SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
Dzisiaj nowe ograniczenia, co będzie? większe kary? wyjścia do sklepu ''na czas?'' ''na daną odległość?'' czy może nakaz noszenia masek i rękawiczek?
- Bień
- postuje jak opętany!
Gdzies to podali?ze maja wprowadzic cos nowego ?mocny2_3 pisze:Dzisiaj nowe ograniczenia, co będzie? większe kary? wyjścia do sklepu ''na czas?'' ''na daną odległość?'' czy może nakaz noszenia masek i rękawiczek?
-
- rasowy masterfulowicz
Tak, wczoraj mówili że dzisiaj spodziewamy się ogłoszenia nowych restrykcji
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Owsiak to taki Nergal NGOsów - chciał transportu, ale potem miało być wszystko do jego dyspozycji:ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To Bloodcult chyba pytał co zrobił Owsiak dla sprawy w porównaniu do KK
Burza o wpis Owsiaka ws. transportu z Chin. Dworczyk: Jestem zaskoczony
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzen ... rczyk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bień pisze:Gdzies to podali?ze maja wprowadzic cos nowego ?mocny2_3 pisze:Dzisiaj nowe ograniczenia, co będzie? większe kary? wyjścia do sklepu ''na czas?'' ''na daną odległość?'' czy może nakaz noszenia masek i rękawiczek?
Miałoby to sens, bo Czesi tydzień temu wprowadzili nakaz chodzenia w maseczkach i zaczynają mieć zauważalnie lepsze wyniki.Pod przewodnictwem premiera Mateusza Morawieckiego we wtorek o godz. 9.30 odbędzie się kolejne posiedzenie Rządowego Zespołu Zarządzania Kryzysowego, który zajmie się analizą możliwości wprowadzenia dodatkowych obostrzeń w związku z epidemią koronawirusa - zapowiedział rzecznik rządu Piotr Müller.
Guilty of being right
Tylko skąd wziąć maseczki? Mam tylko kominiarkę. Natomiast nie wiem jaka będzie reakcja obsługi , gdy wbiję w niej wieczorem na stację po bronksy...
-
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie, jeśli ogłoszą nakaz noszenia to odrazu niech ogłoszą kto w nie nas zaopatrzy
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
uglak pisze:Owsiak to taki Nergal NGOsów - chciał transportu, ale potem miało być wszystko do jego dyspozycji:ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To Bloodcult chyba pytał co zrobił Owsiak dla sprawy w porównaniu do KK
Burza o wpis Owsiaka ws. transportu z Chin. Dworczyk: Jestem zaskoczony
https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzen ... rczyk.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bień pisze:Gdzies to podali?ze maja wprowadzic cos nowego ?mocny2_3 pisze:Dzisiaj nowe ograniczenia, co będzie? większe kary? wyjścia do sklepu ''na czas?'' ''na daną odległość?'' czy może nakaz noszenia masek i rękawiczek?Miałoby to sens, bo Czesi tydzień temu wprowadzili nakaz chodzenia w maseczkach i zaczynają mieć zauważalnie lepsze wyniki.Pod przewodnictwem premiera Mateusza Morawieckiego we wtorek o godz. 9.30 odbędzie się kolejne posiedzenie Rządowego Zespołu Zarządzania Kryzysowego, który zajmie się analizą możliwości wprowadzenia dodatkowych obostrzeń w związku z epidemią koronawirusa - zapowiedział rzecznik rządu Piotr Müller.
Dziękuję Uglak za cytat.
Nie do jego dyspozycji tylko rozdysponowane zgodnie z założeniem zbiórki i ustaleń co komu ma być rozdane. Jakim za przeproszeniem do chuja prawem rząd miał sobie zabrać coś co zebrała fundacja ma być zarekwirowane przez rząd? Na koszt fundacji?
No chyba mocno się w głowę pierdolnęli w KPRM.... cwaniactwo. Sami nie mogą? "Dworczyk jet zaskoczony..."
Ja jestem zaskoczony że dworczyk nie umie wypełnić oświadczenia majątkowego i żę zbieranie niewybuchów i amunicji w piwnicy uważał za całkiem normalne. Gdyby nie Macierewicz to by ta kurwa Dworczyk siedział w pierdlu. A teraz się kurwa wymądrza chuj jebany.
Już i tak jak szpitale dostaną pakiety ochronne zamówione od swoich dostawców to ministerstwo im zabiera i rozdaje jak chce.... no dramat jakiś. Jak kurwa w ZSRR.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Medard
Starczy owinąć głowę papierem toaletowym i przymocować spinką.mocny2_3 pisze:Dokładnie, jeśli ogłoszą nakaz noszenia to odrazu niech ogłoszą kto w nie nas zaopatrzy
A u mnie nadal nie ma drożdży na sklepie, a papier jest.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Weź stanik żony, wytnij jedną miseczkę, zeszyj i gotowe w kilka minut. Znajdziesz w necie filmy jak zrobić.535 pisze:Tylko skąd wziąć maseczki? Mam tylko kominiarkę. Natomiast nie wiem jaka będzie reakcja obsługi , gdy wbiję w niej wieczorem na stację po bronksy...
Mogą też być majtki koronkowe, ale stanik chyba pewniejszy.
Ostatnio zmieniony 31-03-2020, 10:21 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-kor ... Id,4413346" onclick="window.open(this.href);return false;
Chuj w takie obostrzenia
Chuj w takie obostrzenia
Ty swojej całą bieliznę już tak przerobiłeś?Medard pisze:Weź stanik żony, wytnij jedną miseczkę, zeszyj i gotowe w kilka minut. Znajdziesz w necie filmy jak zrobić.535 pisze:Tylko skąd wziąć maseczki? Mam tylko kominiarkę. Natomiast nie wiem jaka będzie reakcja obsługi , gdy wbiję w niej wieczorem na stację po bronksy...
- Medard
We Biedronce tak pozmieniali godziny pracy, że nie mam kiedy pójść, czynne od 8, gdy już pracuję, potem jakaś przerwa w środku dnia, teraz jeszcze godziny dla seniorów i chyba będą mogli zamknąć już na stałe interes.
- Medard
Na razie jeszcze mam maski, ale w razie czego jest taki jeden czarny koronkowy stanik, który chętnie przerobię na maseczkę :)535 pisze:Ty swojej całą bieliznę już tak przerobiłeś?Medard pisze:Weź stanik żony, wytnij jedną miseczkę, zeszyj i gotowe w kilka minut. Znajdziesz w necie filmy jak zrobić.535 pisze:Tylko skąd wziąć maseczki? Mam tylko kominiarkę. Natomiast nie wiem jaka będzie reakcja obsługi , gdy wbiję w niej wieczorem na stację po bronksy...
No. Już widzę milicjantów, którzy zaraz będą mierzyć odległości. Poza tym co to za pomysł? Jeżeli wyjdę z własną żoną z domu, to muszę iść dwa metry od niej? W jakim kurwa tajemniczym celu? Pierdoleni pozoranci... Taki przykład. Wczoraj do teściów wpadł listonosz. Rezolutny faciu z listami poleconymi. Bez maseczki, bez rękawiczek, tu żarcik, tam się podpisać. I ja się teraz grzecznie pytam. Po chuj ta cała maskarada skoro jeden człowiek odwiedzający 300 petentów tygodniowo, może położyć cały misterny plan? Ktoś tu kurwa w ogóle trzyma lejce w tym bajzlu?
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Nawet jeśli np. będziemy szli ulicą z członkami naszej rodziny - będziemy musieli zachować dwumetrowy odstęp.
Ktoś rozumie sens takiej regulacji?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- __________
- zaczyna szaleć
wg wytycznych WHO i innych urzędasów, kontakt musi być minimum 15 minutowy535 pisze:No. Już widzę milicjantów, którzy zaraz będą mierzyć odległości. Poza tym co to za pomysł? Jeżeli wyjdę z własną żoną z domu, to muszę iść dwa metry od niej? W jakim kurwa tajemniczym celu? Pierdoleni pozoranci... Taki przykład. Wczoraj do teściów wpadł listonosz. Rezolutny faciu z listami poleconymi. Bez maseczki, bez rękawiczek, tu żarcik, tam się podpisać. I ja się teraz grzecznie pytam. Po chuj ta cała maskarada skoro jeden człowiek odwiedzający 300 petentów tygodniowo, może położyć cały misterny plan? Ktoś tu kurwa w ogóle trzyma lejce w tym bajzlu?
До свидания Mother Fuckers
- uglak
Ułatwienie dla policji - nie będą musieli sprawdzać czy ktoś jest rodziną czy nie.WaszJudasz pisze:Nawet jeśli np. będziemy szli ulicą z członkami naszej rodziny - będziemy musieli zachować dwumetrowy odstęp.
Ktoś rozumie sens takiej regulacji?
Guilty of being right
- WaszJudasz
Fakt, od tej strony praktyczne.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Sgt. Barnes
Tymczasem w KRLD:

;-)

;-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- weteran forumowych bitew
Medard pisze:Starczy owinąć głowę papierem toaletowym i przymocować spinką.mocny2_3 pisze:Dokładnie, jeśli ogłoszą nakaz noszenia to odrazu niech ogłoszą kto w nie nas zaopatrzy
A u mnie nadal nie ma drożdży na sklepie, a papier jest.
O co kurwa chodzi z tymi drozdzami? Tez chcialem kupic kilka dni temu bo zachcialo mi sie domowej pizzuni, a tu nigdzie nie ma, wymiotlo..