VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: VADER
okładka nowej ep. W jakimś tam stopniu inspirowana Orgasmatron Motorhead, czy tylko mi się wydaje?

- ultravox
- zahartowany metalizator
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hmmmm......... hmmmmm...... buulee bphblueeee.... hmm.......
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Żułek

no ja jestem na nie jesli chodzi o okładke
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
Okładka tej Epki jest paskudna. Dziecinna i infantylna. Bez składu i ładu. Bazgroły Wiśniewskiego przy tym czymś to arcydzieło.
all the monsters will break your heart
-
nicram pisze:Okładka tej Epki jest paskudna. Dziecinna i infantylna. Bez składu i ładu. Bazgroły Wiśniewskiego przy tym czymś to arcydzieło.
Różnica pomiędzy Wiśniewskim a Petagno jest taka, że ten pierwszy używał programów graficznych, a ten drugi maluje. Co też poczytuję Petagno na plus, ale niestety nie zmienia to faktu, że tym razem po raz kolejny się nie popisał.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Dziwi mnie, że są jeszcze ludzie czekający na nowe płyty tego zespołu. Tyle ciekawszych muzycznych zjawisk się dzieje dookoła...
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Są jeszcze tacy. Mam znajomego, starego, prostego metalucha, dla którego cały metal to "Kreatorek", "Slejerek", "Vejderek" i "Morbidzi". I jak się można spodziewać, ostatnie płyty Kreatorka i Vejderka bardzo mu się podobają. Najlepszy Slejerek to dla niego DI, a Morbidzi to "Domination", potem już grali jakieś dziwactwa. Ale! Ostatnio, jak się z nim widziałem, powiedział mi, że polecono mu nowy polski zespół, który mu się spodobał, ale mi pewnie nie przypadnie do gustu, bo gra trochę jak IN FLAMES. Nazywa się głupio, bo MGŁA, i czy już znam. Powiedziałem, że oczywiście pierwsze słyszę.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- manieczki
sraka
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- mistrz forumowej ceremonii
no i w porządku. nie każdy musi gonić za nowościami. skoro mu to pasuje, to okDrone pisze:Są jeszcze tacy. Mam znajomego, starego, prostego metalucha, dla którego cały metal to "Kreatorek", "Slejerek", "Vejderek" i "Morbidzi". I jak się można spodziewać, ostatnie płyty Kreatorka i Vejderka bardzo mu się podobają. Najlepszy Slejerek to dla niego DI, a Morbidzi to "Domination", potem już grali jakieś dziwactwa. Ale! Ostatnio, jak się z nim widziałem, powiedział mi, że polecono mu nowy polski zespół, który mu się spodobał, ale mi pewnie nie przypadnie do gustu, bo gra trochę jak IN FLAMES. Nazywa się głupio, bo MGŁA, i czy już znam. Powiedziałem, że oczywiście pierwsze słyszę.
ja z kolei mam znajomego dla którego cały "metal" to gamma ray, helloween, sabaton, arch enemy, amon amarth i nightwish... to już cięższy przypadek :)