Kącik siatkarski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Kącik siatkarski
Zakładam osobny temat dla miłośników siatkówki.
NIEDZIELA Z FINAL FOUR:
13:45 BR Volleys - Skra
15:45 Resovia - Zenit
Będzie się działo :))
NIEDZIELA Z FINAL FOUR:
13:45 BR Volleys - Skra
15:45 Resovia - Zenit
Będzie się działo :))
- flow
- postuje jak opętany!
Re: Kącik siatkarski
Jest się czym pochwalić, zawsze było nie to co ta spedalona i przereklamowana piłka nożna w wykonaniu cebulaków.
Resovia wygra lub przegra. Jednak wygra.
- Harlequin
Na pewno nie są na straconej pozycji. No i mają coś co ich wyróżnia troche na tle innych polskich zespołów - mentalnosć zwycięzcy. Po kiepawym początku sezonu wzieli sie w garsc i idą jak przecinak. Ruskich z Nowosybirska ojebali niczym cyganska wróżka z kasiory. Mam wrażenie, że ich gra i poziom jest cały czas pod kontrolą.flow pisze:Jest się czym pochwalić, zawsze było nie to co ta spedalona i przereklamowana piłka nożna w wykonaniu cebulaków.
- flow
- postuje jak opętany!
Ich poziom gry jest analogiczny do poziomu polskiej ligi czyli szpica światowa. Po Płomieniu kilkakrotnie było blisko ale nie wypaliło, dzisiaj liczę na puchar i 3 miejsce Skry.
- Harlequin
Za młody jestem, aby pamietac Płomień ;Pflow pisze:Ich poziom gry jest analogiczny do poziomu polskiej ligi czyli szpica światowa. Po Płomieniu kilkakrotnie było blisko ale nie wypaliło, dzisiaj liczę na puchar i 3 miejsce Skry.
- flow
- postuje jak opętany!
Wystarczy wejść na statystyki, jest szansa aby powtórzyć sukces.
- Harlequin
Ja pierdole, co za mecz. Z taką grą SKRA to nawet Będzina by nie pokonała.
edit: Z takim brakiem zagrywki nie można grac w siatkówke.
edit: Z takim brakiem zagrywki nie można grac w siatkówke.
- flow
- postuje jak opętany!
Lepsza Skra w rezerwie przyjmująca srogi oklep niż spedalona cebulacka liga piłki kopanej z której wszyscy mają bekę i którą każdy pogardza.
-
- weteran forumowych bitew
no i niestety moze "spedalone"piłkarzyk"i dziś mi humor poprawią
- flow
- postuje jak opętany!
Jebać pedalską krajową ligę piłkarską, frajerów jej kibicujących i pseudopatriotyczne kurwy za nią stojące. Typowe ebulackie gówno, syf, i jebiące szmaty.
- Harlequin
Nie ma co rozpaczać, 2 polskie kluby są w najlepszej 4 europejskich klubów, to jest niemały sukces. Mysle, ze to ,że Zenit wygrał zaskoczeniem nie jest. No jednak byli zdziebko lepsi od naszych, w Rzeszowie przede wszystkim rozczarował Penczew, a i Ivović chyba zagral nieco poniżej oczekiwań. Buszek też nie czarował jako zmiennik. Nic więc dziwnego, że przyjęcie nie było najlepsze.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Wychodzi na to, że jakaś wyjątkowo "nie polska" ta niedziela.
support music, not rumors
-
Tak ale myślałem że choć jedni wygrająHarlequin pisze:Nie ma co rozpaczać, 2 polskie kluby są w najlepszej 4 europejskich klubów, to jest niemały sukces. Mysle, ze to ,że Zenit wygrał zaskoczeniem nie jest. No jednak byli zdziebko lepsi od naszych, w Rzeszowie przede wszystkim rozczarował Penczew, a i Ivović chyba zagral nieco poniżej oczekiwań. Buszek też nie czarował jako zmiennik. Nic więc dziwnego, że przyjęcie nie było najlepsze.
-
Cała Twoja wiedza:))))))flow pisze:Wystarczy wejść na statystyki, jest szansa aby powtórzyć sukces.
-
Zaczynam tego się baćRattlehead pisze:Wychodzi na to, że jakaś wyjątkowo "nie polska" ta niedziela.
- Harlequin
Atam, to mało istotne. Jest pretekst do pizzy i piwa ;)aniola pisze:Zaczynam tego się baćRattlehead pisze:Wychodzi na to, że jakaś wyjątkowo "nie polska" ta niedziela.
-
no niby tak:))
- Harlequin
No i jak Panowie, oglądacie Final Six siatkarzy? Na ten moment wyglada na to, że Żabojady są najpoważniejszym kandydatem do wygrania ej impezy, zdecydowanie najbardziej kompletny zespół.
- Oki
Jak dla mnie Brazylia jest faworytem - często pierwszy mecz przegrywali w wielkich imprezach co nie przeszkadzało im w końcowym triumfie. Tym bardziej, że wczoraj ograli USY.
- Harlequin
Wczora USY to chyba rpzegrali na swoje własne życzenie, bo tak słabo ich grających to dawno nie widziałem. Za dużo błędów własnych. Co do dzisiejszych spotkań, to myśle, że USA dzis pojedzie do domu, tak samo jak i Serbia.Oki pisze:Jak dla mnie Brazylia jest faworytem - często pierwszy mecz przegrywali w wielkich imprezach co nie przeszkadzało im w końcowym triumfie. Tym bardziej, że wczoraj ograli USY.