Reign in blood w całości zagrają
BLACK SABBATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BLACK SABBATH
Rozumiem, że chcesz zdążyć na 14 minut występu Anthrax? Dobrze, że przylecieli z tego US&A, bo bez tych 14 minut event nie byłby taki sam

Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Jeśli Ozzy rzeczywiście wyciśnie tę godzinę śpiewania, to uważam, że i tak będzie to wielki wyczyn. Widziałem nagranie z rock and roll hall of fame, i wyglądał jakby z trudem siedział o własnych siłach...
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Przekichane ma ich perkusista, dwa występy jednego dnia.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Gunman
Nie no, reklamy w transmisji za którą zapłaciłem to już przegięcie
-
- zaczyna szaleć
Przegięciem to jest dojeżdżanie własnego, niepełnosprawnego męża do ostatniej kropli legendarnej krwi. Fuck you Sharon. Boję się, że na koniec swojej drogi najważniejszy zespół w historii ciężkiej muzyki zostawi niesmaczne wrażenie.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Polskie narzekanie... delektujcie się chłopaki. Chociaż przez szklany ekran. Zazdroszczę święta tym którzy tam są. Widziałem już kolesia z naszywka Mgły i w koszulce Kingdom. Są więc Polskie akcenty. Piękny dzień.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- TheDude
^
Czego innego się spodziewać po czarownicy?

Czego innego się spodziewać po czarownicy?

- Żwirek i Muchomorek
- rozkręca się
Dokładnie tak - to nagranie jest przerażające, on tam wygląda jakby nie był w stanie sam do kibla dojść bez pomocy dwóch podtrzymujących go osób. To jest po prostu stary, ciężko chory człowiek. Żal mi go prawdę mówiąc i kibicuję, żeby ten koncert się udał, ale... ja pierdolę. Zobaczyć dawnego idola, kojarzonego zawsze z tym wizerunkiem najebanego świra odgryzającego ptakom głowy, w takim stanie... żal dupę ściska.
Założę się, że będzie to wyglądało tak, że ustawią na scenie jakiś jebutny tron jak z Game of Thrones, a Ozzy będzie tam siedział i stękał coś do mikrofonu. Sharon natomiast będzie przy konsolecie u dźwiękowców pilnowała, żeby przełączali na playback w momentach, gdy Oz wymięka.
Kusiło mnie, żeby wykupić stream, ale w czasie jak Oz będzie wyziewał ducha w Birmimgham, będę oglądał VOIVOD.
Pośmiertne koncerty DIO jako hologramu już były. Teraz technologia poszła naprzód, więc jeszcze dużo jest możliwe. Może nawet sterowany AI awatar, który reaguje na to co się wokół dzieje i komponuje/śpiewa NOWE piosenki Ozzyego Osbourne'a? Why not? Ten wózek można jeszcze ciągnąć długo po śmierci głównego zawodnika.NihilSubSole pisze: ↑05-07-2025, 16:19Przegięciem to jest dojeżdżanie własnego, niepełnosprawnego męża do ostatniej kropli legendarnej krwi. Fuck you Sharon. Boję się, że na koniec swojej drogi najważniejszy zespół w historii ciężkiej muzyki zostawi niesmaczne wrażenie.
- uglak
Ooo... widzę, że na Strumyku jest darmowy stream - niech stracę, oglądnę sobie.
Guilty of being right
- hcpig
-
Co aksel zrobił to się nie wymarze już nigdy. Sabbath bloody Sabbath tak zjebac !!!! 

-
- postuje jak opętany!
Szczerze myślałem że będzie o 100% gorzej to wyglądało . Całkiem spoko . Szacunek .