IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
Ja porponowałem im piwo to odmówili, a w UK tylko abstynenci mogą odmówić bo ten kraj jest stworzony po to żeby pić;)
- Mol
- zahartowany metalizator
heh, nie wiem skad zdziwienie co niektorych odnosnie tego, ze Vigna i Dolan to spoko kolesie. Prawda jest taka, ze co najmniej 95% muzykow parajacych sie metalem to rowni goscie :)
- Skaut
?est pisze:+1Skaut pisze:no chore - polecam sprzedać czym prędzej ;] Tym bardziej, że przeca to będzie wydane ponownie na CD. Ja tam aż takiego parcia nie mam, więc sobie na koniec jesieni poczekam.Death in another way pisze:Chore są ceny na allegro i ebayu epki "The Providence"
a tak btw, to dawaj dychę:) Ot tak choćby dla zabawy.
Coś tam było! Człowiek!
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Dziesionę zrób:)
-
Heretyk
prawda. nie wiem tylko czy kompletnie nic, czy bardzo mało. poza tym są niezwykle spokojni, żadnych wybryków na trasach, nic z tych rzeczy. kiedyś Rossa pytali o jakieś śmieszne/chore/dziwne akcje w których brał udział, to kompletnie nic mu do głowy nie przychodziło. stwierdził, że woli sobie książkę poczytać. :)Nasum pisze: A ile jest prawdy w tym, że ponoć nie piją? Nie pamiętam już czy w traszemie czy w morbid noizz to wyczytałem?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Dolan ma zajebiste nazwisko. Immolation słucham od 8 lat, tego internetowego mema znam niecały rok a i tak jak widzę jego nazwisko to w głowie mam gooby pls. :-\
this is a land of wolves now
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Dogadałbym się z nim w mgnieniu oka :)Heretyk pisze:
prawda. nie wiem tylko czy kompletnie nic, czy bardzo mało. poza tym są niezwykle spokojni, żadnych wybryków na trasach, nic z tych rzeczy. kiedyś Rossa pytali o jakieś śmieszne/chore/dziwne akcje w których brał udział, to kompletnie nic mu do głowy nie przychodziło. stwierdził, że woli sobie książkę poczytać. :)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Nasum
Heretyk pisze:prawda. nie wiem tylko czy kompletnie nic, czy bardzo mało. poza tym są niezwykle spokojni, żadnych wybryków na trasach, nic z tych rzeczy. kiedyś Rossa pytali o jakieś śmieszne/chore/dziwne akcje w których brał udział, to kompletnie nic mu do głowy nie przychodziło. stwierdził, że woli sobie książkę poczytać. :)Nasum pisze: A ile jest prawdy w tym, że ponoć nie piją? Nie pamiętam już czy w traszemie czy w morbid noizz to wyczytałem?
W takim razie ich biografia byłaby raczej niezbyt wdzięcznym tematem na książkę;-)
@Skaut - dawaj 10 przebojów Immolation !
-
est
Re:
No chłopie poczytaj temat i walnij listę dziesięciu Twoich ulubionych kawałków Immolation:)Skaut pisze:nie chcę mi się do Ciebie jechać ;]KreatoR pisze:Dziesionę zrób:)
A z Kreatorem to kiedyś przy okazji się umówicie;)
- Skaut
nic prostszego:est pisze:No chłopie poczytaj temat i walnij listę dziesięciu Twoich ulubionych kawałków Immolation:)Skaut pisze:nie chcę mi się do Ciebie jechać ;]KreatoR pisze:Dziesionę zrób:)
NUMER JEDEN po wsze czasy!
Into Everlasting Fire
kolejność dowolna:
No Jesus, No Beast
Higher Coward
Unholy Cult
Father, You're Not a Father
Christ's Cage
The Purge
Dead to Me
Of Martyrs and Men
Dawn of Possession
Ostatnio zmieniony 18-09-2012, 23:31 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
-
Nasum
Musisz jeden opuścić, dałes 11;-)
-
Hollowman
- w mackach Zła
Into Everlasting Fire
Nailed to Gold
Failures for Gods
Fall From a High Place
Close to a World Below
Of Martyrs and Men
Unholy Cult
World Agony
A Glorious Epoch
:))
Nailed to Gold
Failures for Gods
Fall From a High Place
Close to a World Below
Of Martyrs and Men
Unholy Cult
World Agony
A Glorious Epoch
:))
-
Death in another way
Ross jest super, Robert poniekąd również, ale nieco w innym sensie!!!:-)))Nasum pisze:Death in another way pisze:Chore są ceny na allegro i ebayu epki "The Providence"-mi w sumie opłacało się poczekać, bo dostałem ją w prezencie od Rossa Dolana w Progresji, choć wcale o nią nie poprosiłem, tylko w trakcie Naszej dosyć długiej rozmowy wyszło, że akurat tylko tego wydawnictwa brakuje mi w Ich dyskografii-Ross dodał później, że ma ich tylko dziesięć na całą trasę!!!:-)))
Miał gest;-) Generalnie spoko koleś to musi być, co nie?
-
Death in another way
Zgadza się-i bdb!!!:-)))Mol pisze:heh, nie wiem skad zdziwienie co niektorych odnosnie tego, ze Vigna i Dolan to spoko kolesie. Prawda jest taka, ze co najmniej 95% muzykow parajacych sie metalem to rowni goscie :)
- metalized
Vigna by sobie w końcu koszulę nową sprawił heh zawsze w czarnej koszuli popyla na koncertach :D
P.J.E.C.
-
Heretyk
ano, proponuję róż.
- KreatoR
Nowe? Nie, wyprane w Perwoll'u:)
-
Nasum
Death in another way pisze:Ross jest super, Robert poniekąd również, ale nieco w innym sensie!!!:-)))Nasum pisze:Death in another way pisze:Chore są ceny na allegro i ebayu epki "The Providence"-mi w sumie opłacało się poczekać, bo dostałem ją w prezencie od Rossa Dolana w Progresji, choć wcale o nią nie poprosiłem, tylko w trakcie Naszej dosyć długiej rozmowy wyszło, że akurat tylko tego wydawnictwa brakuje mi w Ich dyskografii-Ross dodał później, że ma ich tylko dziesięć na całą trasę!!!:-)))
Miał gest;-) Generalnie spoko koleś to musi być, co nie?
Tzn?