SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- kosmokrator
- zaczyna szaleć
Re: SATYRICON
Otóż to.Lykantrop pisze:Marne żarty. Znam dresiarzy, którzy znają więcej metalowych płyt niż Riven.
Hejka,nie lubię Cie.Pa:D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no pewnie. ogolnie to od Rebel jest sukcesywnie słabiej, chociaż spadek z 10 na marna 8 to i tak niezły wynik :).Foxhound pisze:Zachodzę w głowę, czemu do tej pory podchodziłem do 'The Age of Nero' jak pies do jeża. Przecież to dobra płyta jest.
this is a land of wolves now
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Osobiście: Volcano > Rebel
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nie widze problemu (zwłaszcza, ze się tak mocno różnią), ale ogolnie to poziom wyrównany i tylko zyczyc każdemu takiej serii plyt.
this is a land of wolves now
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
Tak.Skaut pisze:Ano dobra, ale "Now, Diabolical" lepsiejsza.Foxhound pisze:Zachodzę w głowę, czemu do tej pory podchodziłem do 'The Age of Nero' jak pies do jeża. Przecież to dobra płyta jest.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Holi
- w mackach Zła
ja wiem jedno - czekan na nową płytę i to z zaciekawieniem
-
aryman
- postuje jak opętany!
Hmm, a mnie się wydaje, że wcale się tak mocno nie różnią i taka opinia jest dość pochopna. Z perspektywy lat dochodzę do zaskakującego dla mnie samego wniosku, że "Volcano" jest jak najbardziej logiczną kontynuacją tego, co zapoczątkowali na "Rebel". W sensie, że ciąg dalszy "buntu" przeciwko wcześniejszej konwencji.Riven pisze:Nie widze problemu (zwłaszcza, ze się tak mocno różnią), ale ogolnie to poziom wyrównany i tylko zyczyc każdemu takiej serii plyt.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Re: Re:
Tak. Ostatni raz słuchałem ND ze dwa lata temu chyba, jak nie dalej. Wczoraj zapodałem w ramach przypomnienia i tak się kręci po raz n-ty. Czas dobrze jej się przysłużył.Nerwowy pisze:Tak.Skaut pisze:Ano dobra, ale "Now, Diabolical" lepsiejsza.Foxhound pisze:Zachodzę w głowę, czemu do tej pory podchodziłem do 'The Age of Nero' jak pies do jeża. Przecież to dobra płyta jest.
- empir
- zahartowany metalizator
ano dam. weekend bydzie z satyricon[V] pisze:nie slusznie,jestes lebskim gosciem,daj im szanse.empir pisze:choć akurat The Age Of Nero mam mało osłuchany. jakoś zlałem tą płytę. nie wiem czy słusznie
-
[V]
no to pieknie.zdrowie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- empir
- zahartowany metalizator
na zdrowie też w weekend. staram się podczas delegacji nie pić ;)
zdrowie dziś pijących :D
zdrowie dziś pijących :D
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Płyta pt. "Now, Diabolical" jest, według mnie, płytą słabszą niż płyta pt. "The Age of Nero".
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
[V]
ABSOLUTNIE TAKAlsvartr pisze:Płyta pt. "Now, Diabolical" jest, według mnie, płytą słabszą niż płyta pt. "The Age of Nero".
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
To oczywiste. "The Age Of Nero" to najlepszy SATYRICON.[V] pisze:ABSOLUTNIE TAKAlsvartr pisze:Płyta pt. "Now, Diabolical" jest, według mnie, płytą słabszą niż płyta pt. "The Age of Nero".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Sybir
Jakie wary :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Skaut
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
N,D ma lepszy otwieracz, bas w drugim numerze i zamykacz. TAoN lepsze kawałki 3,4,5,6 i 7:))
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Zdecydowanie się nie zgodzę. "To The Mountains" jest dla mnie utworem męczącym i niespójnym. "Den Siste" to jeden z najbardziej zimnych, minimalistycznych a zarazem efektownych kawałków Satyricon. Moim zdaniem najlepszy utwór na płycie.KreatoR pisze:N,D ma lepszy(...) zamykacz.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran