bardzo fajnie napisane. Właściwie to będę się musiał przyjrzeć bliżej ich twórczości, bo nazwę kojarzę już od dawna, ale dzwięków niestety jeszcze nie[V] pisze:
ESPLENDOR GEOMETRICO – EL ACERO DEL PARTIDO/ HEROE DEL TRABAJO, Tic Tac, [1982]
Encyklopedia Masterfula - tu komentujemy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed, Skaut
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
-
[V]
Re:
o,fajnie ze ktos zauwazyl haha.. dyskografia EG jest dosc obszerna,mnostwo rzeczy do zbadania. Nocturnal Emissions znam bardzo slabo niestety..Skaut pisze:bardzo fajnie napisane. Właściwie to będę się musiał przyjrzeć bliżej ich twórczości, bo nazwę kojarzę już od dawna, ale dzwięków niestety jeszcze nie[V] pisze:
ESPLENDOR GEOMETRICO – EL ACERO DEL PARTIDO/ HEROE DEL TRABAJO, Tic Tac, [1982]
Z podobnych niewiadomych, to chyba warto też sięgnąć po Nocturnal Emissions, tyle, że liczba ich wydawnictw mnie przeraża i właściwie to nie wiem od czego zacząć. Ktoś jest w stanie skrobnąć coś więcej odnośnie NE?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- longinus696
- zahartowany metalizator
Re: Encyklopedia Masterfula - tu komentujemy
Z dyskografii NOCTURNAL EMISSIONS, z tego co pamiętam, bardzo dobre było "Fruiting Body" oraz "Drowning in a Sea of Bliss". Muszę się w końcu zebrać i znów coś skrobnąć, to może właśnie ich na ruszt wrzucę.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Skaut
- Scaarph
ja odczucia miałem zupełnie inne - pomyślałem sobie, że zamiast wypierdalać na śmietnik po jednym poście może po prostu vulturowi dać bana w tym temacie
byłoby prościej 
no, żarty żartami, prawda jest taka, że ja zwyczajnie nienawidzę tych wszystkich nirvan i kornów, a kolega vulture akurat trafia z tym bezbłędnie
no, żarty żartami, prawda jest taka, że ja zwyczajnie nienawidzę tych wszystkich nirvan i kornów, a kolega vulture akurat trafia z tym bezbłędnie
- Riven
- Kontakt:
in utero znakomita plyta, jak zreszta wiekszosc materialu Nirvany.
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
Skaut> Ten caly srorn na debiucie przynajmniej ma jakiegos pazura, w przeciwienstwie do tych pizdowatych pierdol ktore lansujesz 
- Skaut
no, pewnie grzebał Tobie tym pazurem w dupie, że sie dałeś na to granie nabraćRiven pisze:Skaut> Ten caly srorn na debiucie przynajmniej ma jakiegos pazura, w przeciwienstwie do tych pizdowatych pierdol ktore lansujesz
Aha, ja niczego nie "lansuje".
Coś tam było! Człowiek!
- Skaut
można nienawidzieć, ale o ile Korn to taka małpa z zoo, tak o najlepszej Nirvanie warto jednak wspomniećScaarph pisze:ja odczucia miałem zupełnie inne - pomyślałem sobie, że zamiast wypierdalać na śmietnik po jednym poście może po prostu vulturowi dać bana w tym temaciebyłoby prościej
Coś tam było! Człowiek!
-
[V]
Re:
Roots nie bedzie. btw wypierdol mi komentarz tego czarnuchaSkaut pisze:można nienawidzieć, ale o ile Korn to taka małpa z zoo, tak o najlepszej Nirvanie warto jednak wspomniećScaarph pisze:ja odczucia miałem zupełnie inne - pomyślałem sobie, że zamiast wypierdalać na śmietnik po jednym poście może po prostu vulturowi dać bana w tym temaciebyłoby prościej
no, żarty żartami, prawda jest taka, że ja zwyczajnie nienawidzę tych wszystkich nirvan i kornów, a kolega vulture akurat trafia z tym bezbłędnieJa się tylko boję, że niedługo Vulture w encyklopedii "Roots" Sepultury opisze
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
Re:
pokazales mi brak znajomosci wszystkich plyt Srajzis, do czego sie otwarcie przyznaje. W innej kwestii - nie wiem o czym mowisz. Pestilence? Znam od lat i bardzo cenie, Testimony swego czasu mocno katowalem. Choc oczywiscie nie jest to zespol, nad ktorym jakos specjalnie bym sie palowal. No ale mozesz sobie wmawiac co chcesz, z mojej strony EOT.Skaut pisze:no, pewnie grzebał Tobie tym pazurem w dupie, że sie dałeś na to granie nabraćRiven pisze:Skaut> Ten caly srorn na debiucie przynajmniej ma jakiegos pazura, w przeciwienstwie do tych pizdowatych pierdol ktore lansujeszJak widać to Ty się z leksza podkurwiłeś, kiedy wykazałem Tobie brak kompetencji.
Aha, ja niczego nie "lansuje".
- Scaarph
Re:
dlatego bana mu, profilaktycznie!Skaut pisze:można nienawidzieć, ale o ile Korn to taka małpa z zoo, tak o najlepszej Nirvanie warto jednak wspomniećScaarph pisze:ja odczucia miałem zupełnie inne - pomyślałem sobie, że zamiast wypierdalać na śmietnik po jednym poście może po prostu vulturowi dać bana w tym temaciebyłoby prościej
no, żarty żartami, prawda jest taka, że ja zwyczajnie nienawidzę tych wszystkich nirvan i kornów, a kolega vulture akurat trafia z tym bezbłędnieJa się tylko boję, że niedługo Vulture w encyklopedii "Roots" Sepultury opisze
nie no, ja tam nie odmawiam nirvanie jakichśtam wartości, czy to muzycznych, czy jakichkolwiek innych. ja tylko nienawidzę pasjami takich swetrowych zespołów. wiem, jestem ignorantem i zacofanym zakutym łbem, ale dla mnie nirvany i inne korny prezentują to, czego szczerze w muzyce nienawidzę i już.
- Triceratops
Znaczy co, chcialbys czytac tylko o tym co znasz i lubisz? Bes sesu.
woodpecker from space
- Scaarph
niekoniecznie tylko o tym co znam, ale milej by mi się czytało, gdyby tekst dotyczył płyty, którą po przesłuchaniu polubię 
- hcpig
-
[V]
sorry,ale oklepane to masz te zdziry w avatarzehcpig pisze:No ale nie takie oklepane rzeczy.
- hcpig
Ale serio macie ludzie trochę ambicji i można by powyciągać trochę mniej oczywistych płyt. To że recenzja sama w sobie jest ciekawie napisana to połowa roboty. Niedługo ktoś wlepi SLAYER albo LED ZEPPELIN.
Yare Yare Daze
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Dlaczego?Triceratops pisze:Znaczy co, chcialbys czytac tylko o tym co znasz i lubisz? Bes sesu.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran