DEICIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Benton zdecydowanie nie w formie. W tych wokalach nie ma już legionowego wkurwienia. Te dwa kawałki nudne i bez polotu, same echa Once... to za mało.
Deicide to obecnie takie spleśniałe chrupki, które co dwa lata sprzedaje się w nowym kolorowym opakowaniu i przy mocnych fanfarach kampanii reklamowej. Zawsze znajdzie się grupa tych co jeszcze nie posmakowała albo ma nadzieję na dobry smak następnym razem. Jednak wraz z nieuchronnym topnieniem tej grupy klientów spadnie sprzedaż i D. odejdzie w gwizdach.
Deicide to obecnie takie spleśniałe chrupki, które co dwa lata sprzedaje się w nowym kolorowym opakowaniu i przy mocnych fanfarach kampanii reklamowej. Zawsze znajdzie się grupa tych co jeszcze nie posmakowała albo ma nadzieję na dobry smak następnym razem. Jednak wraz z nieuchronnym topnieniem tej grupy klientów spadnie sprzedaż i D. odejdzie w gwizdach.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
Akurat THRONEAEON kompletnie do mnie nie trafiał. Nie mogłem zrozumieć jak można to stawiać nad DEICIDE (nawet ówczesne). Co do AEON to właśnie posłuchałem dwóch utworów na Youtube. Dobre to, ale... to nie jest DEICIDE. Co ja poradzę? NIKT nie zagra VENOM lepiej niż VENOM, CANNIBAL CORPSE lepiej niż CANNIBAL CORPSE, ANGELCORPSE lepiej niż ANGELCORPSE i DEICIDE lepiej niż DEICIDE.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Lubię ten typ poczucia humoru. Poważnie.Gore_Obsessed pisze:Lepiej nie, bo następców nie ma.Kingu pisze:wraz z nieuchronnym topnieniem tej grupy klientów spadnie sprzedaż i D. odejdzie w gwizdach.
Tylko szkoda, że Deicide już sam siebie nie potrafi zagraćGore_Obsessed pisze: NIKT nie zagra (...) DEICIDE lepiej niż DEICIDE.

Throneaeon - Neither of Gods to mocna pozycja w deicidowskim stylu ale jak dla mnie nie dorównująca żadnej z płyt DEICIDE (czyt. w składzie z Hoffmanami). Prędzej AHRET DEV - Hellish...
-
- postuje jak opętany!