Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Stoigniew pisze:
uważam że jest sporo lepsza od "Biało-czarnej"
Też tak myślę. Choć biało-czarna jest ok moim zdaniem. Ale Popior dużo bardziej katowski. Bc miała ten mankament jak dla mnie że za dużo było muzyki a za mało Romana.
za tą płytą przemawia brzmienie, klarowne, soczyste oraz długość materiału - nie zdąży zmęczyć, a ten drobny fakt że numery są jakby prostsze i chwytliwsze to po prostu sprawia że chce się częściej sięgać po tę płytę. ja sięgnę jeszcze wiele razy.
nie kupię tej płyty, bo chuj mnie ona interesuje, ale jakieś licytowanie się, że za 50-60 bym wziął, a za 80 już nie....litości. co to jest jakieś 20 czy 30 zeta tak naprawdę? lubię zespół to biorę i tyle
Heretyk pisze:nie kupię tej płyty, bo chuj mnie ona interesuje, ale jakieś licytowanie się, że za 50-60 bym wziął, a za 80 już nie....litości. co to jest jakieś 20 czy 30 zeta tak naprawdę? lubię zespół to biorę i tyle
Wróciłeś, żeby to napisać?
Nie znasz realiów tego forum?
Przecież ustaliliśmy, że będziemy kupować, gdy płyta osiągnie cenę 90 plnów.
Młot na Popióra ukaże się 14.06.2019 nakładem niemieckiego giganta PURE STEEL
1. Black Night In My Chair
2. Poker
3. Medival Fire
4. The Race For Life
5. Flying Fire
6. Wild
7. Walls Of Whispers
8. Let There be Fire
9. More
10. The Promised Land
Przejrzałem portfolio wydawcy. Chyba wydają sporo chińskich podróbek znanych zespołów: Halloween, Mortician, Salem, Widow, Trauma i jest także podróbka Kat...
pół roku po zapowiadanym terminie, pewnie tyle trwało tworzenie tego wizualnego arcykurwadzieła.
znam kilku grafików, którzy zrobią lepszą w jakieś 5 , max 7 minut, serio.