tylko po godzinach.emperor z masłem albo kawa z klawiszami.Skaut pisze:get a life, to już nie można sobie pokpić z ludzi w internetach? :D[V] pisze:chyba takie,że fajnie jest dojebać komuś żeby samemu się lepiej poczuć.535 pisze:Też nie bardzo rozumiem. Konkretny gość. Za płyty płacił, co nie jest standardem. Siedział dobrze w temacie. Miał poczucie humoru, a czy mieszał wapno, czy ścigał dłużników? Jakie to ma znaczenie?
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
-
Re: ŚCIANA PŁACZU
polecam takie kombo: obituary i piwa.
ale ten albóm mnie zapił. jak go zjebiesz to cię zapije we wrocłafiu.
ale ten albóm mnie zapił. jak go zjebiesz to cię zapije we wrocłafiu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
już nie obiecuj ...
ze Skautem czekaliśmy aż wpadniesz i ... echo :)
ze Skautem czekaliśmy aż wpadniesz i ... echo :)
-
e, bendem na jakimś fajnym koncerte w 2015 :)
p.s thx za maila.bedzie słuchane.
p.s thx za maila.bedzie słuchane.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no to trzymam za słowo :)[V] pisze:e, bendem na jakimś fajnym koncerte w 2015 :)
wezmę urlop;
-
przekonasz się jak ci postawię przed oczyma 0,7 :) ile można kurwa klikać po internetach.real life man.
;)
;)
- Drone
Więc po części to pewnie tylko plotki i domysły.Sova pisze:wysłałem mu kilka paczek do UK, więc może jest takim zgrywusem, że mieszka nadal w Szczecinie i jeździ tam tylko odbierać paczki, płacąc 100 zeta za pocztę ?Drone pisze:No właśnie dowiedziałem się, że to wszystko o byciu komornikiem, wyjechaniu do UK itd. to wielka ściema.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
brudasy nie lubią wesołych ludzi, więc musieli mu dojebać jakoś. metalowiec to jednak jest gówno.535 pisze:Też nie bardzo rozumiem. Konkretny gość. Za płyty płacił, co nie jest standardem. Siedział dobrze w temacie. Miał poczucie humoru, a czy mieszał wapno, czy ścigał dłużników? Jakie to ma znaczenie?
- Drone
Najlepiej będzie, jak panicz Lykantrop zaloguje się tutaj i osobiście wszystko wyjaśni :)
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
-
przecież tam bardziej chodziło o to, że wklejał na fejsie cudze teksty udając, że to jego :) i to jest żenada totalna .a kto wie ile tu wkleił takich, które zajebał z czeluści internetu? :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
To była grubsza afera, w którą nawet chciał mnie wciągnąć jeden z prominentnych użytkowników tego forum. Tacy z was są ludzie - na forum milutko, grzeczniutko sobie gadacie, a potem podpierdalacie się na fb i ośmieszacie nawzajem. No ale może ktoś miał powody, nie wnikam w komiczny świat brudnych ludzi i ich żenujących konfliktów.
- Drone
Typowe dla metaloffców: jakieś sekrety, tajemnice itd. Czy ktoś może to streścić w kilku harcerskich podpunktach?
-
tylko nie z "was", kurwa. :) ja nawet fejsbuka nie mam :)yossarian84 pisze:To była grubsza afera, w którą nawet chciał mnie wciągnąć jeden z prominentnych użytkowników tego forum. Tacy z was są ludzie - na forum milutko, grzeczniutko sobie gadacie, a potem podpierdalacie się na fb i ośmieszacie nawzajem. No ale może ktoś miał powody, nie wnikam w komiczny świat brudnych ludzi i ich żenujących konfliktów.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Na forum jest "hahaha", jest "hihihi", jest wspólne zamawianie płyteczek, a potem na fejsbuczku "o ten lykantrop to zawsze był chuj, ale nic nie mówiłem, bo robiłem z nim biznesy" :D
Właśnie, tylko nie "was", ja też się do tej organizacji nie zapisałem.Heretyk pisze:tylko nie z "was", kurwa. :) ja nawet fejsbuka nie mam :)yossarian84 pisze:To była grubsza afera, w którą nawet chciał mnie wciągnąć jeden z prominentnych użytkowników tego forum. Tacy z was są ludzie - na forum milutko, grzeczniutko sobie gadacie, a potem podpierdalacie się na fb i ośmieszacie nawzajem. No ale może ktoś miał powody, nie wnikam w komiczny świat brudnych ludzi i ich żenujących konfliktów.
- Drone
Pomijając już kwestie tożsamości, to żenujące jest np. to że jeden z wydawców publicznie wypowiadał się na temat prywatnego śledztwa, jakie przeprowadził wobec swojego klienta pod żałosnym pretekstem "brzydzenia się kłamstwem". Jak się prowadzi interesy, to raczej wypadałoby zachować dyskrecję względem swoich klientów, a nie kłapać mordą na lewo i prawo.yossarian84 pisze:To była grubsza afera, w którą nawet chciał mnie wciągnąć jeden z prominentnych użytkowników tego forum. Tacy z was są ludzie - na forum milutko, grzeczniutko sobie gadacie, a potem podpierdalacie się na fb i ośmieszacie nawzajem. No ale może ktoś miał powody, nie wnikam w komiczny świat brudnych ludzi i ich żenujących konfliktów.