kompletnie nie znasz moich poglądów politycznych. poznało je dosłownie kila osób z tego miejsca - w kontakcie osobistym. możesz tylko spekulować i nakładać sobie swoje wyobrażenie. jak np. pojeb wolf. że jak z warszawy i powiedzmy na tą chwilę beneficjent jednego z systemów, to na pewno lewus. to jest ślepa uliczka dla przygłupów. nie idź tą drogą.Pacjent pisze:Widzisz. Twój świat to dziecinne zaprzeczanie poglądom innych, bez podania kontrargumentów, i jakieś żenujące analizy w stylu politycznie poprawnej sztampy "Żydzi, masoni, cykliści". Słabe to, ale pozdrawiam.
obawiam, się, że to Twoja diagnoza jest niepoparta żadnymi argumentami. bo jakimi może być? nie posiadasz wiedzy, że to akurat żydy rządzą światem. bo jesteś za krótki, tak jak i ja, aby taką wiedzę posiadać. ale swobodnie się na ten temat wypowiadasz. w przeciwieństwei do mnie. co nie znaczy, że też tak nie uważam. tutaj jest zasadnicza różnica. w tym, też, że takie wypowiedzi szkodzą w ogólnej percepcji "prawej strony". bo się szybciutko wystawiają na takie zaopiniowanie jak moje. mam nadzieję, że rozumiesz co chcę przze to powiedzieć. ani miejsce, ani czas na takie artykułowanie. dlatego też walka na argumenty, w momencie, kiedy nie posiadamy dostatecznej wiedzy nie mają sensu. tutaj raczej operuje się na przeświadczeniu, czy własnej analizie różnych faktów. ale po raz chyba już dziesiętny. bardzo złe miejsce do agitacji.
też oczywiście pozdrawiam i polecam jak już się tak czujesz porządnym polakiem, cokolwiek by to miało znaczyć, weź się ku... do roboty. bo widzę aktywność w godzinach, gdzie ktoś za ciebie płaci. a twoim psim polskim obowiązkiem jest zasuwanie. jak nie dla niemieckiego pracodawcy to przynajamniej dla podatków, które on odprowadza. nawet wódki nie kupujesz. jakbyś był teraz najebany, to przynajmniej akcyzę byś uregulował propaństwowo. a tak. tylko walenie w klawiaturę. i mierzenie się na to kto jest większym polakiem. a to już dawno ustalone jest. na pierwszy miejscu JP2, na drugim Bolek, a na trzecim egzekwo: Kowalczyk, Małysz, Stoch, Lewy i ten dziwkarz chodziarz, którego nazwiska nie pamiętam.
tyle. ku chwale podatkom.