POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Triceratops
Re: POlitykowanie
Kol trup, choc raz badz sprawiedliwy, obiektywny i powiedz kto w calosci przeciw

woodpecker from space
-
Chcesz mieć scenariusz ukraiński na Białorusi tylko tym razem w układzie Moskwa-Waszyngton i tragedię w postaci długiej granicy z Rosją? Łukaszenka zwąchał się ostatnio z Pekinem, co jest nie w smak Putinowi i Trampowi.Ascetic pisze: ↑15-08-2020, 14:44bardzo mi się podoba, że do ogółu dotarło czym jest ta rosyjska wydmuszka, czy nawet matrioszka.
jak nawet wilk, który miewał przebłyski zdrowego rozsądku, leci z takimi przekazami, jak " xD białorusini xD" , to tylko Ci, którym się płaci, mogą być ich apologetami.
trup. to idealnie ujął. pod niebieską koszulą różowy krzysztof ma brunatny uniform. a w telefonie wpisane numery do międrala. czy do tego księdza co tu Pacjent wypisywał, że spoko ksiądz. tyle, że "słynny" jest w tym środowisku, że kwestionuje istnienie pandemii.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
jeżeli jako stabilizację rozumiesz dzisiejszą rozmowe putina z łukaszenko a w domyśle, zwrócenie się o pomoc, być może o wjechanie wojska rosyjskiego do grodna, to uważam, że jest to działanie antypolskie i szkodliwe. i nic tu nie ma kwestia chin, czy trumpa. lepiej dla konfederacji, aby się ten scenariusz nie ziścił, bo nie tylko ja będę przekonany, że jest to agentura rosyjska.Pacjent pisze: ↑15-08-2020, 16:31Chcesz mieć scenariusz ukraiński na Białorusi tylko tym razem w układzie Moskwa-Waszyngton i tragedię w postaci długiej granicy z Rosją? Łukaszenka zwąchał się ostatnio z Pekinem, co jest nie w smak Putinowi i Trampowi.Ascetic pisze: ↑15-08-2020, 14:44bardzo mi się podoba, że do ogółu dotarło czym jest ta rosyjska wydmuszka, czy nawet matrioszka.
jak nawet wilk, który miewał przebłyski zdrowego rozsądku, leci z takimi przekazami, jak " xD białorusini xD" , to tylko Ci, którym się płaci, mogą być ich apologetami.
trup. to idealnie ujął. pod niebieską koszulą różowy krzysztof ma brunatny uniform. a w telefonie wpisane numery do międrala. czy do tego księdza co tu Pacjent wypisywał, że spoko ksiądz. tyle, że "słynny" jest w tym środowisku, że kwestionuje istnienie pandemii.
lys på slutten av lys
-
Tak, wiem co o Konfie sądzi rusofobiczne PiS.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
to chyba jednak nie jest kwestia lokalnej polityki.
fakty są z dziś takie. łukaszenko straszy dalej społeczeństwo. następnie rozmawia z putinem. a jeszcze później mówi, że nie chce mediatorów z zachodu. konkluzja powinna być jasna. a jak nie jest, to ją napiszę. do stabilizacji potrzebne jest rosyjskie wsparcie.
postawa konfederacji sprowadza się do tego: "łukaszenko jest gwarantem, nie ma tam reżimu, nie mieszajmy się".
możesz zrzucać na politykę lokalną i na to co o konfie mówi pis. tyle, że fakty wskazują na to, że pis się w tym przypadku nie myli.
fakty są z dziś takie. łukaszenko straszy dalej społeczeństwo. następnie rozmawia z putinem. a jeszcze później mówi, że nie chce mediatorów z zachodu. konkluzja powinna być jasna. a jak nie jest, to ją napiszę. do stabilizacji potrzebne jest rosyjskie wsparcie.
postawa konfederacji sprowadza się do tego: "łukaszenko jest gwarantem, nie ma tam reżimu, nie mieszajmy się".
możesz zrzucać na politykę lokalną i na to co o konfie mówi pis. tyle, że fakty wskazują na to, że pis się w tym przypadku nie myli.
lys på slutten av lys
- Triceratops
- trup
Prowadzacy niezależna politykę ukaszenka prosi o bratnia pomoc Putina. O pomoc przeciwko?
Co na to rosufilska konfa?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Konfa. Ale Janusz z założenia jest przeciw. Ale subwencje i swoją dietę z niechęcią i obrzydzeniem przytyuli. Czy odmówi? Dałeś się nabrać?Triceratops pisze: ↑15-08-2020, 16:24Kol trup, choc raz badz sprawiedliwy, obiektywny i powiedz kto w calosci przeciw![]()
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
A w Czikago już prawie spokojnie, demolki miasta ciąg dalszy:
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
Przytuli subwencję i to nie tylko jedną. Także tę zza naszej wschodniej granicy.trup pisze: ↑15-08-2020, 23:44Konfa. Ale Janusz z założenia jest przeciw. Ale subwencje i swoją dietę z niechęcią i obrzydzeniem przytyuli. Czy odmówi? Dałeś się nabrać?Triceratops pisze: ↑15-08-2020, 16:24Kol trup, choc raz badz sprawiedliwy, obiektywny i powiedz kto w calosci przeciw![]()

all the monsters will break your heart
-
- zahartowany metalizator
Poproszę źródło tej ostatniej informacji. Konkret.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Szukaj w biuletynie PiS lub w Gazecie Polskiej.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Pytanie do znawców i ekspertów od polityki wszelakiej: jak powinny wyglądać stosunki Polski z Rosją i Putinem ?
- Ascetic
poniżej
Ostatnio zmieniony 16-08-2020, 12:32 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
- Ascetic
na pewno nie tak jak w 38'-39'.
jak dla mnie wskazane jest określenie się, a nie granie na wszystkie możliwe fronty, a właściwie nie granie. choć konflikt, udawany, czy jawny, też jest jakąś tam grą polityczną.
a odpowiadając pośrednio, bo, częściowo dałem już odpowiedź, odwrotnie proporcjonalnie do relacji z niemcami. bo wiadomix. panslawinizm to se można robić z białorusinami a nie ruskimi. ale chyba znasz trochę historię i wiesz jak wyglądał 17.09.1939
uprzedzając uwagi, że niemce to agresor też > owszem. przy czym jest różnica pomiędzy walką twarzą w twarz a wbijaniem noża w plecy, po ówczesnym wyczekaniu w narożniku, albo za węgłem, aż się przeciwnik wykrwawi.
jak dla mnie wskazane jest określenie się, a nie granie na wszystkie możliwe fronty, a właściwie nie granie. choć konflikt, udawany, czy jawny, też jest jakąś tam grą polityczną.
a odpowiadając pośrednio, bo, częściowo dałem już odpowiedź, odwrotnie proporcjonalnie do relacji z niemcami. bo wiadomix. panslawinizm to se można robić z białorusinami a nie ruskimi. ale chyba znasz trochę historię i wiesz jak wyglądał 17.09.1939
uprzedzając uwagi, że niemce to agresor też > owszem. przy czym jest różnica pomiędzy walką twarzą w twarz a wbijaniem noża w plecy, po ówczesnym wyczekaniu w narożniku, albo za węgłem, aż się przeciwnik wykrwawi.
lys på slutten av lys
- Triceratops
- Ascetic
to ja mam teraz pytanie. co powinna zrobić polska w zaistniałej sytaucji? w szczególności interesuje mnie stanowisko tych, którym blisko do poglądów konfederatów. bo tych od szturmu ( ...... ) tutaj nie ma, z tego co widzę.

lys på slutten av lys
- Ascetic
tu też pytanie, do konfederatów.
kolejne antypolskie wypowiedzi łukaszenki, wpisują się w wasze myślenie propolskie? wojska pod granicą polską są w czyim interesie?

kolejne antypolskie wypowiedzi łukaszenki, wpisują się w wasze myślenie propolskie? wojska pod granicą polską są w czyim interesie?

lys på slutten av lys
-
Po co w ogóle polscy politycy komentują wyniki wyborów na Białorusi i podejmują w związku z tym jakieś decyzje? Czy Łukaszenka komentował wyniki wyborów w Polsce? Nie mieszać się dopóki nie zaistnieje tam możliwość rosyjskiej interwencji.