Nie wiem co tam w Twojej szkole się działo, ale jeśli pijesz do mnie to odnosiłem się do pewnego postulatu, a nie oceny całości problemu. Skoro zaś jesteś taki oświecony to zapewne wiesz, że kluczem do wszystkiego jest nazwisko Coudenhove-Kalergi.byrgh pisze:zaczynam rozumieć - lol. jak Wy szkoły pokończyliście lepiej powiedzcie, skoro po tylu incydentach dopiero zaczynacie rozumieć co się dzieje
islam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: islam
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
http://heavyrock.pl/imigranci-okradli-i ... -pro-pain/" onclick="window.open(this.href);return false;Gary Meskil, współzałożyciel, frontman i od kilku lat jedyny oryginalny członek powstałej w 1991 r. grupy, został w poniedziałek brutalnie napadnięty nieopodal swojego hotelu w Roeselare w Belgii przez 7 młodych ludzi (wg lokalnej prasy powołującej się na „swoje źródłą” byli „imigranckiego pochodzenia”). (...) Napastnicy usiłowali go zabić wbijając mu w głowę szpikulec do lodu i dotkliwie bijąc.
Guilty of being right
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Trafił na intensywną terapię i dochodzi do siebie u przyjaciela z Belgii???uglak pisze:http://heavyrock.pl/imigranci-okradli-i ... -pro-pain/" onclick="window.open(this.href);return false;Gary Meskil, współzałożyciel, frontman i od kilku lat jedyny oryginalny członek powstałej w 1991 r. grupy, został w poniedziałek brutalnie napadnięty nieopodal swojego hotelu w Roeselare w Belgii przez 7 młodych ludzi (wg lokalnej prasy powołującej się na „swoje źródłą” byli „imigranckiego pochodzenia”). (...) Napastnicy usiłowali go zabić wbijając mu w głowę szpikulec do lodu i dotkliwie bijąc.
"Trochę" miałem wspólnego z OIOM i nikt stamtąd nie dochodzi do siebie u przyjaciół...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Pewnie za bardzo odpoerdalał u siebie i się go pozbyto, więc przyjechał do Europy, która ma w dupie jakieś tam bezpieczeństwo i ochronę granic, więc przyjmuje każego jak leci byle był kolorowy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- uglak
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/art ... iffla.html" onclick="window.open(this.href);return false;
niby nic niezwyklego w postepowej Europie, ale rozbawilo mnie:
niby nic niezwyklego w postepowej Europie, ale rozbawilo mnie:
jedyny bold w calym artykule ;-)Zatrzymany okazał się Francuzem urodzonym w 1998 roku w Mauretanii
Guilty of being right
- Hatefire
No ale akurat biorąc pod uwagę historię Mauretanii całkiem możliwe, że któryś z rodziców lub oboje mieli obywatelstwo francuskie.uglak pisze:http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/art ... iffla.html
niby nic niezwyklego w postepowej Europie, ale rozbawilo mnie:jedyny bold w calym artykule ;-)Zatrzymany okazał się Francuzem urodzonym w 1998 roku w Mauretanii
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Tymczasem w Barcelonie, kolejny incydent.
-
W cieniu zamachów na przyrodę w Polsce :) Już nie wiem czy dobrze, że nie sprzedano tych koni w Janowie, czy nie. Dzięki temu chyba mamy więcej koni... Niech mnie jakiś ekolog pouczy.Jimmy Boyle pisze:Tymczasem w Barcelonie, kolejny incydent.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ty też nie zawodzisz. Zero argumentów i polotu - jak zwykle :)nagrobek pisze:wow,jestem pod mocnym wrażeniem twej przenikliwej analizy! pacjent też trzyma poziom, jak zawsze:)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie jestem ekologiem, ale możesz mi powiedzieć, po chuj Ci te konie?Pacjent pisze:W cieniu zamachów na przyrodę w Polsce :) Już nie wiem czy dobrze, że nie sprzedano tych koni w Janowie, czy nie. Dzięki temu chyba mamy więcej koni... Niech mnie jakiś ekolog pouczy.Jimmy Boyle pisze:Tymczasem w Barcelonie, kolejny incydent.
- Stoigniew
[youtube][/youtube]ramonoth pisze:Nie jestem ekologiem, ale możesz mi powiedzieć, po chuj Ci te konie?Pacjent pisze:W cieniu zamachów na przyrodę w Polsce :) Już nie wiem czy dobrze, że nie sprzedano tych koni w Janowie, czy nie. Dzięki temu chyba mamy więcej koni... Niech mnie jakiś ekolog pouczy.Jimmy Boyle pisze:Tymczasem w Barcelonie, kolejny incydent.
-
Piję do logiki ekologów, którzy bronią każdego zwierzątka, drzewka itd. Dla mnie mogą sobie te wszystkie konie przerobić na kiełbasę, a przede wszystkim państwo nie powinno zajmować się hodowlą koni.ramonoth pisze:Nie jestem ekologiem, ale możesz mi powiedzieć, po chuj Ci te konie?Pacjent pisze:W cieniu zamachów na przyrodę w Polsce :) Już nie wiem czy dobrze, że nie sprzedano tych koni w Janowie, czy nie. Dzięki temu chyba mamy więcej koni... Niech mnie jakiś ekolog pouczy.Jimmy Boyle pisze:Tymczasem w Barcelonie, kolejny incydent.
- Lukass
Kolega Pacjent chyba nie bardzo kuma, o co z tą całą "ekologią" chodzi. I miesza ochronę przyrody, prawa zwierząt i chuj wie co jeszcze. Co tam, wiadomo, to wszystko zdechłe lewactwo, czyli zło, jak mój patriotyczny nos podpowiada.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?