PANTERA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- YNKE
- w mackach Zła
Re: PANTERA
Ta płyta nie ma słabych punktów.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Riven
- Kontakt:
tez najbardziej lubie VDOP. zajebiste brzmienie, betonowe riffy i chamstwo bez pierdolenia.
this is a land of wolves now
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
To fakt ale ma mniej mocnych niż Trendkill. (np. przejście z Suicidal Note I w Suicidal Note II >>>>>>>>>>>>>>>>>This Love i Rise)YNKE pisze:Ta płyta nie ma słabych punktów.Triceratops pisze:dla mnie Vulgara nic nie przebija
Kiedyś też tak myślałem, ale zmądrzałem. Powiem tak: Vulgar jest surowy jak tatar, a Trendkill soczysty jak stek. Oba lubię, ale te drugie bardziej. :)Riven pisze:tez najbardziej lubie VDOP. zajebiste brzmienie, betonowe riffy i chamstwo bez pierdolenia.
Vulgar to płyta doskonała! Pamiętam jak w radiu usłyszałem "Walk" i następnego dnia zamiast do szkoły wyruszyłem z kumplem na wagary (właściwie to się z rekolekcji zerwaliśmy) szukać nowej kasety Pantera. Jakiś straszny był nieurodzaj i nigdzie nie mogliśmy jej znaleźć. Wreszcie w Warszawie na ul. Dolnej znaleźliśmy jakiś sklep z kasetami - kumpel kupił "Vulgar..." - wydanie z firmy Euro-Star z całkiem inną okładką (ja niestety nie miałem kasy), ale od razu od niego tę kasetkę pożyczyłem i już mu jej nigdy nie oddałem. On siedział w klimatach Def Leppard, Guns' n' Roses, The Cult, więc chętnie mi odsprzedał.
Niestety tego samego dnia jak wysiedliśmy z tramwaju podbiegło do nas dwóch starszych i większych leszczy i skroili mi słuchawki od walkmana. Strasznie wkurwiony do domu wracałem, choć trochę się w duchu cieszyłem, że ze słuchawkami gość nie zabrał mi walkmana i kasety.
Niestety tego samego dnia jak wysiedliśmy z tramwaju podbiegło do nas dwóch starszych i większych leszczy i skroili mi słuchawki od walkmana. Strasznie wkurwiony do domu wracałem, choć trochę się w duchu cieszyłem, że ze słuchawkami gość nie zabrał mi walkmana i kasety.
- Riven
- Kontakt:
Walk jak Walk.. A new level, Regular People czy wreszcie moj ulubiony - niestety zawsze pomijany - potwor pt. RISE!!!! - to sa masakratory.
this is a land of wolves now
Cała płyta jest doskonała - ale z perspektywy czasu uważam, że kolejna jest jeszcze lepsza, a następna najlepsza. Paradoksalnie jednak wracam najczęściej do przedostatniej i do "Cowboys...". Ostatnią znam zdecydowanie najmniej (nawet tych wczesnych słuchałem więcej). Jak wygrzebię to sobie posłucham tej ostatniej (nawet tytułu nie pamiętam), bo aż mi się wierzyć nie chce, że nagrali coś tak słabego. Może jestem w błędzie i po latach ta płyta się obroni?
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie broni sie.Reinventing the Steel (czy jak to sie nazywalo) ma dosłownie kilka dobrych numerów,jak np
całościowo jest to jednak dosc wymęczony i nieprzekonywujacy materiał.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
[quote="[V]dobrych numerów, jak np.:
[/quote]
Jeśli to jest dobre, to rzeczywiście raczej nie warto do niej wracać.
[/quote]
Jeśli to jest dobre, to rzeczywiście raczej nie warto do niej wracać.
-
LOL a co ,moze nie jest?:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
dziś 7 rocznica śmiercie Dimebaga Darrella
-
Będzie klip do niepublikowanego wcześniej kawałka z okresu "Vulgar...". Każdy może wystąpić.
http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... mID=171333
http://legacy.roadrunnerrecords.com/bla ... mID=171333
- vicek
- zahartowany metalizator
Bzdura, to jest najlepsza Pantera. :P[V] pisze:nie broni sie.Reinventing the Steel (czy jak to sie nazywalo) ma dosłownie kilka dobrych numerów,jak np
-
Zabij sie.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
najlepsza pantera to oczywiscie cowboys from hell. to chyba pierwsza metalowa plyta jaka uslyszalem.
do not make equal what is unequal
- twoja_stara_trotzky
ieee tam...
najlepszy jest oczywiście The Great Southern Trendkill :D
- vicek
Spierdalaj.[V] pisze:Zabij sie.
-
Oczywiscie, ze tak.twoja_stara_trotzky pisze:ieee tam...
- vicek
ostatnia i power metal
to ma niby być wymęczone ??
to samo co wyżej tylko z kk
to ma niby być wymęczone ??
to samo co wyżej tylko z kk
- Maleficio
- Kontakt: