Z wokale rzeczywiście coś nie gra, najsłabszy element całości - niestety. Sam kawałek jednakowoż, o dziwo, słuchalny. Nawet bardzo. Rewelacji się nie spodziewam, ale nadzieja jest. Fajne solo - a raczej solówki, bo jeśli dobrze liczę, to są trzy pod rząd.Żułek pisze: jednak Bruce już niedomaga, zwłaszcza słychać to w refrenie
IRON MAIDEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: IRON MAIDEN
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
A ja liczę na te kolosy, w takich długich formach zawsze wypadali najlepiej.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
szkoda tylko że ostatnio w latach 80-tych ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
Nieprawda, kolosy z "X Factor" czy przede wszystkim z "Brave New World" są znakomite.
- Żułek
kwestia gustu ;) Bayley`a nigdy nie lubiłem
co prawda jak wychodziło BNW to udzielił mi sie hype ale na szczeście mi przeszło i lubie tylko The Wicker Man ;)
co prawda jak wychodziło BNW to udzielił mi sie hype ale na szczeście mi przeszło i lubie tylko The Wicker Man ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Drone
Akurat najsłabszy kawałek z tej płyty, choć i tak przyzwoity :)
- mad
Jak najbardziej się zgadzam i również czekam na te nowe kolosy. Długie utwory Maiden są prawie zawsze kapitalne, a trochę się już ich uzbierało... W zasadzie "Phantom Of The Opera" byłby pierwszy. Ja zawsze wolałem ten bardziej rozbudowany Maiden, nie lubię natomiast takich utworów jak "Run To Te Hills" czy "Sanctuary". "Running Free" też banalne, ale fajnie na koncertach wypadało. Moim ulubionym utworem Maiden jest na stan dzisiejszy "Nomad" z płyty "Brave New World", ale nie jest to opinia constans. Można by wymienić kilkanaście świetnych dłuższych form.Drone pisze:A ja liczę na te kolosy, w takich długich formach zawsze wypadali najlepiej.
Przespałem się z singlem i uważam, że jest ok. Ale oczywiście na szczęście nie jest on zapowiedzią muzycznego stylu zaprezentowanego na płycie. To tylko taka zajawka...
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
+1Drone pisze:A ja liczę na te kolosy, w takich długich formach zawsze wypadali najlepiej.
Kolosów na płycie (w zasadzie płytach) będzie kilka, ale takie podejście do tematu miało też miejsce na "A Matter of Life and Death" i Maiden wyszli z tego obronną ręką, nagrywając przy okazji swój najlepszy album w XXI wieku - liczę na powtórkę. :)
Najbardziej intrygujący wydaje się być "Empire of the Clouds" - 18 minut to nie przelewki, tak długiego kawałka w historii IM jeszcze nie było, ciekawym bardzo.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- vicek
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
a jednak
a jednak
- manieczki
no i co sie mialo stac to sie stalo. znowu te ruskie wszystko muszo wykrasc :|
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
- harvestman
Słuchałeś? Pytam, ponieważ pozwoliłem sobie to włączyć, a tu niespodzianka, wszystko poza tym singlem, skrócone do 3-4 min.manieczki pisze:no i co sie mialo stac to sie stalo. znowu te ruskie wszystko muszo wykrasc :|
- manieczki
http://en.metal-tracker.com/torrents/151426.html" onclick="window.open(this.href);return false;Wuja pisze:A gdzie, a gdzie?
na Metalarenie nie sprawdzałem (jeszcze)
Czy słuchałem? Nie, nie słuchałem (jeszcze), jakość nie mam ochoty, zreszta możecie mi cisnąć, bo jakoś mi nie po drodzę było z ajronami. Posłuchać się posłucha i wsio.
Ładnie tak kłamać?! Sprawdziłem przed momentem i nie widzę na arenie tego. Wstyd, trochę świata za darmoszkę pozwiedzał i już dalej kombinuje :|Karkasonne pisze:metalarea.orgWuja pisze:A gdzie, a gdzie?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak powiedziałeś że u ruskich to pomyślałem że tam. Nawet nie sprawdzałem, bo to przecież nie mój czas :D
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Na metal trackerze to jakieś fake, spójrzcie w komentarze.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Kurwa! Zapomniałem totalnie. Postaram się coś tam skrobnąć w najbliższym czasie.
- manieczki
Ano fejkiem sie okazal, takze przeprosiny dla fanow (chociaz czy tak powinno sie was nazywac, mptrojkowi piraci?) za wprowadzenie w blad.
Mimo to szanujcie mnie nadal.
Mimo to szanujcie mnie nadal.
-
coś te otwieracze szwankują już od ponad dekady
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."