a ja się zastanawiam czy będzie opcja dokupienia świec, bo jak nie to trochę chujowoAlsvartr pisze:A ja się caly czas zastanawiam na chuj to komu. Pieniądze wywalone w błoto.
MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
Re: MORBID ANGEL
- aginsiak
- w mackach Zła
moj kolezka kupił te szuflady.W momencie jak probowal to skonstruowac ,cos tam pootwierac,zagrzebac w pudle wszystko zaczelo sie obrywac i łamać. Najchujowsza chujnia -tak to określil. Jak przeszluchal plyte to zaczal sie smiac i smieje sie do dnia dzisiejszego.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Ikea Extreme Metal?aginsiak pisze:jak probowal to skonstruowac ,cos tam pootwierac,zagrzebac w pudle wszystko zaczelo sie obrywac i łamać.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- aginsiak
- w mackach Zła
Ikea to przy tym podobno panzer szafa gdańskabeastov23 pisze:Ikea Extreme Metal?aginsiak pisze:jak probowal to skonstruowac ,cos tam pootwierac,zagrzebac w pudle wszystko zaczelo sie obrywac i łamać.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
co tu dużo gadać - zbłaźnili się płytą, doprawili tym tandetnym badziewiem. koniec Morbid Angel mili państwo.
- aginsiak
- w mackach Zła
jebac ich.Do Gateways bylo git z momentami ultra najlepszymi moimi w zyciu,potem błazenada po całości.plwam na ich nowa plyte ,sluchajac Ghost Reveries heheheheh
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Obyś miał rację, bo czuję w kościach, że to dopiero początek nowej ery w twórczości tych panów przeżywających kryzys wieku średniego. Zamiast wziąć się za młode dupeczki i tym leczyć ów kryzys, ci postanowili wziąć się za muzykę młodzieżową i jej super udany melanż z death metalem :-).Bonny pisze:co tu dużo gadać - zbłaźnili się płytą, doprawili tym tandetnym badziewiem. koniec Morbid Angel mili państwo.
all the monsters will break your heart
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Nowa plyta Morbid Angel jest dla Was Too Extreme! Ja jestem z niej zadowolony.
I AM MORBID
- evildead
- weteran forumowych bitew
ja wszystko rozumiem ale gdzie tam jest kurwa jakaś muzyka młodzieżowa? Wy w ogóle wiecie czego teraz młodzież słucha? Laibacha, Manowar, M.Manson? Czy może Muse, 30 Sec. To Mars i Kings Of Leon? Bo cuś mi się zdaje że bardziej tego drugiego.nicram pisze:Obyś miał rację, bo czuję w kościach, że to dopiero początek nowej ery w twórczości tych panów przeżywających kryzys wieku średniego. Zamiast wziąć się za młode dupeczki i tym leczyć ów kryzys, ci postanowili wziąć się za muzykę młodzieżową i jej super udany melanż z death metalem :-).Bonny pisze:co tu dużo gadać - zbłaźnili się płytą, doprawili tym tandetnym badziewiem. koniec Morbid Angel mili państwo.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Herezjarcha
- w mackach Zła
A co dziwnego jest w tej reklamie? Naprodukowali ołtarzyków to chcą sprzedać, logiczne. Tym bardziej, że Sandoval potrzebuje na lekarza, a Trey ma ponoć bardzo drogie hobby. Żona Vincenta nie wyrobi na ten cały majdan. Zresztą nawet nie wiem czy to całe Genitorturers to jakiś kasowy zespół. Tak mi się skojarzyła ta sytuacja z beznogim dziadkiem w mundurze z kartką "Inwalida wojenny doprasza się łaski"
- koreaniec
- w mackach Zła
No, mogliby tak zatytułować ten zestaw.Herezjarcha pisze:"Inwalida wojenny doprasza się łaski"
- Mol
- zahartowany metalizator
.Bonny pisze:co tu dużo gadać - zbłaźnili się płytą, doprawili tym tandetnym badziewiem. koniec Morbid Angel mili państwo.
- empir
Sranie w banie. Bardzo dobra płyta ale chuj już z tym.
-
- rasowy masterfulowicz
Tak, w tym temacie jest zdecydowanie za duzo narzekania i mazgajstwa :)
I AM MORBID
- moonfire
Głos rozsądku na wzburzonym morzu domysłów. A propos Kings of Leon, to straszne gówno jest, ostatnio byłem w MM i leciało ich ostatnie "dzieło".evildead pisze: ja wszystko rozumiem ale gdzie tam jest kurwa jakaś muzyka młodzieżowa? Wy w ogóle wiecie czego teraz młodzież słucha? Laibacha, Manowar, M.Manson? Czy może Muse, 30 Sec. To Mars i Kings Of Leon? Bo cuś mi się zdaje że bardziej tego drugiego.
-
- mistrz forumowej ceremonii
moze sam juz przestalbys sie blaznic;)Bonny pisze:co tu dużo gadać - zbłaźnili się płytą, doprawili tym tandetnym badziewiem. koniec Morbid Angel mili państwo.
Ostatnio zmieniony 28-06-2011, 20:33 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
krytycyzm Bonniego względem niektórych zespołów / gatunków jest wprost proporcjonalny do jego braku krytycyzmy względem innych zespołów / gatunków :D