ULVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ULVER
z Warszawy mozna,norwegian.noBloodcult pisze:....szkoda że Ryanair już oferuje tanich lotów z Łodzi do Oslo[V] pisze:jakis koncercik w Oslo w operze sie szykuje + goscie np Fennesz..gdzie ten album z coverami kurwa..
Warsaw - Oslo-Gardermoen
Friday 30. Jul 2010 17:35 - Terminal: I
Flight DY2027 - Low fare
1 Adult £58.40
Return
Oslo-Gardermoen - Warsaw
Sunday 1. Aug 2010 20:25
Flight DY2028 - Low fare
1 Adult £57.50
Total price
(all inclusive) £115.90
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
fakt, przywodzi 
- Bloodcult
£115.90 to dla mnie w tej chwili zbyt duża kwota. Ryanair oferował bardzo tanie loty - spokojnie można się było się zmieścić w kwocie 100-120 zł w obie strony. Problem był tylko taki że lotnisko jest bardzo daleko od Oslo a przylot na tyle późno że nie kursowały już busy. Tak więc jak ktoś nie chciał płacić za wynajęcie auto to pozostawała mu jazda autostopem.[V] pisze:z Warszawy mozna,norwegian.noBloodcult pisze:....szkoda że Ryanair już oferuje tanich lotów z Łodzi do Oslo[V] pisze:jakis koncercik w Oslo w operze sie szykuje + goscie np Fennesz..gdzie ten album z coverami kurwa..
-
[V]
COIL jak chuj,Jorn wyglada jak mlody Balance,Garm jak Balance przed smierciaRiven pisze:hm?
poza tym ogólny klimat,ustawienia etc,
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
[V] pisze:,Garm jak Balance przed smiercia![]()

- twoja_stara_trotzky
-
[V]

genialny zmysl plastyczny i niesamowite wyczucie.
to jest kurwa design,to jest WIZERUNEK, a nie sesja ala samuraj chuj wie co
- grot
- weteran forumowych bitew
Co prawda to prawda. Swoją drogą mogliby któryś z tych wszystkich występów w końcu porządnie nagrać i wypuścić oficjalnie, a tak człowiek tylko bootlegami się pociesza.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
-
[V]
pod koniec roku bedziesz mial cos takiego..grot pisze:Co prawda to prawda. Swoją drogą mogliby któryś z tych wszystkich występów w końcu porządnie nagrać i wypuścić oficjalnie, a tak człowiek tylko bootlegami się pociesza.
- grot
mam nadzieję, że trafniej przewidujesz zachowania wilków niż Drone nowe wydawnictwa DsO 
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
-
[V]
ustawialem sie z krzysiem wielkabroda na interview to rzucil garsc informacyjiii, bedzie koncertowe dvd i plyta z coverami w tym roku. ale kiedy dokladnie nikt nie potrafi powiedziec.grot pisze:mam nadzieję, że trafniej przewidujesz zachowania wilków niż Drone nowe wydawnictwa DsO
sprawa Nattens Madrigal wciaz jest otwarta.no i nowy Head Control System,ale to chyba w 2011.
-
[V]
idee pojawiaja sie i znikaja.faktem jest,ze maja juz jakas czesc totalnie poprzewracanego Nattens Madrigal,pytanie tylko czy to sie kiedykolwiek ukaze..a rozmowa z Garmem wiesz jak wyglada: nie...tak..nie wiem...moze..chyba takBloodcult pisze:o Nattens Madrigal pytałem po koncercie w Krakowie i Garm odpowiedział "no, project is dead" no to widzę że się coś zmieniło.
- grot
Cośtam materiału na pewno mają, bodaj na jubileuszowych remiksach jakiś wycinek był, pytanie czy wystarczy im czasu (i chęci) by wszystko dograć do końca. Zresztą w tym roku jak widzę to nieźle się napracują, bo i covery, koncerty, i Garm trochę gościnnych występów zalicza, Daniel tradycyjnie w milion rzeczy zaangażowany, a przecież jeszcze kooperacja z Sunn niedokończona (chyba).
- O, czym się zajmuje?
- O, czym się zajmuje?
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
znakomity plakat[V] pisze:
genialny zmysl plastyczny i niesamowite wyczucie.
to jest kurwa design,to jest WIZERUNEK, a nie sesja ala samuraj chuj wie co
inna sprawa - po koncertach Current w londynie naszla mnie taka refleksja - na zywo ULVER to totalna amatorka. niestety, roznica jest tak kolosalna. ewidentnie potrzebuja jeszcze wielu lat zeby osiagnac taka klase jak np. Tibet. przy jego wystepie wygladali na bande pretensjonalnych studencikow co graja ambitna muze z bitami.
this is a land of wolves now