DUNGEON SYNTH

Dungeon synth, dark ambient, drone, harsh noise i inne mroki

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: DUNGEON SYNTH

13-03-2020, 13:48

Jest lepiej zdecydowanie
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

13-03-2020, 13:58

Osobiście jestem bardzo zadowolony z Lord Lovidicus, Encloaked, Malfet, Torchlight i Barbaric Frost... Wojnar nie mój, ale też uważam za bardzo dobry, gość po prostu ma osobowość. Galdur, Sidereal Fortress, Castel Jaloux i Blood Lord są w porządku, a Old Tower i Old Sorcery już takie se. Istnieją tacy rozmówcy, którzy zmieniliby wywiad w perełkę nawet przy kiepskich pytaniach (bo bez dumy przyznam, że Lord Lovidicus odpowiedział lepiej, niż na to zasługiwałem), i na odwrót - przed niektórymi możesz kręcić fikołki, a oni i tak tylko pierdną do mikrofonu;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

14-03-2020, 07:47

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Osobiście jestem bardzo zadowolony z [...] Encloaked
Dlatego dałeś go dwa razy? ;)

W każdym razie w moim egzemplarzu tak jest. Faktycznie, wywiad bardzo dobry, eklektyczny jak sama twórczość tegoananasa, a przy czym akcenty humorystyczne też są humorystyczne, a nie czerstwe,

Dawkuję sobie, więc wczoraj przeczytałem jeszcze tylko wywiady z Torchlight i Malfet i te są zajebiste, według mnie właśnie o takie coś chodzi w zinach, to są rozmowy, które intrygują, pokazują migawki z osobowości artysty i jego otoczenia, bawią, i przede wszystkim naprawdę zachęcają do słuchania muzyki, otwarcia się na dźwięki, za którymi stoi ktoś/coś takiego.

Zastanawiałem się, czy brać tego Twojego zina, nie na zasadzie wątpliwości co do tego, czy dasz radę wytworzyć coś wartościowego, tylko po prostu myślałem sobie “no dobra, coś tam z tego plumkania czasem posłucham, ale czy serio chcę przeczytać parędziesiąt stron tylko o tym?” - i już teraz widzę, że nie wziąwszy, byłbym uboższy na duchu ;)

Jeśli za misję wziąłeś sobie przybliżenie i popularyzację gatunku - w moim przypadku zadziałało, czuję, że będę w tym grzebał. Dziękóweczka.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

14-03-2020, 10:46

Co?? Jak to dwa razy? A wszystkiego jest 52 strony? Ktoś jeszcze tak ma?
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 10:56

nie. u mnie nie ma tej promki.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
maciek z klanu

14-03-2020, 11:13

Też nie
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

14-03-2020, 11:33

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Co?? Jak to dwa razy? A wszystkiego jest 52 strony?
Strony u mnie lecą tak: <wszystko dobrze> 24 - 25 - 26 - 25 - 26 - 27 - 28 - 27 -28 - 29 <wszystko dobrze>

Po prostu arkusz środkowy wszyty jest dwa razy ;)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

14-03-2020, 13:08

No powiem tak, jeśli nawet na masterfulu nie ma kto tego zina zjebać że jest denny, to znaczy że chyba naprawdę jest dobrze.
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 13:11

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:No powiem tak, jeśli nawet na masterfulu nie ma kto tego zina zjebać że jest denny, to znaczy że chyba naprawdę jest dobrze.
zawsze może ktoś sie pojawić ;_)

prosił prosił .... ponieśli wilka razy kilka.
lys på slutten av lys
Heretyk

14-03-2020, 13:13

ja mogę zjebać bez czytania jak coś
Awatar użytkownika
Ascetic

14-03-2020, 13:14

Heretyk pisze:ja mogę zjebać bez czytania jak coś
brawo! lecisz, bo nam tu seba zara się zgalareci z samouwielbienia.
lys på slutten av lys
Heretyk

14-03-2020, 13:46

nie, bo znowu napisze że go prześladuję ;)

niech się chłopak bawi. życzę mu dobrze bo jestem od jakiegoś czasu "nowym" człowiekiem hehe
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

14-03-2020, 22:43

Ascetic pisze:
Heretyk pisze:ja mogę zjebać bez czytania jak coś
brawo! lecisz, bo nam tu seba zara się zgalareci z samouwielbienia.
Wręcz przeciwnie, jestem typem perfekcjonisty który będzie międlić projekt do porzygu jeśli nie jest wciąż zadowolony, i sam siebie pierwsz opierdole, jak zrobiłem to z literówkami i słabymi moim zdaniem wywiadami. Po prostu nie ufam pochwałom ludzi których nie znam, a was tu jakby troszkę znam i wiem, ze jak będzie się do czego czepić, to nie będziecie sobie żałować, bo dla was nie jestem tym gościem od zina, tylko sepciem co to sobie pisze razem z wami od lat i jesteśmy tu na równych zasadach. Z, dajmy na to, nastoletnia fanka DS z Bratysławy wiem ze tak raczej nie będzie. Zreszta kurwa, tu nie chodzi w ogole o mnie, jak ktoś kumaty to zauważy, ze w całym numerze nie ma mojego imienia, ani pseudonimu, ani w ogole kto to robił. Dlatego tutejszych głosów słucham ze zdwojona uwaga. Btw mam nadzieje ze wszyscy się znaleźli w hall of famę;)
Awatar użytkownika
Hatefire

14-03-2020, 22:50

Kurna aż mnie kusi żeby kupić, coby później cię zjebać. Tak w ciemno jednak nie wypada ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

14-03-2020, 23:04

Hatefire pisze:Kurna aż mnie kusi żeby kupić, coby później cię zjebać. Tak w ciemno jednak nie wypada ;-)
Masz racje, jeśli Cię to nie interesuje i jestem tego świadomy, to nawet nie wiem, czy bym sprzedał, bo szczerze to popularyzacja mnie wcale nie interesuje, ta muzyka powinna zostać w głębokiej leśnej dupie gdzie nikt poza mrocznymi piwnicznymi czarnoksiężnikami o niej nie słyszał. Nakład się rozejdzie i tak bez żadnej promocji z tego co widzę.

Jeśli dobrze liczę to zostały 3-4 sztuki.
Awatar użytkownika
Hatefire

14-03-2020, 23:12

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Masz racje, jeśli Cię to nie interesuje i jestem tego świadomy, to nawet nie wiem, czy bym sprzedał, bo szczerze to popularyzacja mnie wcale nie interesuje, ta muzyka powinna zostać w głębokiej leśnej dupie gdzie nikt poza mrocznymi piwnicznymi czarnoksiężnikami o niej nie słyszał. Nakład się rozejdzie i tak bez żadnej promocji z tego co widzę.

Jeśli dobrze liczę to zostały 3-4 sztuki.
Mam nadzieję, że wiesz, że robię sobie jaja i piszę na forume z nudów. Kupować nie chcę, a samą zajawkę szanuję ;-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

14-03-2020, 23:22

Dziękuje. Fajnie się czyta dobre słowa gdy padają nawet ze strony ludzi niezwiązanych z ta muzyka bezpośrednio, jak prometheus, Pesten czy Ty. A jako ze lada chwila poleci ostatnia sztuka (i jestemmpewien ze wtedy dopiero się okaże ze o kimś zapomniałem komu miałem dać egzemplarz), a wtedy zrobię sobie z miesiąc wakacji, odpocznę, i wrócę przeanalizować błędy. Mam ambicje, zeby każdy kolejny numer był chociaż odrobine większy, choćby o jeden wywiad, i tym samym skoro tutaj było ich 11, to bez kozery na kolejny powiem 15 p, 3 artykuły i strona więcej recenzji. Powiem więcej, mam zamiar na okładce kolejnego numeru mieć Summoning, na trzecim Mortiisa, a na czwartym Burzum. Taka mi się wizja maluje. Btw kolega Tommek zostaje ze mna i wyglada na to, ze w takim dwuosobowym składzie będziemy to ciągnąć. Mam nadzieje, ze single malt z paczki ode mnie Zdezynfekował go w tym trudnym czasie.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

14-03-2020, 23:26

O Btw zrobiłem sobie taka mapkę tego gdzie zin jest już lub będzie. Taka ciekawostka

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewe ... znXyt_c4pM
Awatar użytkownika
Hatefire

14-03-2020, 23:34

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:Dziękuje. Fajnie się czyta dobre słowa gdy padają nawet ze strony ludzi niezwiązanych z ta muzyka bezpośrednio
Doceniam ludzi, którzy, może to zabrzmi górnolotnie, dodają cegiełkę do szeroko rozumianej kultury, nawet jak akurat ta część mnie nie interesuje. Zwłaszcza jak to robią bezinteresownie. To, że mam swoje nieprzychylne zdanie na temat subkultury backpackingu, co wyraziłem tu, nie znaczy, że mam do ciebie coś osobiście. Mam nadzieję, że też nie żywisz urazy, że jestem niezbyt przychylny fragmentowi twojej życiowej aktywności.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

14-03-2020, 23:59

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:O Btw zrobiłem sobie taka mapkę tego gdzie zin jest już lub będzie. Taka ciekawostka

https://www.google.com/maps/d/u/0/viewe ... znXyt_c4pM
Wygląda jak mapa pandemii :) dobrze że
zdążyłeś wysłać zagraniczne przesyłki bo,
POCZTA zablokowała nadawanie takowych.
ODPOWIEDZ