NIGHTLY GALE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Atreju
- postuje jak opętany!
Re: NIGHTLY GALE
"Imprint" mnie zmasakrował zaraz po premierze. Zawsze słuchałem niemal na klęczkach. Oczywiście i ta płyta, podobnie jak "Illusion of evil" dumnie zdobią półkę. Czekam na nowy album!
- moonfire
- zahartowany metalizator
Laura spoko, nawet teledysk niezły, taki polski. Posłuchałem też coveru AIC. Pewnych rzeczy nie powinno się robić.
- Atreju
- postuje jak opętany!

10 czerwca miała premierę nowa płyta "Lust".
Tracklista:
1. Doctor
2. Laura
3. David
4. Jar of Joy
5. Martha
6. Would (Alice In Chains cover)
Płyta jest już dostępna w sprzedaży. Można ją zamawiać w internetowym sklepie empik: http://www.empik.com/lust-nightly-gale, ... 5,muzyka-p
Teledysk do kawałka "Laura":
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- zaczyna szaleć
No ale jest....jutro trzeba do sklepu. Bardzo ich lubięnicram pisze:Roczna obsuwa...
- Atreju
- postuje jak opętany!
Krążą słuchy, że w "fizycznych" sklepach nie można znaleźć. Nie wiem, czy to prawda, ale chyba na razie można tylko w netowym empiku.
Ładnie wydany digipak, choć nie znoszę digi. RDS się postarał. Tylko booklet wkładany od wewnętrznej i wyjmowanie może być lekko niewygodne.
Ładnie wydany digipak, choć nie znoszę digi. RDS się postarał. Tylko booklet wkładany od wewnętrznej i wyjmowanie może być lekko niewygodne.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Atreju czy Ci nie żal? Atreju, wracaj do hal!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Atreju
- postuje jak opętany!
Ponoć płyty pojawiły się w Saturnie, a w empiku on-line jest opcja odbioru w dowolnym punkcie "na mieście", więc nie jest źle.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
w Saturnie widziałem już w zeszłym tygodniu