VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wachu
- rozkręca się
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Wachu[/i]
najlepsze płyty Vadera to Black to the Blind,The Beast i Impressions in Blood, i pare starych utworów [/quote]
rotfl, drugie demo, samym intrem rozwala to co wymieniłeś
robię sobie powtórkę z Vader, właśnie leci De Profundis, mogę tylko ubolewać nad tym, że Peter nie ma już takich pomysłów jak w tamtych latach, gdyby trzymali taki poziom, byliby bezkonkurencyjni na polskiej scenie( Yattering mógłby im podskoczyć ) a i na światowej nie znaleźli by wielu rywali. Impressions in Blood jest nigodna leżeć nawet 5 półek poniżej De Profundis i Morbid Reich.
najlepsze płyty Vadera to Black to the Blind,The Beast i Impressions in Blood, i pare starych utworów [/quote]
rotfl, drugie demo, samym intrem rozwala to co wymieniłeś
robię sobie powtórkę z Vader, właśnie leci De Profundis, mogę tylko ubolewać nad tym, że Peter nie ma już takich pomysłów jak w tamtych latach, gdyby trzymali taki poziom, byliby bezkonkurencyjni na polskiej scenie( Yattering mógłby im podskoczyć ) a i na światowej nie znaleźli by wielu rywali. Impressions in Blood jest nigodna leżeć nawet 5 półek poniżej De Profundis i Morbid Reich.
- Wachu
- rozkręca się
[URL=http://imageshack.us][img]http://img182.imageshack.us/img182/476/vader8px6.jpg[/img][/URL]
KUUURWAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
KUUURWAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Wachu
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez moribund[/i]
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
ty to nie dosc ze jestes gluchy to jeszcze glupi.stary najpierw gadasz takie skwary ze wizun krzywo gra a teraz takie plyty wymieniasz.mam teorie ze masz 13 lat i wymieniles bllack to the blind bo starsi koledzy sie nimi jaraja a te dwie ostatnie moze slyszales. [/quote]
nie. a jaki wizun, bo hyba nicki pojebałeś
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
ty to nie dosc ze jestes gluchy to jeszcze glupi.stary najpierw gadasz takie skwary ze wizun krzywo gra a teraz takie plyty wymieniasz.mam teorie ze masz 13 lat i wymieniles bllack to the blind bo starsi koledzy sie nimi jaraja a te dwie ostatnie moze slyszales. [/quote]
nie. a jaki wizun, bo hyba nicki pojebałeś
- Wachu
- rozkręca się
- Wachu
- rozkręca się
- Wachu
- rozkręca się
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Wachu
- rozkręca się
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Wciąż nie padły nazwy tych "lepszych" polskich kapel należących do światowej czołówki. Ktoś wymienił Yattering. Chyba już ich nie ma i pozamiatane. Z Dissenter niestety chyba podobnie, a szkoda bo ostatnia była rzeczywiście na poziomie. Lost Soul i Azarath też wcześniej wymienione. Pierwszy idzie w górę i oby im się udało. Drugi nagrywa świetne albumy, czasem zagra ognisty koncert (trasy to w ich przypadku rzadkość) ale w to, że kiedyś będą jeździć w miesięczne trasy po świecie i sprzedawać po kilkadziesiąt tysięcy płyt jakoś nie wierzę. Powstaje pytanie co jest obiektywną miarą czy kapela należy do tej czołówki czy nie. Nie może nią być ani osobisty gust, ani ostatni album zespołu. Bo w takim wypadku i Slayer i Morbid Angel to słabe orkiestry nie zasługujące na miejscówkę w panteonie najlepszych. Co oczywiście jest nieprawdą...