SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: SUFFOCATION
imho ocena w Violence jest jak najbardziej adekwatna, w metalu plastik bombastik robi death tej muzyce, jestem na nie
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja tam poczekam aż płyta przybędzie. Trochę drażnią mnie te chwyty starych wyjadaczy, którzy chcą przypodobać się młodzieży (ta chujowa okładka) ale takie już życie deathmetalowca. Nie wystarczy wyjebać kozy żeby ludzie kupowali płyty jak w amoku ;)
- Mol
- zahartowany metalizator
miales farta, gosciowi pojebala sie cena na aukcji, na ktorej kliknales swoja sztuke :)est pisze:Ja tam poczekam aż płyta przybędzie. Trochę drażnią mnie te chwyty starych wyjadaczy, którzy chcą przypodobać się młodzieży (ta chujowa okładka) ale takie już życie deathmetalowca. Nie wystarczy wyjebać kozy żeby ludzie kupowali płyty jak w amoku ;)
- Harlequin
Po kilku odsłuchach przestałem zwracać uwagę na brzmienie. w dupie z nim, muzycznie materiał jest bardzo dobry. irytują mnie natomiast solówki i to jest rzecz, która mi się najmniej podoba na tym kązku.
- Mol
- Harlequin
Mam wrażenie, że trochę za bardzo neoklasycyzują na tą współczesną modłę. Nie brzmi mi to na solówki Hobbs'a, troche jak nie on :/Mol pisze:co z nimi nie tak?
-
Faktycznie, teraz już za 56,90 stoi. To jakiś Twój znajomy?Mol pisze:miales farta, gosciowi pojebala sie cena na aukcji, na ktorej kliknales swoja sztuke :)est pisze:Ja tam poczekam aż płyta przybędzie. Trochę drażnią mnie te chwyty starych wyjadaczy, którzy chcą przypodobać się młodzieży (ta chujowa okładka) ale takie już życie deathmetalowca. Nie wystarczy wyjebać kozy żeby ludzie kupowali płyty jak w amoku ;)
Dobry materiał i z kiepskim brzmieniem się obroni.
- Mol
nie, ale znam kulisy tej akcji :)est pisze:Faktycznie, teraz już za 56,90 stoi. To jakiś Twój znajomy?
-
opowiedz:D
- Harlequin
Broni się broni. Suffo ciała nie daje, jak ktoś potrafi grac to po prostu potrafi grać :))est pisze:Dobry materiał i z kiepskim brzmieniem się obroni.
-
A nie, za 59 wystawił (to za 56,90 to blackomp), ale już z pocztą, więc teoretycznie jakieś 3 złote do tyłu jest.Mol pisze:nie, ale znam kulisy tej akcji :)est pisze:Faktycznie, teraz już za 56,90 stoi. To jakiś Twój znajomy?
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Zajebista jest ta nowa płyta.Harlequin pisze:Suffo ciała nie daje
- Mol
no cos w ten desen, jestem na razie po 1 odsluchu, ale cos czuje sie bardzo polubimy :)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja sem bodajże po czterech i już wiem, że niesprawiedliwie wieszczyłem słabą płytę. Brzmienie rzeczywiście trochę nie teges, ale:
Mol pisze:cos czuje sie bardzo polubimy :)
- Mol
- Nerwowy
A miałbyś odwagę powiedzieć to jej producentowi prosto w twarz ?Self pisze:Ja sem bodajże po czterech i już wiem, że niesprawiedliwie wieszczyłem słabą płytę. Brzmienie rzeczywiście trochę nie teges
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Oczywiście znam producenta, piliśmy jakoś w 1998 roku i wymienialiśmy się demówkami rozkurwiającego Internal Bleeding. To mój wieloletni bdb kolega i by się chyba nie obraził za odrobinę szczerości! :-))))))
na winampie ;) Póki nie znajdę płyty po jakiejś sensownej cenie, to nawet nie będe próbował kupować.Mol pisze:na jakim sprzecie sluchales tej plyty?
- Mol
powiem tylko tyle, ze moim zdaniem, oprocz malutkiego braku miesa na gitarach, album brzmi perfekcyjnie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak po pierwszym odsłuchu to mogę powiedzieć tyle - nowa płyta jest bardziej bezpośrednia, mniej zawiła technicznie, szybciej przyswajalna niż poprzedniczka, szybsza, kompozycje są nastawione raczej na parcie do przodu niż na karkołomne popisy techniczne. Oczywiście dwóch riffów na krzyż tam nie ma, fajnie się jej słucha. Do solówek raczej nie mam obiekcji, przydałoby się więcej ciężaru w brzmieniu, wtedy płyta by była idealna. Na razie tyle, skatuję się nią dziś jeszcze pare razy zapewne.
-
Nie mogę się doczekać kiedy do mnie dotrze ta płyta. Jak przyjdzie przed weekendem to świetnie bo akurat mam wolne od jutra aż do niedzieli i będę katował razem z browarami :)
A te solówki to pewnie inspiracja Agent Steel, bo nie od dzisiaj wiadomo, że Fenriz ma wielki wpływ na czarnych muzyków;)
A te solówki to pewnie inspiracja Agent Steel, bo nie od dzisiaj wiadomo, że Fenriz ma wielki wpływ na czarnych muzyków;)