IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: IMMOLATION
Nie wiem o czym kurwa rozmawiacie, więc żeby była jasność: nie lubię debiutu Immolation.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
byrgh
- zahartowany metalizator
tez nie wiem o czym on pierdoli ;)
-
młody
- świeżak
Podzielam zdanie że debiut wchodzi lekko i przyjemnie. Podobnie jak mistrz wolę inne i-tion.
Bitches is what he hates, sluts is what he rapes
Ripper is his name, killing is his sick game
BITCH YOUR SKIN HE SALES !
Ripper is his name, killing is his sick game
BITCH YOUR SKIN HE SALES !
- Góral
- w mackach Zła
Ktoś właśnie wystawił CD za 70 $, pierdoleni biznesmeni.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Trudno się dziwić że ktoś sprzedaje za 70$ skoro chętnych nie brakuje. Ten pomysł z darmową epką mimo dobrych chęci jest trochę nie trafiony, bo i tak chcąc posłuchać tego w porządnej jakości trzeba albo spiracić ściągając flac z torrenta, albo zapłacić za to CD chore pieniądze.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Właśnie wlazłem na ebay i rzeczywiście cena kup teraz to 70 dolców. Są też dwie inne aukcje i zobaczymy po ile zejdą te promówki, bo to one pewnie wyznaczą późniejszy przedział cenowy. Ja jeszcze żywię nadzieję, że chłopaki z Immolation pójdą po rozum do głowy i wypuszczą normalne mCD, nawet w limicie (np. 1000 sztuk) za jakąś rozsądną cenę.
all the monsters will break your heart
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Jakby jeszcze grali jakiś koncert u nas, to niech rozdają, a tak to mnie tylko chuj strzela, że jakieś frajery z USA teraz tym handlują za takie pieniądze, podczas gdy ja choruję na tą kapelę, eh. Posłuchałem tylko jednego kawałka (Still Lost), bo nadal żywię nadzieję, że w końcu złapię to w fizycznej formie, i ten jeden kawałek zupełnie przyzwoity.
-
Nasum
Chyba nie Ty jeden żywisz taką nadzieję... może trzeba podesłać linki do tych aukcji chłopakom z Immo żeby zobaczyli jaką spekulancką puszkę Pandory otworzyli?
- olo1972
- postuje jak opętany!
Skatowałem już trochę tą EP i,powiem tyle(cytując pewnego gościa o pewnej kapeli):''niesamowita HIGIENA brzmienia''...
- ultravox
Trudno mieć do nich pretensje, skoro epka jest rozdawana za darmo. Proponuję po prostu spytać, czy będzie dostępna także w Europie. Być może będzie tak podczas nadchodzącej trasy.Nasum pisze:Chyba nie Ty jeden żywisz taką nadzieję... może trzeba podesłać linki do tych aukcji chłopakom z Immo żeby zobaczyli jaką spekulancką puszkę Pandory otworzyli?
-
Tarpaulin
- w mackach Zła
Hehe, celne i obrazowe.olo1972 pisze:powiem tyle(cytując pewnego gościa o pewnej kapeli):''niesamowita HIGIENA brzmienia''...
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
-
Maria Konopnicka
Ja poznawałem ich płyty w porządku chronologicznym, a i tak "wsiąkłem w granie, które zaczęli prezentować później". "Close to a World Below" pewnie już na zawsze pozostanie dla mnie ich najlepszą płytą.Alsvartr pisze:Ale pierwsze Immolation jakie usłyszałem to był "Unholy Cult", a potem "Close to a World Below", więc wsiąknąłem w granie, które zaczęli prezentować później i to właśnie ten rozwinięty styl do mnie trafia.
- Riven
- Kontakt:
Close to fenomen, moim zdaniem album na tym samym poziomie co Blessed are the sick czy Left Hand Path, natomiast Unholy Cult wydaje mi sie tylko porzadna. Czegos tam brakuje.
this is a land of wolves now
-
Maria Konopnicka
Ja bym nie przesadzał - dla mnie to jednak nie jest poziom Left Hand Path, a tym bardziej Blessed are the sick.Riven pisze:Close to fenomen, moim zdaniem album na tym samym poziomie co Blessed are the sick czy Left Hand Path.
- Riven
- Kontakt:
produkcja to jedno, ale nie zgadzam sie - na CTTWB kazdy utwor jest doskonaly, zreszta tam jest taka ilosc skurwysynskich riffow, ze moznaby nimi obdzielic z 5 dobrych plyt dm. UC pod wzgledem kompozycyjnym imo jej nie dorownuje. Ale fakt, gdyby zabrzmiala lepiej (bardziej organicznie), to bysmy inaczej rozmawiali.
-
byrgh
a imo ta produkcja to jest clou, przez nia wciaz mozna sie poczuc jak za pierwszym razem przy debiucie
- Riven
- Kontakt:
Sorry, nie wyrazilem sie precyzyjnie - chodzilo mi o to, ze te albumy robia mi rownie dobrze, nie o miejsce w hierarchii plyt death metalowych czy pietno jakie odcisnely na gatunku, bo to wiadomo, inna bajka. :)Maria Konopnicka pisze:Ja bym nie przesadzał - dla mnie to jednak nie jest poziom Left Hand Path, a tym bardziej Blessed are the sick.Riven pisze:Close to fenomen, moim zdaniem album na tym samym poziomie co Blessed are the sick czy Left Hand Path.
btw, przeciez Ty nie lubisz Entombed? :D
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Mnie z ich dyskografii Failures For Gods najbardziej kreci. To bezbozna muzyka.
I AM MORBID