Green Day xD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Green Day xD
No cóż, tematu nie znalazłem a że trafił mi się na yt ich koncert z tegorocznego rock am ring więc pomyślałem, że założe temacik xD
Lubicie? doceniacie? czy macie wbite w ten band dla amerykańskich nastolatków? Ja do Nimrod lubie, bez jakiegoś wielkiego spustu ale sentyment jest zajebisty.Były lata kiedy na osiedlu słyszało sie z okna jakiegoś seby Liroya na zmianę z basket case, leciało to non stop praktycznie.Kiedyś pewien użytkownik na pewnym forum(pzdr SKURWYKNATOR) powiedział z bardzo dużym przekonaniem, że Dookie wciąga nosem 90% amerykańskiej sceny punk.Próbowali go tam zaorać, wyprać itd ale sie nie dało, był pewny swego.A jak u was siurki?
i coś starszego
Lubicie? doceniacie? czy macie wbite w ten band dla amerykańskich nastolatków? Ja do Nimrod lubie, bez jakiegoś wielkiego spustu ale sentyment jest zajebisty.Były lata kiedy na osiedlu słyszało sie z okna jakiegoś seby Liroya na zmianę z basket case, leciało to non stop praktycznie.Kiedyś pewien użytkownik na pewnym forum(pzdr SKURWYKNATOR) powiedział z bardzo dużym przekonaniem, że Dookie wciąga nosem 90% amerykańskiej sceny punk.Próbowali go tam zaorać, wyprać itd ale sie nie dało, był pewny swego.A jak u was siurki?
i coś starszego
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
-
- w mackach Zła
Re: Green Day xD
Kiedyś kupiłem kasety Nimrod i Dookie i mi się podobało. Potem straciłem kontakt z zespołem.
Parę dni temu byłem na koncercie w Berlinie, gdzie grali całe Dookie i American Idiot i było spoko, czułem się jakbym znowu był nastolatkiem
Parę dni temu byłem na koncercie w Berlinie, gdzie grali całe Dookie i American Idiot i było spoko, czułem się jakbym znowu był nastolatkiem

- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mam Warning i składaka na kasetach i se czasem słucham 
American Idiot miał fajne single, potem już chyba nie słyszałem

American Idiot miał fajne single, potem już chyba nie słyszałem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Uwielbiam Dookie, hicior za hiciorem, no i ten fajny, charakterystyczny wokal.
I ani jednego smartfona na widowni, tylko napierdalanie błotem. To już nie wróci.
Zajebisty rozpiździaj od 1:30.
-
- postuje jak opętany!

Ciekawe czy ten szlagier już im się znudził czy grają to w stylu "i znowu kurwa ich mać"

Osobiście Insomniac bardzo sporadycznie posłucham.
PS: Obrazek to tylko skojarzenie:)
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
>kiedy masz 15 lat i jarasz się Green Day jest to zrozumiałe
>kiedy masz 40 lat i jarasz się Green Day jest to śmieszne
>kiedy masz 60 lat i jarasz się Green Day jest to zwyczajnie smutne
>kiedy masz 40 lat i jarasz się Green Day jest to śmieszne
>kiedy masz 60 lat i jarasz się Green Day jest to zwyczajnie smutne
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
>kiedy masz 12 lat i wydaje ci się, że twoje zdanie obchodzi dorosłych, to jest to pocieszne
W życiu nie słyszałem nic Green Day, zupełnie mnie to ominęło. Mam to otagowane w głowie jako punk dla dzieci. Puszczę po południu synowi, żeby zrecenzował.
edyta: e, se puściłem jakieś główne hiciory ze Spotify i ten American Idiot nawet fajny. Takie kolorowe pitolenie na lato. Wata cukrowa, ciągutki, coca cola i jakieś quasi-beatlesowskie zawodzenie. Biere do auta.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
-
- rasowy masterfulowicz
Kiedy masz >40lat i jarasz się blek metalem, skrajne niedojebanie mózgowe z możliwym leczeniem paliatywnym xD
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Weź jeszcze Dookie oraz Insomniac i będzie git. Chociaż Nimrod t z spokoLord Gorloj pisze: ↑25-06-2024, 09:24>kiedy masz 12 lat i wydaje ci się, że twoje zdanie obchodzi dorosłych, to jest to pocieszne
W życiu nie słyszałem nic Green Day, zupełnie mnie to ominęło. Mam to otagowane w głowie jako punk dla dzieci. Puszczę po południu synowi, żeby zrecenzował.
edyta: e, se puściłem jakieś główne hiciory ze Spotify i ten American Idiot nawet fajny. Takie kolorowe pitolenie na lato. Wata cukrowa, ciągutki, coca cola i jakieś quasi-beatlesowskie zawodzenie. Biere do auta.
Everyone loves you when you are dead
- Fanatyk
Jakiś pozer mi szczeka, dałem jeden koment i ego masz urażone
-
- rasowy masterfulowicz
Ja nie mam ale Ty masz bo przyleciałeś szybciej niż mucha plujka do padliny xD
- Fanatyk
Jak patrze na twoja składnie zdania i jakich słów używasz, to tylko potwierdzasz moja opinie. Bless
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Jakie bless? Jakie bless, kurwa? Przecież ty słuchasz groźnego NSBM, powinieneś pisać Heil Hitler albo Sieg Heil o/ Idź do kąta się wstydzić, za karę masz odsłuchać 88 razy cover Burzum w wersji reggae, pozerze.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Byłem przekonany, że wątek o tym zespole założył już kiedyś kol. Płatek. 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Daj spokoj, jeszcze brakuje tego, zebys na stare lata sie do Green Day przekonywal;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Już nie jestem aż tak stary. Zaledwie 33 lata. Mam nadzieję, że nie skończę w tym wieku jak pewien lider religijny 2000 lat temu, choć może i to by było lepsze niż słuchanie np. pokrewnego SUM 41.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-06-2024, 12:41Daj spokoj, jeszcze brakuje tego, zebys na stare lata sie do Green Day przekonywal;)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mysle, ze to taka muzyka, ze jak sie ktos tym jaral 20-25 lat temu, to bedzie milo wspominal, bo moze akurat w tym czasie trafialy sie pierwsze loszki, smak alkoholu i ta imprezka, na ktorej Kasia byla troszke upalona i usmiechala sie jakos szerzej. A teraz to juz po ptokach;-) To tak jak piwo marki Gulczas albo Volt, wtedy moze i smakowalo super, ale jakbys mial tego sprobowac dzis po raz pierwszy, to bys sie przerazil haha
If you do everything right, there will be no struggle.