METALOWA WIGILIA 2015
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Deviant
- w mackach Zła
METALOWA WIGILIA 2015
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Wuja
- postuje jak opętany!
-
Karkasonne
Re: METALOWA WIGILIA 2015
Ktoś z Krakowa się wybiera? Tego nie mogę spierdolić! W końcu PRIMORDIAL
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jeszcze duzo czasu, ale bede intensywnie myslec... a moze knockout ich przebije na swojej wigilijnej potancowce i nie trzeba bedzie sie ruszac?
Guilty of being right
- Lukass
- zahartowany metalizator
Gehenna! Triptykon!! PRIMORDIAL!!! Trzeba będzie dupsko ruszyć.
EDIT: Nie, no muszę przyznać, że wlazłem na profil MM i zobaczyłem tylko Triptykon/Gorgoroth, i pomyślałem sobie: nieźle. A później spojrzałem na wydarzenie i mało browar na monitorze nie wylądował. MOC!
No ja nie wiem, czy na pojedynczym klubowym koncercie w ogóle jest możliwy lepszy skład.uglak pisze:jeszcze duzo czasu, ale bede intensywnie myslec... a moze knockout ich przebije na swojej wigilijnej potancowce i nie trzeba bedzie sie ruszac?
EDIT: Nie, no muszę przyznać, że wlazłem na profil MM i zobaczyłem tylko Triptykon/Gorgoroth, i pomyślałem sobie: nieźle. A później spojrzałem na wydarzenie i mało browar na monitorze nie wylądował. MOC!
Ostatnio zmieniony 03-09-2015, 23:21 przez Lukass, łącznie zmieniany 1 raz.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Stoigniew
... patrząc na to co ostatnio organizują to nie ma szans... :)uglak pisze:jeszcze duzo czasu, ale bede intensywnie myslec... a moze knockout ich przebije na swojej wigilijnej potancowce i nie trzeba bedzie sie ruszac?
- Stoigniew
podłączam się pod pytanie...Karkasonne pisze:Ktoś z Krakowa się wybiera? Tego nie mogę spierdolić! W końcu PRIMORDIAL
może jakiś większy bus ??
-
Bless this tongue
- weteran forumowych bitew
tez bym jechal z krk jak cos
- Nerwowy
Tak po prawdzie to wolałbym Primordial na samodzielnym koncercie jako headlinera, ale też spoko.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie zapominacie przed kupieniem biletow wylac wiadro pomyj na Pana Mariusza Kmiolka - bo tak wypada, taka koniunktura i moda.
Potem mozecie z czystym sumieniem isc na gig i sie wysmienicie bawic.
Potem mozecie z czystym sumieniem isc na gig i sie wysmienicie bawic.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lukass
Prawda. Z Gehenną jako supportem, byłoby miło. Tak czy inaczej, ktoś z północy się wybiera?Nerwowy pisze:Tak po prawdzie to wolałbym Primordial na samodzielnym koncercie jako headlinera, ale też spoko.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Karkasonne
Madek z Krakowa będzie chyba jechał (nie wiem czy go znacie, kto w Krakowie chodzi na koncerty prędzej czy później poznaje Madka - na Inquisition był w koszulce Marliwo). Pytać go jak coś?
- Bloodcult
ciekawe czy Nicram zawita
-
KFD
- starszy świeżak
W końcu Primordial na klubowym koncercie w Polsce, trzeba być. Empire Fall's urwie dupy.
- Lukass
Kurwa, ale przecież oni góra godzinę dostaną, a może i mniej. Będzie jakieś pięć-sześć numerów. To moja kapela nr 1, bez dwóch zdań, a wciąż nie widziałem ich jeszcze na żywo, nigdy się nie złożyło. Miałem nadzieję, że pierwszy koncert to będzie dwugodzinny, pełnowymiarowy występ, jaki im się dość często zdarza. Ale nie ma co wybrzydzać, tym bardziej, że towarzystwo przednie.KFD pisze:W końcu Primordial na klubowym koncercie w Polsce, trzeba być. Empire Fall's urwie dupy.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- maciek z klanu
Lukass pisze:Kurwa, ale przecież oni góra godzinę dostaną, a może i mniej. Będzie jakieś pięć-sześć numerów. To moja kapela nr 1, bez dwóch zdań, a wciąż nie widziałem ich jeszcze na żywo, nigdy się nie złożyło. Miałem nadzieję, że pierwszy koncert to będzie dwugodzinny, pełnowymiarowy występ, jaki im się dość często zdarza. Ale nie ma co wybrzydzać, tym bardziej, że towarzystwo przednie.KFD pisze:W końcu Primordial na klubowym koncercie w Polsce, trzeba być. Empire Fall's urwie dupy.
no pewnie z 4-5 kawalkow bedzie. ja widzialem ich na metalmani i bylo to zajebiste bez dwoch zdani. Alan rozpierdala obiekty
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
kmarmaz
- postuje jak opętany!
I to jest bardzo dobra wiadomość. Co prawda Gehenna w obecnym wcieleniu dupy nie urywa, ale może zagrają jakiś stary numer, Primordial na Brutalu tym razem przegapiłem więc jak najbardziej tym razem no i Triptykon bez komentarza.
Widzimy się zatem przy opłatku :)
Widzimy się zatem przy opłatku :)
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Obecny. W końcu chcę zobaczyć Gehennę. Do tej pory żałuję, że nie poszedłem na koncert w wawie chyba w 98. Kupiłem wcześniej bilet, ale w ostatniej chwili coś mi wypadło.
- Lukass
Ja tam lubię ich ostatnie dokonania, przede wszystkim WW. Ze dwa stare numery też pewnie zagrają. Będzie dobrze, do Poznania jechać nie mogłem, czas nadrobić braki.kmarmaz pisze:I to jest bardzo dobra wiadomość. Co prawda Gehenna w obecnym wcieleniu dupy nie urywa, ale może zagrają jakiś stary numer
Mam wrażenie, że od tego czasu skill Alana w rozpierdalaniu obiektów wzrósł nieprawdopodobnie.maciek z klanu pisze:Alan rozpierdala obiekty
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- gelO
Fajny skład, Triptykon na pewno zagra to co zawsze ale i tak jestem.