DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- olo1972
- postuje jak opętany!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATH
Kupiłem dzisiaj "Vivus". Dość skromnie wydana, choć na tak zajebistym papierze, że szok. Wspominkowe teksty Richarda Christy i Erica Greifa. Oczywiście dwie płyty z dwoma zajebistymi koncertami.
all the monsters will break your heart
- Shamrock
- zaczyna szaleć
czy tylko ja tak mam, że Leprosy >>>>>>>> reszta płyt Death? Przy czym większość z nich bardzo lubię, po prostu ten album to absolutne mistrzostwo świata jest. Tak biorąc poprawkę na to, że znawca death metalu ze mnie żaden, to jest to jedna z wazniejszych dla mnie plyt w ogole, stawiam ja zaraz obok pierwszych trzech Entombed, Blessed Are The Sick, Necroticism, Unquestionable Presence, może jeszcze The Key...
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
to chyba normalne, przecież nie da się inaczej.
- Mistrz
- postuje jak opętany!
"Leprosy" to fajny album, ale debiut jest lepszy.
trochę jak z SEPULTURĄ - "Morbid Visions" wielbię i czczę i jest to dla mnie jeden z najlepszych albumów metalowych w ogóle, natomiast "Schizophrenia"... cóż, niby wszystko na swoim miejscu - ale to już zdecydowanie nie to. Podobnie jest z "SGB" i "Leprosy" (naturalnie z tą różnicą, że MV >>>>>>> SGB :)).
trochę jak z SEPULTURĄ - "Morbid Visions" wielbię i czczę i jest to dla mnie jeden z najlepszych albumów metalowych w ogóle, natomiast "Schizophrenia"... cóż, niby wszystko na swoim miejscu - ale to już zdecydowanie nie to. Podobnie jest z "SGB" i "Leprosy" (naturalnie z tą różnicą, że MV >>>>>>> SGB :)).
-
- weteran forumowych bitew
Otóż to!!!Mistrz pisze:"Leprosy" to fajny album, ale debiut jest lepszy
- Shamrock
- zaczyna szaleć
Z tą Sepulturą to mnie zaskoczyłeś, ja Morbid Visions słuchać nie jestem w stanie. ;)Mistrz pisze:"Leprosy" to fajny album, ale debiut jest lepszy.
Dla mnie debiut Death to świetna płyta, ale jakby trochę taka jeszcze narwana i niedojrzała. To trochę taka sytuacja jak z "LHP" i "Clandestine"... Słucham "LHP" i myślę sobie "ale wykurwiste riffy, grób i w ogóle moc totalna", potem puszczam "Clandestine" i jest "okurwajapierdole", tak jakby poziom wyżej wyszli z tym wszystkim. ;) No... to mniej więcej podobne uczucia mam co do "Leprosy" i "SBG". Nie wiem jak to lepiej ująć w tym momencie.