Jabole
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Jabole
o sraczka słowo klucz, kiedyś kumpel w ramach inwestycji wpadł na pomysł że zamiast walić browary będziemy pić "wino" z kartoniku z carefura za nie wiem 5zł czy jakoś tak ? w sumie nawet nawet było jak dla mnie ale to chyba było jedyne jakie piłem więc porównania nie mam

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jaka sraczka, co za pokolenie platkow sniegu. Kiedys po polibudach jak juz hajs sie konczyl a czlowiek chcial sie napic, to najtanszym i najskuteczniejszym sposobem bylo kupienie w kilku paru winek i duzy chleb. Chleb sie wrzucalo do duzej wanienki i zalewalo paroma winami. Potem sie te pulpe jadlo lyzka, bylo obrzydliwe, ale skladalo okrutnie i dlugo trzymalo w chuj. Oczywiscie znam to tylko z opowiesci starszych koleguw
woodpecker from space
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ To już brzmi jak menelskie science-fiction albo żul-fiction 

- nagrobek
- zahartowany metalizator
pozniej pewnie jeszcze srali i rzygali do tej wanienki i dalej jedli łyżkami żeby nic się nie zmarnowało
-
- postuje jak opętany!
Patykiem pisane i Jabłuszko Sandomierskie to królowie w "smaku". Jeszcze chlałem jak pojebany Cavaliera w tekturowym opakowaniu. Był też Cavalier Miętowy ale takie smaki pili nie ludzie. Jabol miętowy, ja jebje. Lubiłem ładować pryty z dziewczynami bo przy połowie już się dobierały do berła. Piękne czasy.