Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
19-01-2019, 17:23
pr0metheus pisze:Heretyk pisze:
niby tak, ale wiesz, ciężko od tego uciec. w autobusie o tym pierdolą. w pracy, w radiu, w każdej telewizji itd, czy ktoś się zna , czy nie zna ma "swoje" zdanie. wielkiego męczennika robią z chłopa. trudno się odciąć.
a w radiu zet sie dzisiaj niemal zesrali. pani redaktor powiedziala ze jesli ludzie by uzywali tylko slow "dziekuje" , "prosze" , "przepraszam", swiat bylby lepszym miejscem. ale najbardziej kwiklem jak gosc w studiu stwierdzil w odpowiedzi ,ze oczywiscie musimy myslec jakich uzywac slow,ale tez w jaki sposob ich uzywamy, bo to moze zmieniac postac rzeczy. rozkminy jak w podstawowce na jezyku polskim :D
och tak, kurwa, zjednoczmy się, przemyślmy to, żałujmy za grzechy i załóżmy jedną partie. niech sie nazywa popissldpslkukiz, zaraz mnie chuj strzeli
-
nagrobek
- zahartowany metalizator
19-01-2019, 17:24
535 pisze:Wydaje mi się , że to musi być wyższa szkoła jazdy, by zajmować się tematami nas nie dotyczącymi i wkurwiającymi. Dodatkowo potem toczyć gorącą dyskusję przez kilkanaście stron w kilku wątkach jednocześnie. Nie szkoda wam czasu chłopaki?
weź se to wydrukuj i przeczytaj za każdym razem zanim znów zaczniesz toczyć goraca dyskusje w kolejnym temacie o koncertach live nation:)
-
Hatefire
19-01-2019, 17:27
Heretyk pisze:ale bez jaj... można nie wiedzieć gdzie jest jebany bangladesz czy honduras, ale Krym? ludzie są aż tak głupi? :(
Prawdziwa historia. Znajomi z roboty, obydwoje z wyższym wykształceniem, wybierali się w turystyczną objazdówkę po Holandii i Belgii. On się pochwalił, że nieźle zna niemiecki i dzięki temu będzie bez problemu porozumiewał się z autochtonami, bowiem myślał, że mówią tam własnie w tym języku. Byli bardzo zdziwieni kiedy ich uświadomiłem, że w tych krajach mówią jednak innymi językami.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
535
19-01-2019, 17:33
nagrobek pisze:535 pisze:Wydaje mi się , że to musi być wyższa szkoła jazdy, by zajmować się tematami nas nie dotyczącymi i wkurwiającymi. Dodatkowo potem toczyć gorącą dyskusję przez kilkanaście stron w kilku wątkach jednocześnie. Nie szkoda wam czasu chłopaki?
weź se to wydrukuj i przeczytaj za każdym razem zanim znów zaczniesz toczyć goraca dyskusje w kolejnym temacie o koncertach live nation:)
Ty zaś napisz sobie coś w stylu "Wydaje mi się,że umiem już czytać , a do tego dysponuję elementarnym poczuciem humoru" również wydrukuj i przypnij na lodówce.
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
19-01-2019, 17:35
Hatefire pisze:Heretyk pisze:ale bez jaj... można nie wiedzieć gdzie jest jebany bangladesz czy honduras, ale Krym? ludzie są aż tak głupi? :(
Prawdziwa historia. Znajomi z roboty, obydwoje z wyższym wykształceniem, wybierali się w turystyczną objazdówkę po Holandii i Belgii. On się pochwalił, że nieźle zna niemiecki i dzięki temu będzie bez problemu porozumiewał się z autochtonami, bowiem myślał, że mówią tam własnie w tym języku. Byli bardzo zdziwieni kiedy ich uświadomiłem, że w tych krajach mówią jednak innymi językami.
To jest nic. 99% Polaków myśli, że RFN nie istnieje, a w 1990 roku miało miejsce zjednoczenie dotychczasowych państw niemieckich i stworzenie jednego pod szyldem Niemcy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
535
19-01-2019, 17:38
To jest wszystko chuj. Podobno są tacy którzy uważają, że Czesi i Holendrzy to ludzie nieszczęśliwi, a Szwecji już nie ma.
-
nagrobek
19-01-2019, 17:42
535 pisze:nagrobek pisze:535 pisze:Wydaje mi się , że to musi być wyższa szkoła jazdy, by zajmować się tematami nas nie dotyczącymi i wkurwiającymi. Dodatkowo potem toczyć gorącą dyskusję przez kilkanaście stron w kilku wątkach jednocześnie. Nie szkoda wam czasu chłopaki?
Ty zaś napisz sobie coś w stylu "Wydaje mi się,że umiem już czytać , a do tego dysponuję elementarnym poczuciem humoru" również wydrukuj i przypnij na lodówce.
a dziękuje, ja akurat nie potrzebuje ale dzięki za radę wuju:)
-
535
19-01-2019, 17:46
nagrobek pisze:535 pisze:nagrobek pisze:[quote="535"Wydaje mi się , że to musi być wyższa szkoła jazdy, by zajmować się tematami nas nie dotyczącymi i wkurwiającymi. Dodatkowo potem toczyć gorącą dyskusję przez kilkanaście stron w kilku wątkach jednocześnie. Nie szkoda wam czasu chłopaki?
a dziękuje, ja akurat nie potrzebuje ale dzięki za radę wuju:)[/quote]
Po tym co piszesz widzę że jednak potrzebujesz. Bo z czytaniem kiepsko, podejście słabe, a rozumienie w ogóle na łopatkach.
-
Lukass
19-01-2019, 18:12
Heretyk pisze:ludzie są aż tak głupi? :(
Są, są...
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Heretyk
19-01-2019, 18:13
Hatefire pisze:Heretyk pisze:ale bez jaj... można nie wiedzieć gdzie jest jebany bangladesz czy honduras, ale Krym? ludzie są aż tak głupi? :(
no co zrobić. też mam debili w robocie, ale nie aż takich. uśmiechnąć się i pierdolić to wszystko
-
Heretyk
19-01-2019, 18:20
Lukass pisze:Heretyk pisze:ludzie są aż tak głupi? :(
Są, są...
wiesz, to jest wszystko bardzo ciekawe, bo nie raz się zastanawiam i ogólnie nie twierdzę, że jestem jakimś wybitnie inteligentnym człowiekiem, mam niby to wyższe wykształcenie, ale w tej chwili ma je każdy kto chce.czytam w chuj książek, gazet, non stop się kształcę na własną rękę w jakimś tam sensie itd i mimo wszystko nadal "wiem, że nic nie wiem". zdaję sobie przy tym sprawę, że istnieje spore grono osób przy których intelektualnie nie istnieję, ale też jest ocean jakiegoś jebanego bezmyślnego planktonu,żyjącego z dnia na dzień i nie mającego pojęcia o niczym...natomiast są chyba takie tematy, o których każdy powinien mieć jakieś elementarne pojęcie? to jest ogólnie chyba temat na dość długą i raczej nierozwiązywalną dyskusję.
-
Lukass
19-01-2019, 18:32
^ W sumie nie wiem, gdzie nakreślić granicę, ale poza przypadkami wspomnianego "bezmyślnego planktonu" znam też pewną grupę ludzi, którzy są intelektualnie mocni, czy wręcz błyskotliwi, ale w teście z tzw. wiedzy ogólnej wypadli by bardzo kiepsko. Może to kwestia nawału informacji w mojej dziedzinie? Są tacy, którzy skupiają się całkowicie na tym, czym się zajmują, i nie mają czasu/nie czują potrzeby, żeby dbać o inne kwestie. Zazwyczaj dobrze na tym wychodzą.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
-
byrgh
19-01-2019, 19:51
Pacjent pisze:Wybitnie oburza mnie "Santo subito" Adamowicza, zwłaszcza w wykonaniu jego niedawnych politycznych przyjaciół, którzy odsunęli się od niego, poniekąd słusznie, po sprawach sądowych i aferze Amber Gold. Taktownie byłoby przyjąć koncepcję "ciszej nad tą trumną".
W każdym razie, na pocieszenie i pokrzepienie serc Owsiak po pogrzebie ogłosił, że zostaje. Uff, przynajmniej Polska ocalona.
-
BOLEK
- weteran forumowych bitew
19-01-2019, 21:31
byrgh pisze:Pacjent pisze:Wybitnie oburza mnie "Santo subito" Adamowicza, zwłaszcza w wykonaniu jego niedawnych politycznych przyjaciół, którzy odsunęli się od niego, poniekąd słusznie, po sprawach sądowych i aferze Amber Gold. Taktownie byłoby przyjąć koncepcję "ciszej nad tą trumną".
W każdym razie, na pocieszenie i pokrzepienie serc Owsiak po pogrzebie ogłosił, że zostaje. Uff, przynajmniej Polska ocalona.
nie do końca bo kurde już wrócił na opuszczone stanowisko
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
macko76
- zaczyna szaleć
25-01-2019, 02:07
Owsiak za kase nie takie rzeczy pewnie robil.
Generalnie ten typ mnie nie wkurwia bo trzepie frajerow na kase . Ma do tego takie same prawo jak Rydzyk , hehe jak mozna ujadac na jednego nie mowiac tego samego o drugim.
wkurwia mnie debilizm i zaslepienie osob ktore sie kloca o partie polityczna nie patrzac ze w tym kraju troche inaczej zalatwia sie kluczowe decyzje.
-
Lucek
- weteran forumowych bitew
25-01-2019, 02:52
porównanie owsiaka z rydzykiem, he he, wez kurwo młotka i pierdolnij sie w ten pusty łeb
-
uglak
25-01-2019, 08:45
co prawda Owsiak tez sprawnie przerzucil koszty organizowania swoich imprez na panstwo, ale to jednak nie ta klasa biznesmena co padre Rydzyk ;-)
Guilty of being right
-
dzik
25-01-2019, 13:10
Za chuj nie zrozumiem jak można Rydzyka uważać za biznesmena z klasą.
dobry kościół to kościół spalony
-
uglak
25-01-2019, 13:31
nie chodzilo mi o TAKA klase - bardziej o kaliber ;-)
Guilty of being right