Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

19-05-2019, 19:25

nicram pisze:
Pacjent pisze:
nicram pisze:Zawsze możesz zrobić loda swojemu proboszczowi. Z tego co tu wypisujesz, to pewnie już nie raz robiłeś i jak widać, problemu w tym nie widzisz, wymyślając sobie inne. :-)
Przyznaj, że jeszcze nie skończyłeś edukacji wczesnoszkolnej, bo trudno mi uwierzyć, że stary chłop jest na tak niskim poziomie intelektualnym. Chyba, że należysz do mniejszości niepełnosprawnej umysłowo, którą - jak wiadomo - trzeba szanować. Pewnie masz niesamowity ubaw i satysfakcję z tego jak mi dowaliłeś :)
Imbecyl pisze coś o poziomie intelektualnym. Bardzo ciekawe. Tobie to nawet dziecko by dowaliło odnośnie tych kretynizmów, które tutaj wypisujesz. Logika typowego janusza ze wschodniej Polski, bojącego się Niemców, Żydów i pedałów. Biegającego co niedziela do kościółka się pomodlić. Co ciekawe do żydowskiego truchła wiszącego na kawałkach drewna. Wtedy czuje moc i musi się złotymi myślami podzielić na forum metalowym. Przecież nie można brzydko mówić o pedofilach z Kościoła, to przecież tacy dobrzy ludzie są...
Bo to chyba dzieci ich kuszą :)) czy cos.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
byrgh
zahartowany metalizator

19-05-2019, 20:01

Jak to dobrze, że o śmieciu ludzkim, jakim jest wszarz, wszyscy na świecie mają jednakowe zdanie :)))
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

22-05-2019, 15:32

Węzeł Ekspedycyjno-Rozdzielczy w Zabrzu - do wysadzenia jebana buda ... za przetrzymywanie w tym miejscu paczek dłużej niż 3 dni ,powinni wyjebać pracujące tam towarzystwo na zbity ryj !!!
Awatar użytkownika
uglak

22-05-2019, 15:37

Dzien Matki sie zbliza. jak, z wyjatkiem Bozego Narodzenia 2 lata temu, nigdy nie mialem problemow z przepelnionym paczkomatem w tej okolicy tak dzis musze jechac do jakiejs firmy poltorej kilometra dalej po 3 przesylki.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Medard

22-05-2019, 16:28

uglak pisze:Dzien Matki sie zbliza. jak, z wyjatkiem Bozego Narodzenia 2 lata temu, nigdy nie mialem problemow z przepelnionym paczkomatem w tej okolicy tak dzis musze jechac do jakiejs firmy poltorej kilometra dalej po 3 przesylki.
Nie zapominajmy, że potem jest dzień dziecka.
Dzisiaj odebrałem przesyłkę z płytami dla sobie. Paczkomat bez opóźnień.

Mamie dam kwiaty.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

22-05-2019, 19:26

morbid pisze:Węzeł Ekspedycyjno-Rozdzielczy w Zabrzu - do wysadzenia jebana buda ... za przetrzymywanie w tym miejscu paczek dłużej niż 3 dni ,powinni wyjebać pracujące tam towarzystwo na zbity ryj !!!

Haha, kolejna osoba która narzeka na ten węzeł ;-) Oczywiście, to nic smiesznego, ale w przeciagu kilku dni kilka osób narzekało na Zabrze, więc tak jakoś mi się skojarzyło.
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

08-06-2019, 19:01

Wybitnie to może nie ale jednak wkurwiłem się, kiedy kartkując nowiusi paszport znajomego zobaczyłem, że obok zdjęcia panoszy się hasełko bóg, honor, ojczyzna. Chyba jednak rozważę wspomożenie budżetu UK poprzez zrobienie brytyjskiego paszportu.
Awatar użytkownika
Medard

08-06-2019, 20:48

AroHien pisze:Wybitnie to może nie ale jednak wkurwiłem się, kiedy kartkując nowiusi paszport znajomego zobaczyłem, że obok zdjęcia panoszy się hasełko bóg, honor, ojczyzna. Chyba jednak rozważę wspomożenie budżetu UK poprzez zrobienie brytyjskiego paszportu.
Bardzo słusznie, tam będziesz miał w paszporcie napisane Queen, Harry i Megan.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Triceratops

08-06-2019, 21:43

hehe nawet celna riposta
woodpecker from space
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

08-06-2019, 21:47

Medard pisze:
AroHien pisze:Wybitnie to może nie ale jednak wkurwiłem się, kiedy kartkując nowiusi paszport znajomego zobaczyłem, że obok zdjęcia panoszy się hasełko bóg, honor, ojczyzna. Chyba jednak rozważę wspomożenie budżetu UK poprzez zrobienie brytyjskiego paszportu.
Bardzo słusznie, tam będziesz miał w paszporcie napisane Queen, Harry i Megan.
Chyba lepsze ;)
Awatar użytkownika
Żułek

11-06-2019, 22:21

Obrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

12-06-2019, 11:52

wolff pisze:Mówię zupełnie poważnie. Mam dość mocno wyjebane na cierpienie ludzi (czasami bawi mnie to wręcz) irytują mnie i wkurwiają bardzo mocno sadyści którzy zadają cierpienie zwierzętom, z chęcią bym takiemu rozjebał ryj o chodnik. Państwo ma wyjebane, w końcu ważniejsza jest pomoc dla lumpów i innego syfu społecznego, taki skurwiały kraj.
Rzadko piszę, bo jak nie mam nic do powiedzenie to milczę, chyba, że jestem pijany (wtedy sorki za bzdety, ale i tak ich tyle co kot napłakał).
Ale jak przeczytałem co @wolff napisał to stwierdzam, że mam tak samo.

A wybitnie wkurwiło i zasmuciło mnie to:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... eczki.html

Mogli swoje jebane bachory do beczki wsadzić jak się bali, że coś im szop zrobi....
I jak takie coś czytam to nie żal mi jak np na A6 był wypadek albo spadł gdzieś samolot.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

12-06-2019, 11:54

wolff pisze:Mówię zupełnie poważnie. Mam dość mocno wyjebane na cierpienie ludzi (czasami bawi mnie to wręcz) irytują mnie i wkurwiają bardzo mocno sadyści którzy zadają cierpienie zwierzętom, z chęcią bym takiemu rozjebał ryj o chodnik. Państwo ma wyjebane, w końcu ważniejsza jest pomoc dla lumpów i innego syfu społecznego, taki skurwiały kraj.
Rzadko piszę, bo jak nie mam nic do powiedzenie to milczę, chyba, że jestem pijany (wtedy sorki za bzdety, ale i tak ich tyle co kot napłakał).

Mogli swoje jebane bachory do beczki wsadzić jak się bali, że coś im szop zrobi....
I jak takie coś czytam to nie żal mi jak np na A6 był wypadek albo spadł gdzieś samolot.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
uglak

12-06-2019, 11:59

tutaj sprawa nie jest az taka prosta - szop jest gatunkiem inwazyjnym i groznym dla naszej fauny, wiec zlapanie go i proba przekazania sluzbom weterynaryjnym byly dobrym kierunkiem. oczywista glupota bylo zamkniecie go bez dostepu powietrza, ale wina lezy tez po stronie wlascicielki.

edit: to czego Wyborcza nie dopisala, ale dopisal jakis inny portal na ktorym o tym czytalem to fakt, ze nie zamkneli go po to, zeby zdechl tylko na czas oczekiwania az ktos do nich przyjezie, a ze trwalo to dobre kilka godzin to zwierzak sie udusil.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic

12-06-2019, 12:06

domeldoom pisze:

ja mam inaczej. piszę najcześciej jak nie mam nic do powiedzenia. a z drugiej strony jest to skorelowane z tym jak jestem na bani. czyli po ilości wpisów ciągle najebany chodzę.

co do meritum sprawy. na tych na A6 mam wyje... a zwierzak nie mógł się obronić przed zwyrolami.

swoją drogą skala tego bestialstwa jest zatrważająca. co tydzień jakaś akcja. nie wiem co tym ludziom odpierdala.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

12-06-2019, 12:08

uglak pisze:tutaj sprawa nie jest az taka prosta - szop jest gatunkiem inwazyjnym i groznym dla naszej fauny, wiec zlapanie go i proba przekazania sluzbom weterynaryjnym byly dobrym kierunkiem. oczywista glupota bylo zamkniecie go bez dostepu powietrza, ale wina lezy tez po stronie wlascicielki.

edit: to czego Wyborcza nie dopisala, ale dopisal jakis inny portal na ktorym o tym czytalem to fakt, ze nie zamkneli go po to, zeby zdechl tylko na czas oczekiwania az ktos do nich przyjezie, a ze trwalo to dobre kilka godzin to zwierzak sie udusil.
Inwazyjny to i jest, ale chyba jeszcze nie u nas.

Ale tak do beczki i deklem na sztywno...
To ta sama kategoria jak wiązanie psa do drzewa przed wyjazdem na wakacje, albo zakopywanie chorego żywcem...

Nie twierdzę, że właścicielka winy nie ponosi bo tak jest, ale to zwierzę.
Jak komuś ucieknie pies to trzeba go odpalić?

edit: Kurwa, nawet nie "odpalić: tylko "zamęczyć", ja pierdolę...
Ostatnio zmieniony 12-06-2019, 12:12 przez domeldoom, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

12-06-2019, 12:11

Ascetic pisze:
swoją drogą skala tego bestialstwa jest zatrważająca. co tydzień jakaś akcja. nie wiem co tym ludziom odpierdala.
I to mnie wkurwia najbardziej.
To nie, że ludziom odpierdala, oni tacy są.
Wiem, ze moje zdanie skrzywione jest tym, że jestem psiarzem nad psiarze i w ogóle towarzystwo zwierząt innych niż Homo Sapiens jest mi milsze.
Awatar użytkownika
Ascetic

12-06-2019, 12:16

domeldoom pisze:
Ascetic pisze:
Wiem, ze moje zdanie skrzywione jest tym, że jestem psiarzem nad psiarze i w ogóle towarzystwo zwierząt innych niż Homo Sapiens jest mi milsze.

witaj w klubie. b. lubię taki look na zwierzę jakim jest ludź!

a jak słyszę te katolskie popierdywania, że każdy człowiek jest/ rodzi się dobry to mnie pusty śmiech ogarnia. jakby nie wkładali tych bzdetów do łba, to nikt by się nie dziwił Srebrenicą, czy Rwandą. była by zimna konstatacja: "ok, nie dogadali się i się wymordowali. ok."

resumując ludzie to kurwy. i dobrze, że zdychamy dziś z upału. a jutro z braku wody. a pojutrze od smogu. śmierć kurwom.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
domeldoom
zaczyna szaleć

12-06-2019, 12:19

Ascetic pisze:
domeldoom pisze:
Ascetic pisze:

witaj w klubie. b. lubię taki look na zwierzę jakim jest ludź!

a jak słyszę te katolskie popierdywania, że każdy człowiek jest/ rodzi się dobry to mnie pusty śmiech ogarnia. jakby nie wkładali tych bzdetów do łba, to nikt by się nie dziwił Srebrenicą, czy Rwandą. była by zimna konstatacja: "ok, nie dogadali się i się wymordowali. ok."

resumując ludzie to kurwy. i dobrze, że zdychamy dziś z upału. a jutro z braku wody. a pojutrze od smogu. śmierć kurwom.
I do tego "na obraz i podobieństwo boga"
Kurwa, nie chciałbym takiego boga spotkać...
Awatar użytkownika
Ascetic

12-06-2019, 12:29

co do spotykania takiego boga, a nie innego.

w azjatyckich systemach religijnych mają bóstwa co urywają śmiertelnikom łby, srają im do szyi i wyjebują na kopach na śmietnik. generalnie są to agresywne i umiarkowanie przyjazne skurwysyny.< czyli jak ten nasz. tyle, że u nas jest jeden rzekomo dobry. taki przytulak. tamci lepiej to rozwiązali. zróżnicowali sprawę. są przyjazne Mahakala'e i takie mniej przyjazne Yama'y.

co nie zmienia postaci, że ludzie to kurwy.
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ