Mam do was forumowicze prośbę i pytanie zarazem. Idze wiosna, a zarazem jest zima.. mają być jeszcze mrozy, ale póżniej będzie ciepło i roztopy. Nie mam ubrań. Przyjmę zarówno ciepłe jak i letnie. Mogą być np. jakieś buty np. nike, puma - na wiosnę sportowe, a teraz jakieś ocieplane na zimę jeszcze. Chciałbym także swetrów i spodni. Dżinsy i sztruksy, ale żeby nie powycierane były za bardzo i przede wszystkim wyprane przed wysyłką. Jeśli macie jakąś wyjściową czapkę to też by się przydała. Co do bielizny to w sumie też mógłbym przyjąć. Chodzi mi konkretnie o bokserki, ale nie za duży rozmiar i żeby nie były przesiane.
No i przede wszystkim, jeżeli będziecie coś wysyłać to PIERZCIE!
Przyjmę ubrania, np. swetry, spodnie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Przyjmę ubrania, np. swetry, spodnie
Raz się zje, raz się nie zje.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Przyjmę ubrania, np. swetry, spodnie
Mariusz Wędliniarz pisze:Mam do was forumowicze prośbę i pytanie zarazem. Idze wiosna, a zarazem jest zima.. mają być jeszcze mrozy, ale póżniej będzie ciepło i roztopy. Nie mam ubrań. Przyjmę zarówno ciepłe jak i letnie. Mogą być np. jakieś buty np. nike, puma - na wiosnę sportowe, a teraz jakieś ocieplane na zimę jeszcze. Chciałbym także swetrów i spodni. Dżinsy i sztruksy, ale żeby nie powycierane były za bardzo i przede wszystkim wyprane przed wysyłką. Jeśli macie jakąś wyjściową czapkę to też by się przydała. Co do bielizny to w sumie też mógłbym przyjąć. Chodzi mi konkretnie o bokserki, ale nie za duży rozmiar i żeby nie były przesiane.
No i przede wszystkim, jeżeli będziecie coś wysyłać to PIERZCIE!
podaj adres to wysle cos
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mam fajne walonki z Radoskora, troche palec wylazi i polatane tasma klejaca ale bardzo cieple. Kufajki nie wypiore, bo mi sie nie miesci do pralki. Podaj adres mailowy na jaki trzeba wyslac.
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew
drogi Mariuszu odłóż na bilet pks i pojedź do miasta a tam są fajne miejsca by pogrzebać zawsze coś interesującego można wyłowić.

ja np wyłowiłem nowe conwersy o numer zamałe no ale daje radę

ja np wyłowiłem nowe conwersy o numer zamałe no ale daje radę
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- masterful
- Kontakt:
@bolek: Jelsi prosba Mariusza jest rzeczywiscie na serio to twoj post jest co najmniej malo smieszny...
- Mol
- zahartowany metalizator
daj adres na priv Mariusz. i napisz jakie wymiary konkretnie.
- Najprzewielebniejszy
Mariusz, dopiero co chciales wieżę grająca kupowac, pisałeś, że odłożyłeś za pracę u chłopów, a tu co? Na tyłek nie ma co włożyć? to nie kupuj wieży tylko pędź do ciuchlandu!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
jeśli tak jest to przykro mi . proszę o banmasterful pisze:@bolek: Jelsi prosba Mariusza jest rzeczywiscie na serio to twoj post jest co najmniej malo smieszny...
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
nie zabierajcie nam BOLKA !!!
pozdrawiam,
lolek
pozdrawiam,
lolek
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- masterful
- Kontakt:
na bana to trzba zapracowac. nie ma tak ze ktos prosi i dostaje...maciek z klanu pisze:nie zabierajcie nam BOLKA !!!
pozdrawiam,
lolek
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja rowniez przepraszam za szyderstwo, w swojej glupocie nie pomyslalem, ze jak Mariusza nie stac na bokserki i buty to z pewnoscia nie ma skrzynki mailowej. Mea culpa.. :(
woodpecker from space
- Only_True_Believers
Mariusz daj adres, nie będę gorszy też coś wyśle.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.