W sensie, że skupił się faszysta jeden na jakichś 3cich ligach i NSBM z dupy, a przestał sprowadzać bdb materiały z Invictus, Hell's Headbangers i Iron Pegasus!! !:-(metalized pisze:W sensie, że niby co?Lykantrop pisze:Pragnę zauważyć, że w tym roku straszna lipa w LSS.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nareszcie przyszły wszystkie paki!
Pagan - dobrze, ale wolno. 8 dni od złożenia zamówienia. Jak na nich to mega długo ;-)
WHP - bardzo dobrze+. Zamówienie w niedzielę, dzisiaj paka. Wszystko piękne zapakowane. 100% bezpieczeństwa jak w podwójnej prezerwatywie.
Hellthrasher - celująco. We wtorek zamówione, dzisiaj jest. Przejrzałem sobie wydanie nowej płytki Hell United. Super gruba książeczka i piękny papier. Brawo!
Pagan - dobrze, ale wolno. 8 dni od złożenia zamówienia. Jak na nich to mega długo ;-)
WHP - bardzo dobrze+. Zamówienie w niedzielę, dzisiaj paka. Wszystko piękne zapakowane. 100% bezpieczeństwa jak w podwójnej prezerwatywie.
Hellthrasher - celująco. We wtorek zamówione, dzisiaj jest. Przejrzałem sobie wydanie nowej płytki Hell United. Super gruba książeczka i piękny papier. Brawo!
all the monsters will break your heart
- empir
- zahartowany metalizator
Ja też zamówiłem w WHP w niedzielę i cisza. Jak jutro nie będzie listonosza to dokonam rytualnego spalenia najbliższej poczty.nicram pisze: WHP - bardzo dobrze+. Zamówienie w niedzielę, dzisiaj paka. Wszystko piękne zapakowane. 100% bezpieczeństwa jak w podwójnej prezerwatywie.
- nicram
-
- zaczyna szaleć
empir -numer zamówienia ? pracujemy od 15tego ,24 godziny na dobę ...
- empir
Następnego dnia miałem status że wysłano.nicram pisze:A napisali Ci, że wysłane?
Zamówienie nr #5315.BART pisze:empir -numer zamówienia ? pracujemy od 15tego ,24 godziny na dobę ...
Bart, to że wysłane to ja jestem tego pewny. Pewnie poczta, jak zwykle w grudniu, nie wyrabia.
Ja tam cierpliwy jestem więc nie ma stresa. ;)
- nicram
Na pewno poczta. Dzisiaj pytałem się listonoasz co tak długo - odpowiedział, że nie wyrabiają.
all the monsters will break your heart
- empir
standard. i tak nie ma tragedii. pamiętam jak w grudniu 2 lata temu nawet kurierzy nie wyrabiali. ponad tydzień czekałem na DHL'a :/
-
- zaczyna szaleć
oka ,proponuję założyć temat ,KRYTYCZNIE O POCZCIE :)
- empir
mają swój wątek w wybitnie mnie wkurwia :D
- Lykantrop
Wy tu płaczecie, że przesyłka nie dochodzi w 3-4 dni, a ja już 2gi miesiąc czekam na Najondeblisze z Satanic Skinhead Prop. i nadal zachowuję względnie dobry humor :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
No i SelfMadeGod zajebiście. Wtorek wieczór - zamówienie złożone, czwartek wieczór - płyty na półce.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- maciek z klanu
Prophecy Production - średnio, choć nie z ich winy do końca. Zamówiłem m.in. książkę Dordeduh przed premierą i kurwa czekałem, czekałem, czekałem w huj czasu na to. A sprawa z książką się opóźniała bo producent w Rumunii coś nawalił. I przesuwali długo... wysyłkę, choć było w paczce jeszcze kilka pozycji. Jak im napisałem, żeby wysłali reszte to nieee, bo nie mogą. Do tego ta cała ich obsługa Katharina dość wolno i nie zawsze odpisuje na maile :) No ale koniec końców dostałem co chciałem. Jeszcze jeden kwiatek miałem w związku z tym, że zmienili stronę sklepu i nie działają stare konta, więc na dobrą sprawę nie mogłem nawet sprawdzić statusu zamówienia, na co Katharina mi napisała, że "mam się nie martwić, bo ważne że ona je zna" hehhe. I w kwestii angielskiego Kathariny to mój angielski to padaczka na poziomie A2, a Katharina jest tylko nieco wyżej. Jak to powiedziała moja żona "pur inglisz".
Podsumowując zamówienie poszło 25.10. a paczkę dostałem 18.12.
Podsumowując zamówienie poszło 25.10. a paczkę dostałem 18.12.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Nie wiem co Wy tacy w gorącej wodzie kąpani. Średnio co 3cie zagraniczne zamówienie u mnie idzie te 2 miesiące i nie panikuję ani włosów ze łba nie rwę.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
no i okres świąteczny - dzisiaj gość z poczty był u mnie z paką o 21 - TAK, o 9 WIECZOREM :) tyle roboty mają
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Lykantrop
Kurier, z którym mam umowę popierdala 6 dni w tygodniu od 8 do 22 średnio przez cały rok, więc nic się nie stanie tym z PP jak trochę zwiększą ruchy przed świętami :)
- COFFIN
Mogliby, bo wczoraj nic do mnie nie doszło. No chyba, ze po 20.00, więc zobaczę dzisiaj.
'Come the Blessed Madness'
- ozzy
- postuje jak opętany!
Sova - elegancja francja, w pon poszło zamówienie, wczoraj zsapana listonoszka przyniosła mi "list" odgrażając się ze takie rzeczy powinny być wysyłane paczką bo ona tyle nosić więcej nie będzie :))
SODOM i chuj
- krz63
- weteran forumowych bitew
Pierdolenie. Do dwóch kilo mają obejszczany obowiązek nosić. Wczoraj była nawet o tym audycja w "trójce", że wysyła się towar poleconymi, a nie paczkami. Ustawa wymaga, by klient mógł do dwóch kilo wysłać jako list.
Kiedyś jak zmienili u mnie na osiedlu listonosza, to wszystkie większe przesyłki awizował, bo mu się nosić nie chciało. Jak żona poszła na skargę do naczelniczki i ta sama naczelniczka powiedziała, że niezależnie od wagi list listonosz ma kurwa nosić.
Kiedyś jak zmienili u mnie na osiedlu listonosza, to wszystkie większe przesyłki awizował, bo mu się nosić nie chciało. Jak żona poszła na skargę do naczelniczki i ta sama naczelniczka powiedziała, że niezależnie od wagi list listonosz ma kurwa nosić.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Self
- rasowy masterfulowicz
Tylko się do naczelniczki niech nie pruje za bardzo żonka, bo potem humory ciotki przy wigilii znosić będę musiał. :D