NEGURA BUNGET
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
Jakie wady odnotowujesz?
[/quote]
nie będę się na siłę znęcał, poprzednie wchodzą mi lepiej, mam tę płyte od bardzo bardzo niedawna, byc może w trakcie dalszego obcowania będzie lepiej, ale na dziś nie wiem, czy będzie to obcowanie częste, tak jak "Maiastru..." czy przede wszystkim "'N Crugu..." mi podeszły momentalnie, tak "OM" na dzisiaj nie
Jakie wady odnotowujesz?

nie będę się na siłę znęcał, poprzednie wchodzą mi lepiej, mam tę płyte od bardzo bardzo niedawna, byc może w trakcie dalszego obcowania będzie lepiej, ale na dziś nie wiem, czy będzie to obcowanie częste, tak jak "Maiastru..." czy przede wszystkim "'N Crugu..." mi podeszły momentalnie, tak "OM" na dzisiaj nie
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- OD-BYT
- rozkręca się
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez JOYLESS[/i]
Bardzo lubie muzyke Negura Bunget. Wprawdzie myslalem, ze sa bardziej ekstremalni ideologicznie, ale nie mam nic przeciwko nim, a sama muzyka rozpierdala. [/quote]
"Ekstrema ideologiczna" jest dobra dla dzieciaków. Czytałem wywiad z tymi chłopakami. Goście na poważnie interesują się przeszłością swojego narodu , jeden pisze nawet magisterkę na temat ludu zamieszkującego Rumunię w dalekiej przeszłości , więc nie jest to pierdolenie jakiegoś niedouka o "pogańskiej sile z lasu", jakie serwuje nam większość pogańskich pajaców ze stajni Eastside. Ale pal licho przesłanie ideologiczne - ważne, że muzykę tworzą świetną.
Bardzo lubie muzyke Negura Bunget. Wprawdzie myslalem, ze sa bardziej ekstremalni ideologicznie, ale nie mam nic przeciwko nim, a sama muzyka rozpierdala. [/quote]
"Ekstrema ideologiczna" jest dobra dla dzieciaków. Czytałem wywiad z tymi chłopakami. Goście na poważnie interesują się przeszłością swojego narodu , jeden pisze nawet magisterkę na temat ludu zamieszkującego Rumunię w dalekiej przeszłości , więc nie jest to pierdolenie jakiegoś niedouka o "pogańskiej sile z lasu", jakie serwuje nam większość pogańskich pajaców ze stajni Eastside. Ale pal licho przesłanie ideologiczne - ważne, że muzykę tworzą świetną.
-Najdroższy libertynie - powiedziałam - a więc lubisz tyłek !
-Ach ! Pani, czy istnieje w świecie wyborniejsza rozkosz ?
-Ach ! Pani, czy istnieje w świecie wyborniejsza rozkosz ?
- Trojan
- postuje jak opętany!
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
Od tygodnia nie mogę uwolnić się od nowej płyty. Jest absolutnie genialna. [/quote]
i akurat jest zajebista aura na jej słuchanie
Od tygodnia nie mogę uwolnić się od nowej płyty. Jest absolutnie genialna. [/quote]
i akurat jest zajebista aura na jej słuchanie
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Duban
Wieści prosto z Rumunii:
[i]Negura Bunget Gigs:
16 Dec 2006 - Paris (FR) - La Loco
17 Dec 2006 - Lyon (FR)
04 Apr 2007 - Budapest (HU) + Adultery
05 Apr 2007 - TBA + Adultery
06 Apr 2007 - Ostrava (CZ) + Adultery
07 Apr 2007 - Katowice (PL) + Adultery
08 Apr 2007 - Praga (CZ) + Adultery
20-21 jul 2007 - Pößneck (DE) - Hell's Pleasure Festival + Secrets of the Moon[/i]
to co? widzimy się w kwietniu w Stalinogrodzie?
[i]Negura Bunget Gigs:
16 Dec 2006 - Paris (FR) - La Loco
17 Dec 2006 - Lyon (FR)
04 Apr 2007 - Budapest (HU) + Adultery
05 Apr 2007 - TBA + Adultery
06 Apr 2007 - Ostrava (CZ) + Adultery
07 Apr 2007 - Katowice (PL) + Adultery
08 Apr 2007 - Praga (CZ) + Adultery
20-21 jul 2007 - Pößneck (DE) - Hell's Pleasure Festival + Secrets of the Moon[/i]
to co? widzimy się w kwietniu w Stalinogrodzie?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Raagoon
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
pomału nieśmiało najnowsza płyta do mnie dociera, no fajna jest, może nie wyrwała mnie z onuc, ale jest bardzo OK [/quote]
daj znac jak dokonasz odkrycia, ze to najlepsze co dotad stworzyli
jeden fakt jest niepodwazalny: wieczorem w lesie, zwlaszcza o tej porze roku, ta plyta gniecie (jak to teraz mlodziez fekalnie okresla)
pomału nieśmiało najnowsza płyta do mnie dociera, no fajna jest, może nie wyrwała mnie z onuc, ale jest bardzo OK [/quote]
daj znac jak dokonasz odkrycia, ze to najlepsze co dotad stworzyli

jeden fakt jest niepodwazalny: wieczorem w lesie, zwlaszcza o tej porze roku, ta plyta gniecie (jak to teraz mlodziez fekalnie okresla)
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła