zdjęcia i filmy robi fenomenalnie, system działa szybko ale mam już drugiego pixela i skurwiel nagrzewa się tak że można by na nim postawić gar z ziemniakami i by się ugotowały. plus bateria to jakiś nieśmieszny żart, przy umiarkowanym użytkowaniu od rana ledwo wytrzymuje do wieczora.
Smartfon
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- WAROL_KOJTYLA
- rozkręca się
Re: Smartfon
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: Smartfon
OnePlus 12, śmiga już po 1900.Telefon kosmiczny.Nie ma żadnych wad poza rozmiarem ale to kwestia gustu.Ja zdjęć telefonem nie robie( ale z większości recenzji wynika że aparat ma topowy tzn aparaty), on ma poprostu zapierdalać a ten zapierdala.Miałem na chwile ajfona 17tke i oddałem bardzo szybko.backslifer pisze: ↑04-12-2025, 10:16Jakis telefon do 2500?
Zalezy mi na tych najwazniejszych kodekach z BT, czasie pracy na baterii, ogolnej wydajnosci, no i fajnie jakby mial dobry aparat, jakby wpadlo mi do glowy pobawic sie w fotografa. Za 2.5k pewnie wybor jest dlugi i szeroki, bardziej pytam, czy sa jacys ewidentni liderzy na tej polce.![]()
No i najlepiej bez importow z drugiego konca swiata.
aha, przy moim uzytkowaniu bateria trzyma mi dwa dni, czasami nawet z lekkim hakiem.