SĄD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: SĄD
z tego co mi sie wydaje to wlasnie o takie bezsensowne tematy m.in. chodzilo...
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kurwa, wez sie ode mnie juz odjeb, no sam mnie notorycznie prowokujesz, jestes masochista?
woodpecker from space
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ja pierdolę... Drone, nie oddam na ciebie głosu (w ogóle nie oddam na nikogo) tylko dlatego, że po prostu szkoda mi ciebie. fajny gościu jesteś, ale straciłeś kontakt z rzeczywistością. nie potrafisz odpuścić. GET A LIFE. zamiast zakładać 30 idiotyczny temat, w którym będziesz się starał udowodnić, że jesteś lepszy ode mnie, od Tricepsa, od Adriana czy kogo tam jeszcze, weź ty sobie załóż w końcu jakiś sensowny temat o jakiejś płycie. NAPISZ COŚ O NIEJ. cokolwiek.
Mam was wszystkich jak jednego dość przynajmniej na tydzień. No, Triceps jest chociaż czasem śmieszny, ale i tak bym zarządził kolektywny wypoczynek.
BTW: Vulture, Perła niepasteryzowana jest super piwko, właśnie sobie nim doprawiam pisanie pracy naukowej o Yggdrasil i szamanizmie... Polecam.
BTW: Vulture, Perła niepasteryzowana jest super piwko, właśnie sobie nim doprawiam pisanie pracy naukowej o Yggdrasil i szamanizmie... Polecam.
Ostatnio zmieniony 11-06-2011, 22:26 przez Karkasonne, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ja uczciwie muszę napisać, że na pewno nie Triceps, którego wpisy mogą drażnić nawałnicą odniesień do ekskrementów - są jednak w większości wyjątkowo celne i merytoryczne. Nie wiem, co prawda, czy wygląda jeszcze jak J. Statham, ale podziwiam jego oddanie Simonowi i jego trupie. Zanim go 'poznałem' nie wiedziałem, że DD to tak naprawdę monolit, a nie poszczególne hity. Wnioskuje zatem o wykluczenie Tricepsa z głosowania (nawet jeśli bluzga na Sentenced).
-
dzieki,chyba nie pilem nawet,ale bede o tym pamietal na urlopie hehe.a w lodówce znalazlem jedynie tyskie,zawsze cos;)Karkasonne pisze:BTW: Vulture, Perła niepasteryzowana jest super piwko, właśnie sobie nim doprawiam pisanie pracy naukowej o Yggdrasil i szamanizmie... Polecam.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Morph
- Kontakt:
-
alez oczywiscie.na pewno masz tam w barku cos dobrego;)Morph pisze:Czy inne alkohole też się liczą??
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Myślę,że dam radę jako przedstawiciel branży "fizycznej", ale pomocnej ręki (z browarem) nie odtrącę:) zdrowie...sobota jest , jak napisał Vulture:)Bonny pisze:gdybyś sąsiad jednak nie udźwignął, to pomogę :)535 pisze:Ja mogę wziąć winę na siebie , numer konta " w zakładkach":)
- Morph
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Wywiążesz się ;P?Drone pisze:Proponuję dalej, aby winny tej zawieruchy sam nie tykał się forum przez jakiś czas, np. miesiąc.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
Ale co to za pożytek. Niech lepiej zwycięzca ankiety wrzuci jakieś mocne 3 recenzje do encyklopedii;)
Oczywiście nie głosuje, nie jestem za tym aby zamknąć forum. Samokontroli trochę panowie ;)
Oczywiście nie głosuje, nie jestem za tym aby zamknąć forum. Samokontroli trochę panowie ;)