Cytat dnia!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Cytat dnia!
Nie brzydzą się. Natomiast biorą kredyty na inne cele i z innych pobudek, niż niemajętni. Ponadto, w przypadku majętnych mniejszy jest poziom ryzyka i znacznie mniejszy życiowy przymus wzięcia kredytu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
proste. poza tym tak jak napisałem, nikogo nie potępiam. śmieję się tylko z kretynów, biorących kredyty by komuś coś "udowodnić". ale jeśli ktoś wie, że będzie miał z czego spłacić i musi wziąć, to czemu nie?
-
- zahartowany metalizator
Ciekawe, jakie już wówczas dalece postępowe szkolnictwo kończyła ta "osoba". Swoją drogą, nadmiar tych "uwsteczniających" określeń mówi o tej osobie bardzo wiele.Ubzdur pisze:klasyk!
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Gdy wygra Trzaskowski Warszawa na lata będzie odcięta od funduszy z budżetu państwa na budowę metra, mostów i obwodnicy, bo rząd PiS nie zaufa PO po aferze reprywatyzacyjnej".
/Guział/
"Trudno, żeby nasz rząd finansował mosty dla Rafała Trzaskowskiego"
/Jaki/
/Guział/
"Trudno, żeby nasz rząd finansował mosty dla Rafała Trzaskowskiego"
/Jaki/
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- uglak
tu akurat jest ziarno prawdy - Krakow mial cale lata zmniejszane srodki, bo wybierali prezydenta z SLD. chociaz nie bez winy sa tez - w wiekszosci mierni - krakowscy parlamentarzysci ;-)trup pisze:"Gdy wygra Trzaskowski Warszawa na lata będzie odcięta od funduszy z budżetu państwa na budowę metra, mostów i obwodnicy, bo rząd PiS nie zaufa PO po aferze reprywatyzacyjnej".
/Guział//
Guilty of being right
- trup
Ziarno prawdy w czym? Że jak nie wybierzecie naszego to wam nie damy?uglak pisze:tu akurat jest ziarno prawdy - Krakow mial cale lata zmniejszane srodki, bo wybierali prezydenta z SLD. chociaz nie bez winy sa tez - w wiekszosci mierni - krakowscy parlamentarzysci ;-)trup pisze:"Gdy wygra Trzaskowski Warszawa na lata będzie odcięta od funduszy z budżetu państwa na budowę metra, mostów i obwodnicy, bo rząd PiS nie zaufa PO po aferze reprywatyzacyjnej".
/Guział//
- uglak
tak, niestety tak nasza polityka wyglada. zreszta pewnie nie tylko nasza.trup pisze:Ziarno prawdy w czym? Że jak nie wybierzecie naszego to wam nie damy?uglak pisze:tu akurat jest ziarno prawdy - Krakow mial cale lata zmniejszane srodki, bo wybierali prezydenta z SLD. chociaz nie bez winy sa tez - w wiekszosci mierni - krakowscy parlamentarzysci ;-)trup pisze:"Gdy wygra Trzaskowski Warszawa na lata będzie odcięta od funduszy z budżetu państwa na budowę metra, mostów i obwodnicy, bo rząd PiS nie zaufa PO po aferze reprywatyzacyjnej".
/Guział//
Guilty of being right
- uglak
nawet ktos Ci to podsumowal cytatami:trup pisze:Ziarno prawdy w czym? Że jak nie wybierzecie naszego to wam nie damy?uglak pisze:tu akurat jest ziarno prawdy - Krakow mial cale lata zmniejszane srodki, bo wybierali prezydenta z SLD. chociaz nie bez winy sa tez - w wiekszosci mierni - krakowscy parlamentarzysci ;-)trup pisze:"Gdy wygra Trzaskowski Warszawa na lata będzie odcięta od funduszy z budżetu państwa na budowę metra, mostów i obwodnicy, bo rząd PiS nie zaufa PO po aferze reprywatyzacyjnej".
/Guział//
1. Patryk Jaki: „Trudno, żeby nasz rząd finansował mosty dla Trzaskowskiego, skoro Trzaskowski mówi, że Warszawa nie potrzebuje nowych mostów, tylko kładki pieszko-rowerowe”
2. Rafał Trzaskowski: „Na szczęście dzięki naszym staraniom te pieniądze (środki unijne) nie przepadają, tylko będą mrożone. (...) jak my wygramy kolejne wybory, to te pieniądze zostaną odmrożone.”
Guilty of being right
- trup

- trup
"Powinniśmy okazywać szacunek prawu, niezależnie kim jesteśmy"
zbigniew zero
zbigniew zero
- Triceratops
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta.
Stefan Kisielewski
Stefan Kisielewski
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Kobiety dzielą się na dwie kategorie: warte chuja i chuja warte. Zasłyszane w tramwaju.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
O! Widzę, że pierwsza imienna faktura za gaz dotarła. Jak tam na własnych śmieciach? Rzeczywistość dziabnęła w siedzenie, czy dalej walczysz i bunt na całego?
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
@535
Robię co chcę, kiedy chcę i jak chcę i uważaj żebym nie zrobił tego tobie. Przez całe życie jestem "nieprzystosowany" do ram rodziny, religii, standardów mojego kraju. Cieszy mnie to, ponieważ bycie nieprzystosowanym oznacza bycie indywidualnością. Pasować do ustalonego porządku to stracić swoją indywidualność. I taki jest twój świat. Z chwilą pójścia na kompromis, tracisz wszystko. Ludzie którzy pasują do świata, są ludźmi, którzy zniszczyli samych siebie. Zmieszali się z tłumem.
Robię co chcę, kiedy chcę i jak chcę i uważaj żebym nie zrobił tego tobie. Przez całe życie jestem "nieprzystosowany" do ram rodziny, religii, standardów mojego kraju. Cieszy mnie to, ponieważ bycie nieprzystosowanym oznacza bycie indywidualnością. Pasować do ustalonego porządku to stracić swoją indywidualność. I taki jest twój świat. Z chwilą pójścia na kompromis, tracisz wszystko. Ludzie którzy pasują do świata, są ludźmi, którzy zniszczyli samych siebie. Zmieszali się z tłumem.
- Oferma
A spytam się ciebie coś, a byłeś kiedy w Curychu?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Mam rozumieć, że mi grozisz? Czy chcesz mi lampy w polonezie przemyć?Fanatyk pisze:@535
Robię co chcę, kiedy chcę i jak chcę i uważaj żebym nie zrobił tego tobie.
- Bohdan
535 pisze:Czy chcesz mi lampy w polonezie przemyć?

Co z tobą Bodzio? W polonezie z przodu mam dwie lampy. Lewo i prawo. O takie, o.