Girls, girls, girls v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Girls, girls, girls v.2
Widzę, że jestem szczęściarzem mając możliwość obcowania z gronem kobiet urodziwych, będących fankami gotowania.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Panowie, przecież gotowanie dzisiaj jest démodé wśród kobiet. Dzisiaj panie robią karierę, mają pasję w postaci biegów i zdrowego trybu życia, realizują się zakładając blogi. Żyją w szybkim tempie i na głupoty nie ma czasu przecie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Mój człowiek.wolff pisze:Wieszaki słabe w łóżku, częstokroć bardzo pretensjonalne i wiecznie zmęczone (chyba, że zaczyna się temat zakupów w galerii). Nigdy nie byłem fanem skrajnie wymuskanych wieszadełek z mniejszymi niż moje cyckami, irytującym makijażem i śmiesznymi ciuchami. Ta internetowa propaganda idealnych ciź nudna .
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
Tak, ale są jeszcze enklawy normalności.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Nie mam z tym problemu. Sam bardzo dobrze gotuję. Znacznie wyżej cenię zdolności w łóżku, albo zdolności intelektualne. Z tego co piszesz, umiejętności gotowania u kobiet Ciebie także nie interesują. :-)Plastek pisze:Panowie, przecież gotowanie dzisiaj jest démodé wśród kobiet. Dzisiaj panie robią karierę, mają pasję w postaci biegów i zdrowego trybu życia, realizują się zakładając blogi. Żyją w szybkim tempie i na głupoty nie ma czasu przecie.
all the monsters will break your heart
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Po pierwsze gotowanie wcale nie jest trudne, umiejętność ta to zarazem podstawy funkcjonowania w dzisiejszym świecie niezależnie czy jest się singlem, w związku, bezdzietnym czy z. Gotowanie to całkiem fajna czynność która można połączyć z innymi.
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
^ Dokładnie. Dlatego Panowie uczcie się gotować, bo kobietom również robi się słabo, gdy okazuje się że facet ma rączki powykręcane w kuchni ; )
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
ja tam wole jak mi sie kobieta do gotowania nie miesza.
Guilty of being right
- ultravox
Nie wiedziałem, że to temat o gotowaniu :)
-
Dokładnie. Panowie, jak chcecie w swoim życiu chociaż raz dotknąć kobietę na jawie - uczcie się gotować!mothra pisze:^ Dokładnie. Dlatego Panowie uczcie się gotować, bo kobietom również robi się słabo, gdy okazuje się że facet ma rączki powykręcane w kuchni ; )
- Plastek
- Kontakt:
Pewnie, że nie. Tym moim postem bardziej ironizowałem dzisiejszy model "przebojowej" kobiety, a nie braki w sztuce kulinarnej.nicram pisze:Nie mam z tym problemu. Sam bardzo dobrze gotuję. Znacznie wyżej cenię zdolności w łóżku, albo zdolności intelektualne. Z tego co piszesz, umiejętności gotowania u kobiet Ciebie także nie interesują. :-)Plastek pisze:Panowie, przecież gotowanie dzisiaj jest démodé wśród kobiet. Dzisiaj panie robią karierę, mają pasję w postaci biegów i zdrowego trybu życia, realizują się zakładając blogi. Żyją w szybkim tempie i na głupoty nie ma czasu przecie.
Też jestem totalnie samowystarczalny. Poza tym podobnie:
nicram pisze: Znacznie wyżej cenię zdolności w łóżku, albo zdolności intelektualne.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Wiadomo. Wszak niech chociaż jedno w związku potrafi podpisać się listonoszowi na pokwitowaniu ;)nicram pisze:Znacznie wyżej cenię zdolności w łóżku, albo zdolności intelektualne.
- ultravox
Fakt. Żadna się nie pozwoli do siebie zbliżyć nawet na metr, jeśli nie potrafisz zrobić dobrego chili con carne. To dla nich bardzo ważne.byrgh pisze:Dokładnie. Panowie, jak chcecie w swoim życiu chociaż raz dotknąć kobietę na jawie - uczcie się gotować!mothra pisze:^ Dokładnie. Dlatego Panowie uczcie się gotować, bo kobietom również robi się słabo, gdy okazuje się że facet ma rączki powykręcane w kuchni ; )
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Gotujcie dla swoich dziewczyn, jak najbardziej, tylko ja Was proszę - jak będziecie zapraszać do domu to nie róbcie kurwa spaghetti! Najbardziej oklepana potrawa na randkę ever!
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
Si seńor.ultravox pisze:Fakt. Żadna się nie pozwoli do siebie zbliżyć nawet na metr, jeśli nie potrafisz zrobić dobrego chili con carne. To dla nich bardzo ważne.byrgh pisze:Dokładnie. Panowie, jak chcecie w swoim życiu chociaż raz dotknąć kobietę na jawie - uczcie się gotować!mothra pisze:^ Dokładnie. Dlatego Panowie uczcie się gotować, bo kobietom również robi się słabo, gdy okazuje się że facet ma rączki powykręcane w kuchni ; )
- ultravox
Jasna sprawa. Tak samo jak żaden facet by nie poszedł do łóżka z dziewczyną, która nie umie gotować :D
- vicek
+1uglak pisze:ja tam wole jak mi sie kobieta do gotowania nie miesza.
- ultravox
- Zrobić ci coś do jedzenia?
- Nie, nie mieszaj mi się do tego!
- Nie, nie mieszaj mi się do tego!
- Plastek
- Kontakt:
Nigdy tego nie robiłem, ale wiem z opowieści kolegów, że wspólne gotowanie może być wspaniałą przygodą! Przygotowywanie kanapek z salcesonem wraz ze swoja lubą może przerodzić się w pełną podtekstów grę erotyczną i stanowić doskonały wstęp do sypialnianych igraszek.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ultravox
[youtube][/youtube]
Wystarczy zamienić owoce na salceson.
Wystarczy zamienić owoce na salceson.