prawda. Za dużo tych dobrych płyt, bardzo dobrych i wyśmienitych. Za mało płyt złych, nieprzyjemnych, obelżywych. Za dużo dzielenia włosa na 666 części, za mało szczerego pierdolnięcia. ;)
- Mental
- weteran forumowych bitew
dobra płyta i przestańcie pierdolić, tak jakby CB nagrywał same fenomenalne i przełomowe albumy.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- manieczki
http://www.moonlightdominion.com/forums ... hp?p=17518
wywiad po rusku
wywiad po rusku
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- pr0metheus
fajne to forum tylko malo "naroda"manieczki pisze:http://www.moonlightdominion.com/forums ... hp?p=17518
wywiad po rusku
niech to miejsce niebawem zniknie
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Uwielbiam kilka albumów jak choćby `Night Of The Unholy Flames`,`Deliverers Of Faith` czy `Church Of Atrocity`.Dobre są też splity z Satanic Warmaster i Deathspell Omega no i świetna siódemka `On The Mission` z antyżydowskim przesłaniem hehe...Kilka demóek też jest niezłych.
Destroy your life for Noisecore!
- pr0metheus
Falling monuments zajebista jest, choc nie kazdy musi trawic taki kwadratowy black. ale w tym przypadku nie mozna sie bylo spodziewac niczego innego, wiec nie wiem skad tyle narzekania. ja tam jestem bardzo zadowolony:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Nerwowy
Narzekania są, bo jeśli chodzi o taki "kwadratowy black" to dwa poprzednie krążki były lepsze. W sumie nawet trzy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.