Czy Ty robisz w ogóle jakiś risercz? A, nie, przepraszam, nie spojrzałem na nick.Pacjent pisze:
Prawda to, a jeśli tak to co tam robił?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Czy Ty robisz w ogóle jakiś risercz? A, nie, przepraszam, nie spojrzałem na nick.Pacjent pisze:
Prawda to, a jeśli tak to co tam robił?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Z Twojego riserczu co wynika? Fake news? No tak, puste gadanie, nie spojrzałem na nick.
Szkolił się w ruskiej dezinformacji więc raczej to nie przypadek. Przecież znasz go nie od dziś.
Nie somdzem xD
Było info, że ten Kadier miał w Kanadzie problemy i wyjechał na Ukrainę, może nawet jako wolentariusz.
Problem jest w czym innym, on się nazywa Trevor Cadieu, tutaj info:Medard pisze: ↑03-05-2022, 11:14Było info, że ten Kadier miał w Kanadzie problemy i wyjechał na Ukrainę, może nawet jako wolentariusz.
@Azov zadziwia odwagą i wytrwałością, ale również zbiera różnych wykolejeńców:
Canadian general accused of sexual harassment leaves for Ukraine.
https://bb-cntv.com/news/canadian-gener ... ine-31519/
Robi się coraz ciekawiej.
Trudno jednoznacznie ocenić, mógł dotrzeć na Ukrainę, mógł zostać złapany na innym odcinku frontu, ale do Mariupola jeszcze niedawno były dostawy helikopterami, jeżeli go złapali, to pewnie jeszcze coś będzie w mediach o tym molestowaczuSybir pisze: ↑03-05-2022, 11:26Primo, nazwisko. Secundo, 5 kwietnia opuścił kanadyjskie SZ, więc raczej nie zdążył do Mariupola. Tertio, ciążą na nim podejrzenia/zarzuty dotyczące wykroczeń na tle seksualnym. Quarto, Pacjent po raz kolejny przekleja jakieś treści mocno "przetrawione" (w dodatku bez poświęcenia 2-3 minut na sprawdzenie tropu - a tyle tutaj wystarczyło), ale to już chyba nikogo nie dziwi.
Tymczasem Ty tu jesteś tylko po to, żeby mieszać. Atakujesz mnie, a potem dajesz wrzutki z grubej rury, za które sam byś mnie tu zjechał. Żenujący jesteś.
Nie zmienia to tego, że oficjalnie był tam prywatnie i Kanada go oleje, jeśli rzeczywiście został złapany.
Moderacjo.
Oczywiste. Tak się robi w takich sytuacjach.
Żenujące to są Twoje próby zdezawuowania mnie, pokazujące jednocześnie, że NADAL nie zweryfikowałeś tej swojej "rewelacji".
Starają się sukcesywnie eliminować tutaj ludzi, 535, Hatefire, Slyd. Prowokują, licząc, że przestaną pisać inni, a później jak od wczoraj - „dzień flagi ukraińskiej” - „kanadyjski generał”. Dwa dni luki i przesunięcie przetransponowanych wypowiedzi jak np. od berkovitza. Dezinformacja, szczucie, rozkładanie po kilku płaszczyznach wg kacapskiego wzoru