Polskę zalewa, dosłownie i w przenośni. Jak nie powódź to jakieś gówna pokroju Black River i brakuje młodzieży podstaw do dobrego wychowania. Jak zobaczyłem nazwę pomyślałem, że to jakaś kolejna kicha, a jedyne co ją wyróżnia to fakt, że za oprawę graficzną odpowiedzialny jest naczelny satyryk Jaszak. Już po kilku minutach plułem sobie w brodę, że taki głupi byłem. Tagi? Sabbath, wokół tego wszędobylski smród znad Missisipi, a oczyma wyobraźni widać syf nowoorleańskich ulic. Więcej słów niepotrzebne. Enjoy!
http://www.myspace.com/blacksnakepoland
Black Snake
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Black Snake
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Black Snake
olewam ciepłym moczem... jak wokalista się nauczy spiewać po angielsku bez polskiego akcentu to się przeprosimy. A, ze chcą być polskim Cathedral to nawet mnie aż tak bardzo nie denerwuję.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: Black Snake
Znam osobiście chłopaków. Ostro im kibicuję od wydanej EP "The First Bite" w 2007, a może i wcześniej. Mało jest takich kapel grających na naszym poletku. Koncertowo wypadają rewelacyjnie, bardzo żywiołowo. Mam nadzieję, że szybko znajdą jakiegoś wydawcę.
Aha BLACKSNAKE piszemy razem
Aha BLACKSNAKE piszemy razem

support music, not rumors